Tüp Bebek Merkezleri Şanlıurfa OSM hastanesinde Tüp bebek tedavisi gören var mı?

Canim transferin oldumu
Rahim kalinliği 8 buçuk olduğu halde yapmadı daha yüksek istiyormuş önceden kürtaj olduğum için bir ay daha erteledi ins bu sefer kist çıkmaz bu sefer de o yüzde iptal ederse çok üzülürüm

Herkese mrb bende OSM tüp bebek merkezinde tedavi olanlardanım çok şükür oğlum şimdi 15 aylık Allah isteyen herkese versin .ahmet beye güvenin çok iyi bir doktor ya lakin kendisine ulaşmak zor bir sorun olduğunda hemşire yi aramak durumunda kalıyorsunuz.benim iki tane dondurulmuş embriyom daha var kısmet olursa onları da deneyecez

Rabbim evladını sana bagislasin inş canım kaçıncı denemende tuttu

Delalim sendeki sorun neydi benim yumurtalığın zayıf FSH yüksek nasıl yapsam bilmiyorum

Osm deki ahmet bey den memnunmusun bence iyi bir doktor biz yaptık osm de tüp bebeği tutmadı sadece bir yumurta gelişti oda tutunamadi

Sen kaç defa yaptın kaç yumurta gelişti bilgi veriisin
Ben on yıllık evliyim iki aşılama denedim olmadı sonunda tüp bebek yaptım 17 yumurta toplandı bunlardan beş tane tek dollendi bir tane transfer edildi dört tane takibe alındı ve bir tane tek yasayabildi onuda dondurdular

Osm deki ahmet bey den memnunmusun bence iyi bir doktor biz yaptık osm de tüp bebeği tutmadı sadece bir yumurta gelişti oda tutunamadi
Ahmet Bey iyi ama çok ilgisiz onunla gorusemiyosun hemsirelerle muhattap oluyosun o kötü işte yani bu yönden hiç memnun kalmadim çok ilgisiz bir merkez zaten transfer için gideceğim zaman bayagi bi esip gurliycem orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…