- 25 Ağustos 2017
- 1.490
- 723
- 123
- 28
- Konu Sahibi SalakSacma
2012 de sevgili olduk 5 yıl sevgili kalıp nişanlandık . Ama olmadı neden olmadı neden bitti inanın bilmiyorum anlaşamadık resmen . Hiç bi mantıklı sebebimiz yoktu ama o değişti ben değiştim büyüdük o çok ilgisiz oldu benle hiç vakit geçirmezdi dışarı bile çıkmazdık nişanlıyken arkadaş çevresi baya kötüydü bi işr girip çalışmadı iş bulamadı zaten bi çabası yoktu 2 kez ayrıldım yalvardı çabaladı ama bi düzelme olmadı nişanı attım ama sandım ki biraz ders olur toparlanırız . Hiç düşünmezdim tamamen biteceğini1 ay sonra artık başkası olduğunu söyledi . İnanmadım hiç kıskandırıyodur dedim . Bana seni sevmiyorum artık istemiyorum dedi ben inanmıyorum diye bi kzıın resmini attı beni engelledi fln . Aradan 1 yıl geçtiğinde baktım ki o kızla nişanlanmış onları birlikte gördüm öyle yandıki canım ona inanmayıp rezil etmişim kendimi . Gözlerinde gördüm onu seviyordu. Ne garip bi zamanlar en yakının olan insan sana yabancı sanki ölmüş gibi Aradan 2 yıl geçti ve ben hala unutmadım onu istemiyorum ama eski güzel günlerimi öyşe çok özlüyorum ki ortalık okadar bozulmuş ki 2 senedir karşıma düzgün sevip sevilebileceğim kimse çıkmadı . Sanki hep bi yanım eksik . Çok şükür iyi bi işim ve ailem var ama ben biraz yalnızım iş ev bu aralar iyice aklıma düştü . Geçen onun en yakın arkadaşıyla buluştuk şimdi küsler . O kadar şaşırıyoki o seni çok severdi senin için herşeyden vazgeçerdi nasıl bu hale geldiniz dedi . Arada rüyalarıma giriyo bazen düşünüyorum acaba ayrılırlarmı fln diye ama olsa ne olcak dünya tersine dönse ben ona dönmem de . Biz birlikteyken sevgili olanşara bakıyorum hep evlenmişler sonra diyorum kader kısmet ama aklımdan çıkmıyo psikolojik tedavide gördüm bu hep böyle mi olcak ?