Gebeliğe Hazırlık Sanki...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ben görüyorum ama silik.Önceki yaptıklarımda hiç bi çizgi yoktu. Birde hemen silik çizgi gözüktü.

Canlar insallah guzel haberler verirsiniz

Benim bat 8 subat ama dun bi ovu testi yaptim. Hamilelik varsa belki anlarim diye. Ama gayet t cizgisi silik cizgi cikti yani yok. Zaten tum belirtilerde yok oldu. Bir tek cok gazim var oda zaten adet olacagim zaman hep olurdu.

Canım daha zamanın varmış. Umutsuzluğa düşmen için çok erken. Bak benim günüm geçti test negatif çıktı ama hala umudumu kaybetmedim. İyi düşün iyi olsun

Bende bugün ovu. Testi yaptım bata 9 gün var sonuç:

Eklentiler

• 97F78F58-E242-4A21-AB76-31386DEF3B3B.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 30
Gün geçtikten sonra garantili oluyor tabi böyle beklemek çok zor ama döllenmeden 6-7 gün sonra çıkabilir diyorlar. Ben dayanamaz gider kan verirdim

Bana kalsa giderim ama eşim sürekli kan vermeme dayanamıyo. Çok zor kan veriyorum kıyamıyorum dio

Aslında erkende yumurtalamadım.16. günde yumurtadım. Erken çıkması normal mi bu kadar. Göbek deliğimin çevrelerinde batmalar vardı. Dünde sol kasık ağrım ve mide bulantım vardı.
Sen bence oncedwn yumrtlamssn cnku bu kadr erkendn mide bulantlari felan olmaz cnm benim arkdsmn 5 yada 6. Haftada baslamsti senn mide bulantn da varms sen erken yumrtlamssn bence hayrli olsn nasl duygu :)) esine soledn mi fotoyu atmamssn

Canım daha zamanın varmış. Umutsuzluğa düşmen için çok erken. Bak benim günüm geçti test negatif çıktı ama hala umudumu kaybetmedim. İyi düşün iyi olsun

Haklisin canim iste elimde degil. Kendime iyimser olamiyorum maalesef

Sen bence oncedwn yumrtlamssn cnku bu kadr erkendn mide bulantlari felan olmaz cnm benim arkdsmn 5 yada 6. Haftada baslamsti senn mide bulantn da varms sen erken yumrtlamssn bence hayrli olsn nasl duygu :)) esine soledn mi fotoyu atmamssn

Canım bilemiyorum ki çatlatma iğnesi vurundum ama. 25 Ocakta dr muayene etti yarın birgün çatlar dedi. 26 Ocaktada çatlatma iğnesi vurundum.

İns vardr cnm ssnde ayni belrtmiz senle benimde 3. Gun oldu geceli daha olmadm senin gbi gogsleemn alt taraflari cok agryr adet olcakmsm gbi kask agrm oluyr arada baska brsy yok bendede ins vardr ikimzdede

Canim hamilelik icin bu ovu testinin t kismi baya koyu olmali. Suan umitlenme tatlim. Ama senin bayaa belirtin var . Bu iyi yani
Valla artık belirti falan kalmadı göğüslerim bile ağırmıyor hep bu zamanlar olurdu o yüzden düşünmüyorum hamile olduğumu sadece göğüslerim şiş :)

Valla artık belirti falan kalmadı göğüslerim bile ağırmıyor hep bu zamanlar olurdu o yüzden düşünmüyorum hamile olduğumu sadece göğüslerim şiş :)

Ayneeen ayni durumdayiz. Ilk bi kac gun cok agrim vardi gouslerim falan cok hassasti. Suan biseyim yok. Bi gazim var o kdr. 8 ine kdr belki arada yaparim test ama sanmiyorum oldugunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…