Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamamen özellesti canım inş bu sorunuda cozerlerGerçekten mi herkes kapanmış diyordu hatta bazı hocalarin eşleri gidiyomus ne yapacaz falan diyorlardi
Hadi hayırlısı inş canım hakkında hayırlısı olsun rabbim salih evlatlar nasip etsin mutlu haberi bekliyorumBu arada kan verdim yarın cikicak inşallah hayırlısıyla
Of yaSonuç 0.48 maalesef![]()
Of yasizde sorun neki
Ameliyat olmadinmikanallar kapalı, rahimde yapışıklık var
Ameliyat olmadinmi
Neden acilmadiki kanallariki kez histereskopi ameliyatı oldum
Neden acilmadiki kanallar
Bence başka bir yerde yap belki sorunu onlar çözer ona göre bi tedavi verirlerkanallar açılmıyor maalesefama son transferde rahimin içi iyiydi nasip kısmet meselesi
3. denememdi bu bundan sonra tekrar OSM de tüp bebek yaptırır mıyım bilmiyorum
Canım nasıl gidiyor hamilelik inş bi sıkıntı yoktur maşallah bebisin bayagi büyümüş cinsiyeti belli oldumu :)İyim canım çok şükür bugün osm ye gittim ahmet hoca sağolsun normalde bu hafta bakması gerek bana . Randevu vermio hastanede olduğu halde ta obur haftaya randevu verio .zeki hocaya gittim oda yoktu Napcaz biz kime gitcez bide kızlar osm artık tam özel olmuş yazdıkları ilacı devlet karsilamiyo SGK fes etmiş hastane ile herseyi bnde başka hastaneye gidicem artık