Sanki sen...

Micra23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2020
343
134
53
39
Merhabalar yorum yapacak arkadaşlarıma teşekkür ederimEşim bana göre yani benim fikrimce cinsel isteği fazla olan biri değil.. Bugün kendımce yakınlaşmak istedim. Hayır dedı neden dedim ben bu saatte kendımı hazır hissetmiyorum dedi. Sinirlendim ben de. Yani olmadıgı için değil hasır hissetmesi mi var her gün olan bişey değil ve senın için bi hazırlıl yaptım dedım. Tamam sen bilirsin dedim. Sonra geldı sen reddedildiğin için sorun çıkarıyorsun dedi. Ben o saatte hazır olmak zorunda değilim dedi. Ben de hangı saat dedim şaşırdım(niye şaşırdıysam) çünkü o isterse o istediği zaman olur. Sonra bana senın derdın o konu değil de reddedilmek. Sanki sen Prenseseınde reddeedilince gururuna dokundu. Sonra ben de iyice sinirlendım dedim ki tamam ben prenses değilim sen de prens değilsin her zaman sana uyumam. Sen sorun çıkarmak için yapıyorsın falan desi asıl sorun çıkaran sensın ki yanına gelen kadını reddediyorsun dedim. Yanıma gelen kadın da dedı sankı sen...eee brn neyim dedim ama demek istediğini anladım gibi. Kıvırmaya başladı sankı sen yanımda yoksun da ilk defa gelıyorsun gibi bişeyler dedi ama sinirim tepeme çıktı

Neye hazır değil ya? Kanki kadınlar gibi gecelik olsun, temizlik olsun hazırlık yapıyorlarda hazır değilmiş .
Birkaç kere reddedinde bakalım nasıl birşeymiş anlasın beyefendi

Sevişmenin saati mi varmış ? O kadar hazırlanmışsın nasıl karşı koymus anlamadım o istediğinde sende ona hazır hissetmiyorum de anlasın nasıl bi duyguymuş.
Aynen böyle demeyı düşünüyorum. Varmış demekkı saatı ne diyeceğini bilemedı. Zaten yok gündüz olmaz şaşırdım yok bilmem ne

Zaten sevişme sürekli planlı oluyosa sorun vardır.
Normal sağlıklı bi erkek sizi öyle görünce isteğ gelmesi lazım

Siz de ona bana bunu diyen adam da eee sen deseydiniz keşke sanki kendileri dünyanın en yakışıklı en karizmatik erkekleri

Spontane gelişmeyen ilişkiler de çok sıkıcı görev gibi hijyen olarak hazırlanmayı anlayabilirim o ayrı ama şu saat su gün denilince afakan basıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…