• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanrm arkadama olduundan fazla deer verdim

olaya onun açısından bakarsan onunda zor bi anına denk gelmiş diye düşünüyorum bu zor anını sana anlatmamış ve sende bilmediğin için içini dökmek istedin ama o bunu tersledi buda seni üzdü.
senin açından bakarsak psikolojik desteğe ihtiyacın olduğu için aradın ve böyle bi tepki gördün senide sarstı aslında ortada büyütülcek bişey yok onunda öyle yapmaması gerekirdi madem gerçekten dost olarak görüyodunuz birbirinize gönlünü almasını bilirdi ama sana eski güzelliğiyle görünmüyosa demkki bitirmiş içinden bişeylerini..

insanların bazen öyle zamanları olur ki kendi çocuğunu çekemez. Bence arkadaşın haklı. Bazen uzun süredir aramayı ihmal ettiğim insanları arıyorum siteme edecekseniz hiç konuşmayalım diyorum. Bu biraz yapı meselesi. Sitem etmem de kendime ettirmem de açıkcası

şahsen anlattıklarından ben seni haksız gördüm.ne olursa olsun çağrı attığın anda arayamaya bilir.yeri geliyo eşimiz hemen aramıyo.belki çok işi vardı.dostsanız öyle kolay kırılmamanız lazım.benim de 1 tane dostum var.farklı şehirlerdeyiz.kendisini 3 yıldır görmedim.teldede çok sık görüşemiyoruz.ama görüştüğümüzde herşeyimizi paylaşırız.ben onu daha sık ararım ama niye aramıyosun diye trip yapmam.bilirimki gönlü benimledir aramadıysa bi sebebi vardır.sizin dostluktan beklentilerniz biraz fazla bence.

o senden sogumus artık ne desen bos
baska yere gittiginde seni de dost listesinden cikarmis zaten
sen trip atinca da silip atmis seni
olay bu

sogusun bende ondan sogudum yo hiç de tirip yapmadım benim ona ihtiyacım oldugu bir gündü oda benimyanımda olmamış tı ozaman kendi bi,lir hayatım da kalmak isteyen kalır gitnek isteyen ise cıkar gider kimse kal demem hele ona asla kendi düşünsün

ball gibi TİRİPPPPPPP belki hiç uygundeğildiiiii çook haksızsın artık o bayan seninle görüşmez üstelik yaşınız kaç çocuksu konuşuyosuz üstelik benim dostum bana öyle bişi diycek bi güzel ağzının payını verir suratınadakapatır ilişkimi keserdim artık bu konu hakkında tartışılacak birşey kalmamış o sizi çoktaann silmiş kızsanızda üzülsenizde bi fayda yokk ayrıca ÇOK KAPRİSLİSİNİZ KABUL EDİN... kötükedihüso :kızgın:

Sizin arkadasliginiz bana kalirsa "dostluk" demek icin cok yeni. Birbirinizi tam tanidiginizi bile sanmiyorum. Tanisaydiniz zaten "dostsak boyle olmaliyiz, soyle olmaliyiz" gibi seyler gecmezdi aranizda, o dediginiz seyler zamanla kendiliginden gelir, kuralla filan olmaz. Birbirinizden beklentileriniz farkli, anlayislariniz farkli, tek tartismayla neredeyse biten iliski,... siz bunu dostluk mu saniyorsunuz?
Aranizda gecen olayda arkadasiniza hak verdim. Bir cagriya cevap yok diye sitem etmeler, bagris cagiris eden insani kim olsa istemez.
Bir de ben sunu anlamadim, zor zamaninizda onunla gorusmek istediginiz icin cagri atmissiniz o arasin diye. Yani konusmak isteyen arar konusur, cagri nedir yahu? O sizi her cagri attiginizda isini gucunu birakip ariyor mu? sizin derdiniz onun icine mi doguyor?
Aranizda boyle ufak seylerden dolayi boyle iliski kopukligi varsa bu birbirinizi tam tanimadiginizdandir. Siz beklentilerinizi cok yuksek tutuyorsunuz, karsinizdaki kisi de bunun nedenini anlayamiyor, normal. Boyle yapmaya devam ederseniz cok surmez bu arkadaslik.

Ya bu olay benim 16 yasindayken yasadigim sanal arkadasliga benziyor. Biriyle 1- 2 ay cok guzel sohbet ettim diye, tuttum bunu dunyanin en iyi dostu belledim. Sonra da sonum burdaki olaya benzedi zaten. Karsimdakinden gereksiz yere cok sey beklemistim dostluk adina, sonra en ufak seye alinmalar, sitemlerim olmustu. En sonunda tripler yapip karsimdakini de bezdirdim, sonra kavga edip bitirdik arkadasligi. Ben de ondan nefret etmeye basladim zamanla. Ama ben bu olayi yasima verdim ve ders aldim. Bir daha da hayatta gelmedi basima boyle birsey.
Siz siz olun kisa zamanda tanidiginiz birini dunyanin en iyi insani ve dostu sanmayin. 8 ay ne ki, taniyin soyle en az 5 yil, sonra "dost" dersiniz.

sen olaya farklı bir pencereden ve acıdan bakmışşın biz kücük deyiliz kocaman insanlarız ben 30 yaşındayın oda 36 dı.sonuçda cocuk deyiliz senin o anlattıkgın 16 yaşını cok dan gectik melek..olgun insanlarız ha şu vardı aramızda mevki meselesi o öğretmen oldugu için hep bu arkadaşlıkda bunu yansıttı ama insan ne oursa olsun öğretmen bile olsa bile alcak gönüllülüğü hayatında asla unutmuyacaksın zaten kendini kaybettiğin an kimliğinide kaybedersin deyilmi ....zaten görüşmüyoruz cokdan bitti vede iyi oldu öğretmen olsa bile benim öyle bir arkadış olamaz bile hayatımda...

kusura bakmayında konuşmalarınız yeni ergenlik döneminde olan bir insan gibi. arkadaşlığın bittiyse neden konu açtın arkadaşım insanlara bile burda kapris yapıyosunuz.size mevkisini yansıttıysa ona nasıl dostum diyebildiniz oda ayrı bir konu tabi. hiçbişey anlamadım bu konudan:kahve:

Back
X