Sanki sen...

Arkadaşlar iyi misiniz?
Herkes her an hazır olmak zorunda mı?
Adamın canı sevişmek istemedi diye bir sürü laf edilmiş.
Şu konu tam tersi olsaydı ve reddedilen erkek olsaydı da aynı şeyleri söyleyecek miydiniz?
Her gün bir kez daha şaşırıyorum buradaki çifte standarta

Konu istememesi değil dikkatinizi çekerim yalnız

Yanıma gelen kadın da dedı sankı sen...eee brn neyim dedim ama demek istediğini anladım gibi.
Ay ben saftirik bu kısmı anlamadım ne demek istedi,yorumları da okudum belki benim gibi anlamayan olur diye.
Nolurrr kızlar biriniz açıklayın öğrenmezsem ölcek gibiyim

İç sesi dışına vurmuş.Aman hepsi aynı... Kendilerini bir şey sanıyorlarda kaçırdıkları biz onları bir yere koyduk
Tekrar sordum şimdi ne demek istedin diye.. Yani ben şimdi ona dedim ya sorun sende yanına kadar gelen kadını reddediyorsun diye. Demek istemiş ki gelen kim gelen kendı karım

Tekrar sordum şimdi ne demek istedin diye.. Yani ben şimdi ona dedim ya sorun sende yanına kadar gelen kadını reddediyorsun diye. Demek istemiş ki gelen kim gelen kendı karım
Hımmm... Gelen yabancı bi kadın olsa kabul edermiş anlamı mı çıkıyor burdan? Eşiniz ne dese daha büyük gaf yapıyor sanki

Her anlam çıkıyor canım ve canım çok yanıyor
Canın yanmasın. Ben sana asıl olanı soyliyim. Eşinin enerjisi ve cinsel isteği şu ara yok. Bu durumu da kompleks yapmış. Seni reddederse de kendini eksik hissedecek sana karşı. Bu konuyla ilgili sorumluluğı başkasına ya da başka olaylara atmaya çalışıyo. Olayın tamamen kendisiyle ilgili olduğunu kabullenemiyor. Halbuki bu ara hiç havamda değilim canım diyip sarılıp uyuyalım dese bence sorun etmezdiniz

Evlenmeden önce de böyle miydi bu hanzo.

2 gün önce oldu ya dedi

Eşinizin nişanlıyken ve gelinlik bakmaya gittiğinizdeki tavrından konunuzda bahsetmiştiniz.
Eşiniz evlenmeden önce de son derece duyarsız ve size karşı söylediklerini ölçüp biçmeyen bir adammış.

Henüz nişanlıyken ayrıl(a)madığınız insandan; 11 yıl ve 2 çocuktan sonra ayrılmak istediğinizi de düşünmüyorum.

Umarım eşiniz sizin istediğiniz yönde değişir.

Yanıma gelen kadın da kadın olsa bari diyecekti herhalde. Pislik bu erkekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…