- 5 Mart 2015
- 1.952
- 1.565
- 83
Rahim kalinliği 8 buçuk olduğu halde yapmadı daha yüksek istiyormuş önceden kürtaj olduğum için bir ay daha erteledi ins bu sefer kist çıkmaz bu sefer de o yüzde iptal ederse çok üzülürümCanim transferin oldumu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rahim kalinliği 8 buçuk olduğu halde yapmadı daha yüksek istiyormuş önceden kürtaj olduğum için bir ay daha erteledi ins bu sefer kist çıkmaz bu sefer de o yüzde iptal ederse çok üzülürümCanim transferin oldumu
Çok üzüldüm canım inş bi dahaki ay transfer gerçekleşirRahim kalinliği 8 buçuk olduğu halde yapmadı daha yüksek istiyormuş önceden kürtaj olduğum için bir ay daha erteledi ins bu sefer kist çıkmaz bu sefer de o yüzde iptal ederse çok üzülürüm![]()
Rabbim evladını sana bagislasin inş canım kaçıncı denemende tuttuHerkese mrb bende OSM tüp bebek merkezinde tedavi olanlardanım çok şükür oğlum şimdi 15 aylık Allah isteyen herkese versin .ahmet beye güvenin çok iyi bir doktor ya lakin kendisine ulaşmak zor bir sorun olduğunda hemşire yi aramak durumunda kalıyorsunuz.benim iki tane dondurulmuş embriyom daha var kısmet olursa onları da deneyecez
Bi bilgim yok canım hastaneyi arayıp ogrenebilirsinCevap yazan yokmu
Yok canım geçen yıl haziranda tüp bebek yaptım ama iki aylıkken düşük yaptım senin ilk denemenmi olcakDelalim senin çocuğun varmı
Hayır üçüncü denemem olacakYok canım geçen yıl haziranda tüp bebek yaptım ama iki aylıkken düşük yaptım senin ilk denemenmi olcak
Sen kaç defa yaptın kaç yumurta gelişti bilgi veriisinHayır üçüncü denemem olacak
Canım bende bi sorun yok problem eşimde morfoloji %1 maalesefDelalim sendeki sorun neydi benim yumurtalığın zayıf FSH yüksek nasıl yapsam bilmiyorum
Ben on yıllık evliyim iki aşılama denedim olmadı sonunda tüp bebek yaptım 17 yumurta toplandı bunlardan beş tane tek dollendi bir tane transfer edildi dört tane takibe alındı ve bir tane tek yasayabildi onuda dondurdularSen kaç defa yaptın kaç yumurta gelişti bilgi veriisin
Ahmet Bey iyi ama çok ilgisiz onunla gorusemiyosun hemsirelerle muhattap oluyosun o kötü işte yani bu yönden hiç memnun kalmadim çok ilgisiz bir merkez zaten transfer için gideceğim zaman bayagi bi esip gurliycem ordaOsm deki ahmet bey den memnunmusun bence iyi bir doktor biz yaptık osm de tüp bebeği tutmadı sadece bir yumurta gelişti oda tutunamadi