benım suan kafamdakı planım boyle bıse gerceklesırse once oglumu krese vermem gerekıcek..annem rahatsız oldugu ıcın bakmakta zorluk cekecek cunku.sekreterlık olur garsonluk olur hıc farketmez ver calısmaya baslıcam.ıs ayırma gıbı bır luksum olmucak sonucta..esıma kalsa bunlara bıle gerek yok bosansakda ben yıne eskısı gıbı sıze bakarım dıyor..ben nasıl kabul ederım kı boyle bıseyı..kafam allak bullak artık dusunemıyorum...annem babam ayrı evet ama her ıkısıde benım arkamdadır canım..desteklerını esırgemzler benden..
sevmeyen bır ınsan nıye hemen bosanmak ıstemesın ve olurda bosanıncada nıye hala bıze bakmaya devam etmek ıstesın nedır bu yaaa
cocuguna baksın onun masraflarını karsılasın kı yaparda bılıyorum
ama eve eskısı gıbı bakmak ne dmeek yaa
tatlım seni hiç tanımıyorum sadece burda yazdıklarından yola çıkarak diyorum ki bence sen birazcık daha büyümelisin. bence eşin aklı başında biri ki ayrılsakta size bakarım ya da boşanmak için acele etmeyelim gibi sözler ediyor. olayları bu noktaya getirip sonra da pişman olan sensin sanırım accık bak kızma ama hislerimle konuşuyorum çünkü ben de bu yollardan geçtim. bazen ona ders vermek isteriz, ya da ilgisini hissedebilmek için agresif oluruz bazen, ya da ayrıldıktan sonra barışmanın zevkini ya da o duygusal tatmini yaşamak isteriz, ya da vazgeçilmez olduğumuzu bilmek isteriz, isteriz de isteriz..
kadınca bir takım alınganlıklar, kavgalar, sorunlar çıkarabiliriz ve bu tamamen bize özgü bir özelliktir. sorununuz her neyse benim anladığım eşin seni sevmiyor değil, kızgınlıkla söylenmiş bir söz belki kışkırtılmıştı o sırada. detay vermiyorsun onun için öncesinde ne olduğunu bilemeyiz. fakat bence güzel olanı yapıp yanına kadar gitmişsin şimdi kenara çekilip bekleme sırası.. bundan sonra o nasıl bir adım atacak ona göre kendi adımlarını belirlersin ve bence çocuk yapmak için acele ettiğiniz gibi boşanmak için de acele ediyorsunuz. belki sorun sandığınız kadar büyük değildir, umarım öyledir. CADIARZU