- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
- Konu Sahibi married_woman
-
Aaaa kuzum sana brn baştan beri söylüyorum ama sen hamile gibisin testlede onayladın erken falan ama birçok insan var erken öğrenen bünye bu sakın kötü düşünme.
Testte çok mu silik çıktı yoksa gözüküyor mu?
Kim canım
Kim canım
turuncu_girl canım
Bu topic bize uğurlu gelicekkk inanıyorum teker teker hamilelik haberi alacağızzz
Ay çok heyecanlı 2 gün sabret bakalım bir daha yaparsınBen görüyorum ama silik.Önceki yaptıklarımda hiç bi çizgi yoktu. Birde hemen silik çizgi gözüktü.
Genelde çaba olmadığı zaman tutarmış ya zaten:))
Ay çok heyecanlı 2 gün sabret bakalım bir daha yaparsın
Gün geçtikten sonra garantili oluyor tabi böyle beklemek çok zor ama döllenmeden 6-7 gün sonra çıkabilir diyorlar. Ben dayanamaz gider kan verirdimEşim çok erken dioo. Gün geçmeden inanmam dio. Adamda 2 ayda ümidi kesmiş
Canlar insallah guzel haberler verirsiniz
Benim bat 8 subat ama dun bi ovu testi yaptim. Hamilelik varsa belki anlarim diye. Ama gayet t cizgisi silik cizgi cikti yani yok. Zaten tum belirtilerde yok oldu. Bir tek cok gazim var oda zaten adet olacagim zaman hep olurdu.
Bende bugün ovu. Testi yaptım bata 9 gün var sonuç:Canlar insallah guzel haberler verirsiniz
Benim bat 8 subat ama dun bi ovu testi yaptim. Hamilelik varsa belki anlarim diye. Ama gayet t cizgisi silik cizgi cikti yani yok. Zaten tum belirtilerde yok oldu. Bir tek cok gazim var oda zaten adet olacagim zaman hep olurdu.
Gün geçtikten sonra garantili oluyor tabi böyle beklemek çok zor ama döllenmeden 6-7 gün sonra çıkabilir diyorlar. Ben dayanamaz gider kan verirdim
Sen bence oncedwn yumrtlamssn cnku bu kadr erkendn mide bulantlari felan olmaz cnm benim arkdsmn 5 yada 6. Haftada baslamsti senn mide bulantn da varms sen erken yumrtlamssn bence hayrli olsn nasl duygu :)) esine soledn mi fotoyu atmamssnAslında erkende yumurtalamadım.16. günde yumurtadım. Erken çıkması normal mi bu kadar. Göbek deliğimin çevrelerinde batmalar vardı. Dünde sol kasık ağrım ve mide bulantım vardı.
Bende bugün ovu. Testi yaptım bata 9 gün var sonuç:
Canım daha zamanın varmış. Umutsuzluğa düşmen için çok erken. Bak benim günüm geçti test negatif çıktı ama hala umudumu kaybetmedim. İyi düşün iyi olsun
Sen bence oncedwn yumrtlamssn cnku bu kadr erkendn mide bulantlari felan olmaz cnm benim arkdsmn 5 yada 6. Haftada baslamsti senn mide bulantn da varms sen erken yumrtlamssn bence hayrli olsn nasl duygu :)) esine soledn mi fotoyu atmamssn
İns vardr cnm ssnde ayni belrtmiz senle benimde 3. Gun oldu geceli daha olmadm senin gbi gogsleemn alt taraflari cok agryr adet olcakmsm gbi kask agrm oluyr arada baska brsy yok bendede ins vardr ikimzdedeMerhaba arkadaşlar neseniz bol olsun. Inşallah burada iki ay içinde hamile olduğumuzu yazariz. Bende adet olmadım. Iki gun geçti. Battan bir gun once test yaptım negatif çıktı bekliyorum artık. Adet oldum olacağım gibi ağrılar var. Sürekli wc ye koşuyor um kesin adet oldum diye. Göğüslerim berbat koltuk altından Göğüslerim e kadar çok ağrı var. Şişkinlik var. Inşallah hamilelik vardır
Catlama ignesi vuruldysan onla alakali olablr acaba erkendn testn ckması?Canım bilemiyorum ki çatlatma iğnesi vurundum ama. 25 Ocakta dr muayene etti yarın birgün çatlar dedi. 26 Ocaktada çatlatma iğnesi vurundum.
Valla artık belirti falan kalmadı göğüslerim bile ağırmıyor hep bu zamanlar olurdu o yüzden düşünmüyorum hamile olduğumu sadece göğüslerim şiş :)Canim hamilelik icin bu ovu testinin t kismi baya koyu olmali. Suan umitlenme tatlim. Ama senin bayaa belirtin var . Bu iyi yani
Valla artık belirti falan kalmadı göğüslerim bile ağırmıyor hep bu zamanlar olurdu o yüzden düşünmüyorum hamile olduğumu sadece göğüslerim şiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?