• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şanlıurfa'da Önerebileceğiniz Kadın Doğum Uzmanı

Kadın erkek fark etmez iyi olsun da bn biraz geç buldum bebisimi seneler sonra ondan çok kafaya takıom bi metrolife daki gülnur çiftçiyi deneyim diyom çok iyi diyolar bakim olmazsan bnde dediğine bi giderim :)

Sevilay_ay acaba gülnur hanıma gittiniz mi ? Memnun musunuz .?

Hanımlar merhabalar, ben 13.haftadayım metrolife hastanesinde Dr Veysel Toprak Bey' e gidiyorum, çok memnunum inşallah sonuna kadar da böyle devam eder, hastane de yeni olduğu için tertemiz şimdilik, Veysel beyin ultrasonu güzel, aydınlatıcı bilgi veriyor, sakin, insanı strese sokmuyor.

osm yi birçok kişi tavsiye etmedi bana çok yoğun olduğu için dr lar ilgisizmis Rahime hanima giden bir arkadaşım vardı çok memnun kaldı ben de şu ana kadar memnunum. Ama hastane hala içime sinmiş değil. Yine de mecbur orda doğum yapacak gibiyim belki memlekette de yaparım sizin cevreniz falan varsa kendiniz için arastirdikca bana da bilgi yazarsaniz çok sevinirim
Dr.ları hepsi bir değil cnm. Ama hastane çok iyi hatta urfann en iyi hastanesi diyebilirm. Çok ilgililer normal doğm yaptm orda ebeler hemşirelr dr lar dehşet iyidi hatta ebe rahimim kolay açılsn dikiş fazla olmasn diye beni adeta kucağına yürütüyordu koridorda. Doğum esnasnda bir anlık korku ve acıyla ebeye tekme attm beni o kadar tatlı dille uyardı ki ben bile şaştm:) doğmm bitti doğmhandeki dr ve hemşilr birazdn eşin gelcek hadi makyaj yapalım sana senide bebğinide iyi görsn dedi.:) Yani hastane çok iyi bir kaç ay evel kapandı devlete devredileckmş ama çalışnlar değişmeyecklermiş denildi ama açıldımı şu an durumlar nasıl bilgm yok. Umarm doğumuma kadar açılır ve bir kaç sene evelki kadar harikadır

Merhaba arkadaşlar ben de bu konuda dertliyim... marasta yaşıyorum ama doğum mecburen urfada olucak ailemin yanında çünkü burda kimse yok is nedeni ile burdayız... urfada da birçok hastahane kapandı ve doktorlar hakkında hiç bi fikrim yok normal doğum istiyorum beni buna teşvik edecek bildiginiz bi doktor var mı acaba...

Merhaba arkadaşlar ben de bu konuda dertliyim... marasta yaşıyorum ama doğum mecburen urfada olucak ailemin yanında çünkü burda kimse yok is nedeni ile burdayız... urfada da birçok hastahane kapandı ve doktorlar hakkında hiç bi fikrim yok normal doğum istiyorum beni buna teşvik edecek bildiginiz bi doktor var mı acaba...
Of cnm ya osm e eskisi gibi iyi değil diyorlar. Bu aralar bende dr arayışına girdm bnde normal istiyorm. Önerilen drlara gidiyorm onlarda istedğim gibi olmuyor. İnşallh sağsalim doğururz bebişlerimizi normal yollarla

Of cnm ya osm e eskisi gibi iyi değil diyorlar. Bu aralar bende dr arayışına girdm bnde normal istiyorm. Önerilen drlara gidiyorm onlarda istedğim gibi olmuyor. İnşallh sağsalim doğururz bebişlerimizi normal yollarla
İnşallah canım... benim urfadan bi arkadaşım sanmed hastahanesindeki hüseyin beyi tavsiye etti bu gidisimde gidicem inşallah...

merhabalar bende urfaya yeni geldim sayılır,yaklaşık 32 haftalık gebeliğim var ve karaköprüde yeni açılan metrolife hastanesinde dr veysel toprak tarafından takip edildiyorum.genç dinamik güler yüzlü mesleğinde çok iyi ve ilgili.bu arada ultrasonuda çook iyi 4 boyutlu ultrason için tavsiye üzerine gitmiştim,bir dahada doktorumu değiştirmedim.doğumumuda orda yaptırıcam odaları ve hastane gerçekten çook güzel izmirde bile böyle bir hastane yok gibi,tavsiye ederim.
Doğum yapmissindir hayirli olsun bebegin dr veysel toprak hakkinda ne düşünüyorsun

Hanımlar merhabalar, ben 13.haftadayım metrolife hastanesinde Dr Veysel Toprak Bey' e gidiyorum, çok memnunum inşallah sonuna kadar da böyle devam eder, hastane de yeni olduğu için tertemiz şimdilik, Veysel beyin ultrasonu güzel, aydınlatıcı bilgi veriyor, sakin, insanı strese sokmuyor.
Merhaba dr veysel toprak hakkinda ne düşünüyorsun

Kızlar şekerli bişe yemek istediğinizde ne yiyosunuz kek yapmak istediğim de sütsüz yumurtasiz tarifler var peki kakao dan bişe olur mu bilginiz varmi

Merhaba. Şanlıurfa Metrolife hastane Suna ŞEREN e gidiyorum 6 haftalık hamileyim. daha önce suna hanıma giden var mı

D
Dr Veysel beyin. Muayene ücreti ne kadar acaba

Merhabalar ben de şanlıurfada yaşıyorum. 2 defa kürtaj oldum ikisinde de 9 haftalıkken kalbi durdu. İlkinde şanmedde nazlı yıldırıma gittim. İkincisinde metrolifedki Gülnur Çiftçi ye gittim. Şimdi yine istiyorum lotusta osman konyalıya gidiyorum . Daha önce giden ya da bu doktor hakkında bilgisi olan var mı

Merhabalar ben de şanlıurfada yaşıyorum. 2 defa kürtaj oldum ikisinde de 9 haftalıkken kalbi durdu. İlkinde şanmedde nazlı yıldırıma gittim. İkincisinde metrolifedki Gülnur Çiftçi ye gittim. Şimdi yine istiyorum lotusta osman konyalıya gidiyorum . Daha önce giden ya da bu doktor hakkında bilgisi olan var mı
Osman Konyalı çok eski bir doktor ama hiç gitmedim bilmiyorum. Benim doktorum Lotus Ta Veysel Toprak. çok memnunum

Osman Konyalı çok eski bir doktor ama hiç gitmedim bilmiyorum. Benim doktorum Lotus Ta Veysel Toprak. çok memnunum
Evet Veysel hocayı da çok duydum insanın kafası çok karışıyor. Osman Konyalı da iyi ama çok inceliyor aşırı yani beklemediğimiz şeyler oluyor. Bu iyi işte diyeceksiniz belki ama yani aşırı işte insan korkuyor. Tanı aşaması iki ay sürdü. Geriliyorum

Bu aralar Bülent Sezgin i çok çok duyuyorum kimseden olumsuz bir şey duymadım

Back
X