Sanki sen...

Benim eski eşte böyleydi isteksiz boşanma aşamasında evi taşırken dolapta ilaçlarını bulmuştum.İstemeyen erkek vardır bir sebep
Benim boşandığım eşimde son senelerde 6 ayda bir ihtiyacını gidermek için yapardı. İğrenç hissederdim kendimi. Bir gün evde bir alet buldum. Cinsel organını büyütmeye yarıyormuş. 15 senenin ardından boşandık.

Eşinizin lafının nereye gittiği çok açık aslında.
Adam nişanlılik sürecinden itibaren sizi hep eleştirmiş fiziksel olarak.
Geçen yıllar düşüncelerini değiştirmemıştir maalesef.
Sonradan lafı çevirmeye çalışmış ama onu da becerememiş.

Yok öyle yok böyle begenmezsem ben bu kadar senedır kimle beraberım. Yok 2 gün önce oldu... Bu arada öyle begenılmeyecek bır kadın da değilim.. Evet nişanlılıkta da demıstı ... yok nbrn gelen karım her zaman yanımda demek istedim

Ama erkekler bizim gibi değil ereksiyon olamayabilir o anda hiç canı istemiyordur belki de . Benim eşim o gün çok yoğunsa veya erken kalkmışsa şey der canım çok istiyor ama yapamicam der

Ama erkekler bizim gibi değil ereksiyon olamayabilir o anda hiç canı istemiyordur belki de . Benim eşim o gün çok yoğunsa veya erken kalkmışsa şey der canım çok istiyor ama yapamicam der
Sorun da orda zaten onun savunması çok değişikti. Gelen kim gibi...

Yani 'hadi seviselim' diye agresif agresif başlar mi bu iş?
Ben libidosu yüksek bir insanimdir ama böyle zorlama şeyler beni soğutur. Adama direkt ilişki teklif etmek yerine tahrik ettiginiz zaman da aynı mı?
Adamın söylediği şeyler başka konu, o onun ayibi, ama sizin tavır da yani, iştah kapatacak cinsten

Nerden biliyorsunuz nasıl başladıgını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…