- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
- Konu Sahibi married_woman
-
Hadi bakalım canm saglıkla ilerlesin inş. Bende bugün kan verdim adete 4 gün var 81 degerim benimde . İnş saglıklı bir gebeliktir
Bilmiyorum kuzum nasipten öte yol yokArtar belkii canim ??
Test yapmış mıydın CanımBenimde bat bugun hala adet olmadim. Hafif akintim geliyor. Bu sefer oldum diyorum bakiyorum yok. Birde cok afedersiniz ama idrarim biraz degisik koktu bana. Acaba usuttum mu ben ya
Test yapmış mıydın Canım
İnşallah vardır kuzum bebiş haber ver yapınca testiDun negatif gorunuyordu. Bugun bat. Adet olmazsam yarin denixem tekrar sanirim. Ama hic hamileymisim gibi hissetmiyorum.
Benimde bat bugün aynen bende ha oldum ha olacağım diyorum geçen ay da 2 gün geciktiBenimde bat bugun hala adet olmadim. Hafif akintim geliyor. Bu sefer oldum diyorum bakiyorum yok. Birde cok afedersiniz ama idrarim biraz degisik koktu bana. Acaba usuttum mu ben ya
Benimde bat bugün aynen bende ha oldum ha olacağım diyorum geçen ay da 2 gün gecikti
Bilmiyorum bakalım zaten bi hafta gecikmeden test yapmayı düşünmüyorumStresten gecikiyor olabilir canim. Benim zaten umidem yok
Bilmiyorum bakalım zaten bi hafta gecikmeden test yapmayı düşünmüyorum
Bat ne zaman canımKizlaaardayanamayip test yaptim. Bembeyaz ya. Hic bi cizgi yok. Yetti artik ya. Oooooffffff
Olmadın mı halenBugundu
Olmadın mı halen
Kız deli ettin beni. Bi dizi izliyor gibi 1.sayfadan 88.sayfaya kadar tüm mesajlarını heyecanla okudum sen beni tanımoyorsun ama yaklaşık 2saatim senin mrsajlarını okumakla geçtiği için ben seni tanıyor gibi hissettim bi anbelirtilerimiz seninle aynı sayfaya ilk girdiğimde hamilelik haftanı gördüm ondan sonra okudukça sanki kendim testleri yaptım kendim kan verdim gibi hissettim. Benim bat 13 şubat. Çaresizce bekliyorum. İnşaALLAH srnin gibi sevinirim bende Rabbim kucağına almayı nasip etsin
Bende ovulasın yaptım günleri değerlendirdimYok canim olmadim. Yumurtamin catladigina eminim. Ovulasyon yapmistim. Ama demekki dollenme olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?