Gebeliğe Hazırlık Sanki...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
@Lolapink @Tubairfan haydi insallah hamilesinizdir. Silik cizgi bile cok onemli

ovulasyom testi pozitifse gebelik vardır derler ama bilemedim test yapman gerek:)

Ayyy gebelikmiş testiymiş o :)))tekrar baktım valla silik te olsa çizgi var bence :)))

Inşallah canım . Kimyasal gebelikten korkuyorum
Hiç korkma canım Benim ben böyle silik de olsa testte çıkmasını öyle isterdim kigüçlü ol sen güçlü ol ki o da sana sımsıkı sarılsın :))hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz:)

Hiç korkma canım Benim ben böyle silik de olsa testte çıkmasını öyle isterdim kigüçlü ol sen güçlü ol ki o da sana sımsıkı sarılsın :))hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz:)
Geçen ay bu testi aynı şekilde gördüm ve kimyasal gebelik yaşadım

E canım hep aynı şey olacak değil o korkuyla yaşanmaz rahat olmaya çalış güzel olacak bak tanımadığım bi kız söylemişti dersin:)))))

Ay aynen birde koku hassasiyetim vardır benim normalde de dayanamam kokulara eşim diyor zaten hamile olduğunda ne yapacağız acaba diye
Benimde hep midem bulanır biz seninle aynıyız bebişler olunacaksa beraber gün sayalım :)

Tatlım üzmek istemem ama ben bir kere 13üncü günde test yaptım silik çizgi çıktı hemen koştum hastaneye 6küsürlü bişey çıkmıştı sonra adet oldum iğnelenmiş ama inşallah sen hamiledirsin

E canım hep aynı şey olacak değil o korkuyla yaşanmaz rahat olmaya çalış güzel olacak bak tanımadığım bi kız söylemişti dersin:)))))
Tanimasam da o kadar çok moral veriyor sunuz ki, Allah razi olsun

`