Gebeliğe Hazırlık Sanki...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İns vardr cnm ssnde ayni belrtmiz senle benimde 3. Gun oldu geceli daha olmadm senin gbi gogsleemn alt taraflari cok agryr adet olcakmsm gbi kask agrm oluyr arada baska brsy yok bendede ins vardr ikimzdede
Amin inşallah canım

Canim ignenin 11. Gunu falan yap bence. Bol su ic ki ignenin etkisi vucuttan cabuk atilsin.

Canım bugün sürekli wc ye gidiyorum. Çok suda içmem. Birde bol su içersem wc den gelemem. Ama içmeye çalışıyım cnm tşkler

Kızlar sizce bugün test yapayım mi, iki gun once test yaptım negatif çıkmıştı. Acaba iki gun icinde bı değişiklik olur mu. Bir hafta beklemek istiyordum. Ama dayanamiycam gibi yaa

Kızlar sizce bugün test yapayım mi, iki gun once test yaptım negatif çıkmıştı. Acaba iki gun icinde bı değişiklik olur mu. Bir hafta beklemek istiyordum. Ama dayanamiycam gibi yaa

Canım bence yap. Hadi bakalım güzel haberler ver bize

Canım bence yap. Hadi bakalım güzel haberler ver bize
Afedersin birsey daha sormak istiyorum. Idrara bir buçuk saat önce çıktım şimdi baksam bir şey olur mu, hani kaç saat bekleyin idrara çıkmayın diyorlar ya

Afedersin birsey daha sormak istiyorum. Idrara bir buçuk saat önce çıktım şimdi baksam bir şey olur mu, hani kaç saat bekleyin idrara çıkmayın diyorlar ya

4 saat sıvı tüketmeden yapın diyorlar ama farkeder mi bilmem

Walla canım ben kaç kez gittim bugün wc ye hatırlamıyorum. Testlerim helir gelmezde wc ye koştum yaptım.

Valla canım varsa sıvı mıvı farketmez cıkar zaten :)

`