- 5 Mart 2015
- 1.952
- 1.565
- 83
O progestan iğne varya o progestan iğne o nasıl birsey bilion mu ne sen sor ne ben söyleyimCanim embriyo transferi için ne tür tedavi veriliyo bide ne kadar sürüyor bide ücreti ne kadar oluyo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O progestan iğne varya o progestan iğne o nasıl birsey bilion mu ne sen sor ne ben söyleyimCanim embriyo transferi için ne tür tedavi veriliyo bide ne kadar sürüyor bide ücreti ne kadar oluyo
O progestan igneyi ben bir ay boyunca iki dozla hergün vurdum ayriyeten günde üç kez 200 mil hapini aldim kalcamda artık vuracak yer bulamiyolardi çeken bilir canımO progestan iğne varya o progestan iğne o nasıl birsey bilion mu ne sen sor ne ben söyleyimfelç oluyorsun resmen kalcanın ağrısı bacağına hatta ayağına vuruyo
Bende yumurta toplama isleminden sonra estrofem kullandim hamile kalınca yine devam ettim hibor kan sulandirici iğne hergün vuruluyodu onun acısı apayrı zaten inş bu sefer hersey güzel gider hepimiz sağlıkla bebislerimize kavusuruzBn estrofem kullanıyom suan yarın 14. Gunum rahim kalınlığı iyiyse Dr transfer günü verck dua edin bana
Korkma canım progestan igneyi sadece düşük tehlikesi olanlara bide dondurulmuş embriyo transferi olanlara veriyo . Senin transferin hemen olursa vermez. hibor verir o da öyle çok açıtmio onda sknti yokBu isler ne zormus ya ben ignelerden korktum valla o derece mi agriyo igne ya aman allahim sen buyuksun allah dayanma gucu versin![]()
Tüp bebek tedavi süresi çok zor canım Rabbim dayanma gücü veriyo canımBu isler ne zormus ya ben ignelerden korktum valla o derece mi agriyo igne ya aman allahim sen buyuksun allah dayanma gucu versin![]()
Progestan iğneyi yinemi yiycem yaw kaç tane veriliyo canım benimde transfer olcakKorkma canım progestan igneyi sadece düşük tehlikesi olanlara bide dondurulmuş embriyo transferi olanlara veriyo . Senin transferin hemen olursa vermez. hibor verir o da öyle çok açıtmio onda sknti yok
Senin kaç tane dondurulmuş embriyon var bide kaç yumurta toplandı sendenKorkma canım progestan igneyi sadece düşük tehlikesi olanlara bide dondurulmuş embriyo transferi olanlara veriyo . Senin transferin hemen olursa vermez. hibor verir o da öyle çok açıtmio onda sknti yok
Canim progestan igneye transferden 5 gün önce başlıyorsunuz malesef donmus embriyo olduğu için .bnm 34 yumurta toplandı ohss oldum su topladı kasiklarim midem transferim iptal olmuştu yumurta toplandıktan 3ay sonra olmuştu transferim 5 tane donmus embriyom var allaha çok şükür kontrole gitcem bugün Dr transfer günü verck rahim kalınlığı iyiyse insallahProgestan iğneyi yinemi yiycem yaw kaç tane veriliyo canım benimde transfer olcak
Canım çok fazla toplanmamismi benim 17 tane toplandı beş tane dollendi bi tane transfer edildi tranfreden sonra geriye kalanlardan bir tane tek yaşadı ve donduruldu eşim ilk muayenede örnek verdi sayılarına iyi dendi embriyo gelisiminde esimin morfolojisi %1 çıktı dünya başıma yıkıldı sadece bir tane kaldı ve bahar ayında onu transfer edcez bizde seninde inş bu sefer yüzün güler canım transfer için ne kadar ücret alınıyor bide adetlimi gidiyosun yine transfer içinCanim progestan igneye transferden 5 gün önce başlıyorsunuz malesef donmus embriyo olduğu için .bnm 34 yumurta toplandı ohss oldum su topladı kasiklarim midem transferim iptal olmuştu yumurta toplandıktan 3ay sonra olmuştu transferim 5 tane donmus embriyom var allaha çok şükür kontrole gitcem bugün Dr transfer günü verck rahim kalınlığı iyiyse insallah
Çok fazla yumurta oluştu ve bu bnde olumsuz etki yarattı şu topladı transferden sonra rahim onun için transfer ertelenmiştir. Evet adetliyken gidion canım suan 2500 ama ocaktan sonra 3000 olacakmış transferCanım çok fazla toplanmamismi benim 17 tane toplandı beş tane dollendi bi tane transfer edildi tranfreden sonra geriye kalanlardan bir tane tek yaşadı ve donduruldu eşim ilk muayenede örnek verdi sayılarına iyi dendi embriyo gelisiminde esimin morfolojisi %1 çıktı dünya başıma yıkıldı sadece bir tane kaldı ve bahar ayında onu transfer edcez bizde seninde inş bu sefer yüzün güler canım transfer için ne kadar ücret alınıyor bide adetlimi gidiyosun yine transfer için
Çok şükür bende su toplama olayı olmadı canım ben Mayıs ayında yapcam transferi sana gün verdimi transfer içinÇok fazla yumurta oluştu ve bu bnde olumsuz etki yarattı şu topladı transferden sonra rahim onun için transfer ertelenmiştir. Evet adetliyken gidion canım suan 2500 ama ocaktan sonra 3000 olacakmış transfer
Büyük ihtimal haftaya perşembe olur dedi canım rabbim hayırlısıni versin insÇok şükür bende su toplama olayı olmadı canım ben Mayıs ayında yapcam transferi sana gün verdimi transfer için
Rabbim inş hayırlı evlat nasip eder inş canım verdigimiz emekler boşa çıkmazBüyük ihtimal haftaya perşembe olur dedi canım rabbim hayırlısıni versin ins
İnş canım tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasip etsin sen tedaviye basladinmi canımallah gönlünüze göre versin canım inşalla bu kez sağlıklı olarak bebişleriniz tutar ve kucagınıza alırsınız![]()
Canim transferin oldumuBüyük ihtimal haftaya perşembe olur dedi canım rabbim hayırlısıni versin ins