• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanrm biz bitiyoruz...

benım suan kafamdakı planım boyle bıse gerceklesırse once oglumu krese vermem gerekıcek..annem rahatsız oldugu ıcın bakmakta zorluk cekecek cunku.sekreterlık olur garsonluk olur hıc farketmez ver calısmaya baslıcam.ıs ayırma gıbı bır luksum olmucak sonucta..esıma kalsa bunlara bıle gerek yok bosansakda ben yıne eskısı gıbı sıze bakarım dıyor..ben nasıl kabul ederım kı boyle bıseyı..kafam allak bullak artık dusunemıyorum...annem babam ayrı evet ama her ıkısıde benım arkamdadır canım..desteklerını esırgemzler benden..
sevmeyen bır ınsan nıye hemen bosanmak ıstemesın ve olurda bosanıncada nıye hala bıze bakmaya devam etmek ıstesın nedır bu yaaa
cocuguna baksın onun masraflarını karsılasın kı yaparda bılıyorum
ama eve eskısı gıbı bakmak ne dmeek yaa

tatlım seni hiç tanımıyorum sadece burda yazdıklarından yola çıkarak diyorum ki bence sen birazcık daha büyümelisin. bence eşin aklı başında biri ki ayrılsakta size bakarım ya da boşanmak için acele etmeyelim gibi sözler ediyor. olayları bu noktaya getirip sonra da pişman olan sensin sanırım accık bak kızma ama hislerimle konuşuyorum çünkü ben de bu yollardan geçtim. bazen ona ders vermek isteriz, ya da ilgisini hissedebilmek için agresif oluruz bazen, ya da ayrıldıktan sonra barışmanın zevkini ya da o duygusal tatmini yaşamak isteriz, ya da vazgeçilmez olduğumuzu bilmek isteriz, isteriz de isteriz..
kadınca bir takım alınganlıklar, kavgalar, sorunlar çıkarabiliriz ve bu tamamen bize özgü bir özelliktir. sorununuz her neyse benim anladığım eşin seni sevmiyor değil, kızgınlıkla söylenmiş bir söz belki kışkırtılmıştı o sırada. detay vermiyorsun onun için öncesinde ne olduğunu bilemeyiz. fakat bence güzel olanı yapıp yanına kadar gitmişsin şimdi kenara çekilip bekleme sırası.. bundan sonra o nasıl bir adım atacak ona göre kendi adımlarını belirlersin ve bence çocuk yapmak için acele ettiğiniz gibi boşanmak için de acele ediyorsunuz. belki sorun sandığınız kadar büyük değildir, umarım öyledir. CADIARZU

canım çok üzüldüm
Allah hakkınızda hayırlısını versin
acele etmeyin
Adli tatil bitene kadar zamanınız var
Birbirinize şans tanıyın
bebeğiniz için değil sadece birbiriniz için

canım evliliğin ilk yılları hep böyle inan,hepimiz geçmişizdir bu devrelerden kavgalar oluyor.kolay değil iki farklı karakter aynı evi paylaşıyor birbirini tanıyıp alışana kadar,bu tartışmalar kaçınılmaz ancak evliğin 5inci yılından sonra oturuyor biraz ama 8-9.yıllarda çiftler bir bütün oluyor bence.eşin aceleye getirme demiş demekki seni seviyor kızgınlıkla söylemiş olabilir,yada canını yakmak için.mahkeme falan açma güzelim oluruna bırak sakin ve sessiz tavrını koru bence inanıyorum herşey yoluna girer.

kimse kızmasın gücenmesin ama bu dediğiniz şeyleri çok küçükken 19-20 yaşlarında sevgililerimle yaşamıştım. saçma sapan nedenlerle kavgalar, kıskançlıklar vs., vs..
insan istedi mi kavga yaratacak şeyleri rahat buluyor, hem evliliğin ilk yılları şöyle zor olur böyle zor olur diyenlere de kızıyorum, sizin yüzünüzden evlenmeye çekindim yıllarca, gençleri evliliğin zor bir kurum olduğuna öylesine alıştırıp, inandırıyorsunuz ki bizim gibi alıklar da ne zaman zorluk başlıcak diye gün sayarak geçiriyorlar evliliklerini; misal ben! :utangac: kendini bilen iki insan evlendi mi hiç te zor olmuyor bayanlar. saygı çok önemli, her iki tarafta seviyeyi düşürmeyecek. bizde bir laf vardır baktığın yüze etme, ettiğin yüze de bakma!! birbirlerini küçük düşürecek hakaretler, belki küfürler eden bir çiftten nasıl sağlıklı bir yuva kurmalarını bekleyebilirsiniz. dikkat ediyorum yapıcı olmaktan ziyade pek çoğuuu aaaaa böyle birşeyi nasıl yapar hemen boşan diyor!! zaten bu yüzden evliliğin aşkı öldürdüğüne inanmak ve boşanma modası revaçta.
birbirine saygılı iki eğitimli insan evlenince sorun morun çıkmıyor arkadaşlar. yıllarca boşuna soğutmuşsunuz evlilikten. opuyorumnanaktan
ben ne diyorum son olarak??
saygı ve eğitim şart diyorum :lepi:
vee gidiyorum...

kimse kızmasın gücenmesin ama bu dediğiniz şeyleri çok küçükken 19-20 yaşlarında sevgililerimle yaşamıştım. saçma sapan nedenlerle kavgalar, kıskançlıklar vs., vs..
insan istedi mi kavga yaratacak şeyleri rahat buluyor, hem evliliğin ilk yılları şöyle zor olur böyle zor olur diyenlere de kızıyorum, sizin yüzünüzden evlenmeye çekindim yıllarca, gençleri evliliğin zor bir kurum olduğuna öylesine alıştırıp, inandırıyorsunuz ki bizim gibi alıklar da ne zaman zorluk başlıcak diye gün sayarak geçiriyorlar evliliklerini; misal ben! :utangac: kendini bilen iki insan evlendi mi hiç te zor olmuyor bayanlar. saygı çok önemli, her iki tarafta seviyeyi düşürmeyecek. bizde bir laf vardır baktığın yüze etme, ettiğin yüze de bakma!! birbirlerini küçük düşürecek hakaretler, belki küfürler eden bir çiftten nasıl sağlıklı bir yuva kurmalarını bekleyebilirsiniz. dikkat ediyorum yapıcı olmaktan ziyade pek çoğuuu aaaaa böyle birşeyi nasıl yapar hemen boşan diyor!! zaten bu yüzden evliliğin aşkı öldürdüğüne inanmak ve boşanma modası revaçta.
birbirine saygılı iki eğitimli insan evlenince sorun morun çıkmıyor arkadaşlar. yıllarca boşuna soğutmuşsunuz evlilikten. opuyorumnanaktan
ben ne diyorum son olarak??
saygı ve eğitim şart diyorum :lepi:
vee gidiyorum...

kısmına kesınlıkle katılıyorum

:kahve:

konu sahibi arkadaş sen ne düşünüyorsun neye karar verdin?

canım suan ıcın farklı bıse dusunmuyorum.hersey olucagına varıcak sanırsam
kımsenın fıkrı degıscek gıbı gorunmuyor
sonucta sevmıyorum dıyor ve nekadar sanas ısteyebılırsın kı sevmeyen ınsandan
keske zamanı gerı getırebılsem dıyor ......
burda bır arkadasında yazdıgı gıbı adını hatırlamıyorum kendınden sogutmusun dıye yazmıstı
sanırım dogru kendımden soguttum ve bununda tamırı yok
en azından tamır etme fırsatım yok karar verılmıs artık....

evet seni sevmiyorum demişti değilmi kusura bakma arkdaşım ben atlamışım orayı takip ederek okuduğum için öncekşi yazıyı unutmuşum özür.

canım suan ıcın farklı bıse dusunmuyorum.hersey olucagına varıcak sanırsam
kımsenın fıkrı degıscek gıbı gorunmuyor
sonucta sevmıyorum dıyor ve nekadar sanas ısteyebılırsın kı sevmeyen ınsandan
keske zamanı gerı getırebılsem dıyor ......
burda bır arkadasında yazdıgı gıbı adını hatırlamıyorum kendınden sogutmusun dıye yazmıstı
sanırım dogru kendımden soguttum ve bununda tamırı yok
en azından tamır etme fırsatım yok karar verılmıs artık....

canım niçin tamiri olmasın
herşey düzelebilir hemen pes etme
birbiriniz için çaba harcayın
siz birbirinizi sevip evlenmediniz mi?
Değişen ne? İnan ki hiçbirşey

canım niçin tamiri olmasın
herşey düzelebilir hemen pes etme
birbiriniz için çaba harcayın
siz birbirinizi sevip evlenmediniz mi?
Değişen ne? İnan ki hiçbirşey

evet katrem severek evlendık ama suan sevmedıgını soyluyor acık acık hemde
ben ne yapabılırım kı baska
bırbırınız ıcın caba harcayın dıyorsun ama bu cabada karsılıklı olunca anlam kazanıyor
ben tek basına neyın cabasını vereyım bene sevmeyen ınsana karsı
ve benı sevmeyen kısıde bana ne cabası gostersın kı

evet katrem severek evlendık ama suan sevmedıgını soyluyor acık acık hemde
ben ne yapabılırım kı baska
bırbırınız ıcın caba harcayın dıyorsun ama bu cabada karsılıklı olunca anlam kazanıyor
ben tek basına neyın cabasını vereyım bene sevmeyen ınsana karsı
ve benı sevmeyen kısıde bana ne cabası gostersın kı

ben seni sevmediğine inanmadım açıkçası
çok büyük sorunlarınız yokmuş
bence kızgınlıkla söyledi sevmediğini
önemli olan sözler değil
karısına seni seviyorum deyip aldatanları da gördük
bence herşey önce yürekte biter
biraz zaman gerekli bence
yorulmuşsunuz sanırım

evet arkadaslar gecen gun esımle konustuk ve oglumuz ıcın bırbırımıze bır sans daha verdık....oyle ozurler gonul almalar falan yoktu....dedıgım gıbı bu seferkı sadece oglumuz ıcın olucak....hepınıze destegınız ıcın cok tesekkur edıyorum....mutlu ve huzurlu kalmanız dılegıyle....

evet arkadaslar gecen gun esımle konustuk ve oglumuz ıcın bırbırımıze bır sans daha verdık....oyle ozurler gonul almalar falan yoktu....dedıgım gıbı bu seferkı sadece oglumuz ıcın olucak....hepınıze destegınız ıcın cok tesekkur edıyorum....mutlu ve huzurlu kalmanız dılegıyle....

umarım herşey gönlünüzce olur mutluluklar

dilerim sorunlarınızı halledersiniz yepyeni bir başlangıç olur bu evliliğiniz için de.

birbirinize verdiğiniz bu şans uğur getirsin canım a.s.

eşiniz keşke zamanı geri getirebilsek demiş ya onunda keşkeleri var arkadaşım.
ben asla bebek için bi insanla irlikteola taraftari değilim.
siz birbirinizi seviyorsunuz ki bi şansınız daha olmuş.
herşeye yeniden başlayın. saygınızı hiç yitirmeden başlayın hemde.
ona küük süprizler jestler yapın. bazen dizinize yatan eşinizin saçlarını okşamak bile söylenmeyen çok söz barındırır içinde emin olun.
sevgi mücadeleyi hakeder.

hiçbirşey seni umutsuzluğa düşürmesin..ilk yıllarda oluyor böyle..bende iki yıllık evliyim neler neler yaşadım bi bilsen.daha üç aylık evliydik birbirimizi yemeye başladığımızda.ben anneme gittim.o annesine..karşılıklı boşanma davaları açtık..o ne hayallerle kurduğumuz evin yerinde yeller esiyordu.eşyalar dağılmıştı depolarda sürünüyordu..tam 7 ay ayrı kaldık..düşünsene üç aylık evlilikti sadece..aileler çevre akrabalar hatta biz..herkes bitti gözüyle bakıyordu..bitmişti zaten.görüşmüyorduk.tekrar çalışmaya başladım.bazen hatalarım aklıma gelir keşke yapmasaydım der vicdanım sızlardı..bazen onun yaptıkları aklıma gelirdi iyikide bitmiş derdim..böyle geçen 7 ay..sonra o aradı nasılsın diye.sonra ben.derken eskisi gibi olmaya başladık.yuvamızı tekrar kurduk.beraberiz şimdi.olmuyormu hala tartıştığımız zamanlar oluyor.hele şu aralar çocuk tedavisi gördüğümüz için acayip gerginiz.gerçi o iki gündür iyi ama..neyse söylemek istediğim şu..insanın başına herşey geliyor.evin dağılıyor.ayrılıyorsun.boşanma davaları açıyor..sen bitti diyorsun ama rabbim bitmedi diyorsa bişeyler sebep oluyor ve tekrar birleşiyorsun..bence sınavdasınız..birbirinizin kıymetini anlamanız için..hatalarınızın farkına varmanız için..ne biliyosun belkide bütün bu tatsızlıklar kavgalar iyi bir evlilik sürdürebilmeniz içindir rabbimin imtihanıdır.karamsar olma..biz çocuğumuz yokken barışmış yuvamızı tekrar kurmuşsak sizin ayrılacağınıza inanmıyorum..ortada masum bir bebek var.yaşadıklarınız birikenlerin dışa vurumu..bence tabi....kocanın seni sevmiyorum kelimesine okadarda takılma.....sevmeyen birinin bile bukadar kolay SEVMıYORUM diyebileceğini sanmıyorum ben......sağlıcakla kal ve umudunu yitirme..

CNM BİZ 2 AYDIR AYRIYIZ AMA HIC ARAMADI İNŞ BİZDE BARIŞIRIZ GİTTİ DAVA AÇTI MAHKEME KAĞIDIMI BEKLIYORUM NE OLUR BİRAZ TESELLİ VER BANA

hiçbirşey seni umutsuzluğa düşürmesin..ilk yıllarda oluyor böyle..bende iki yıllık evliyim neler neler yaşadım bi bilsen.daha üç aylık evliydik birbirimizi yemeye başladığımızda.ben anneme gittim.o annesine..karşılıklı boşanma davaları açtık..o ne hayallerle kurduğumuz evin yerinde yeller esiyordu.eşyalar dağılmıştı depolarda sürünüyordu..tam 7 ay ayrı kaldık..düşünsene üç aylık evlilikti sadece..aileler çevre akrabalar hatta biz..herkes bitti gözüyle bakıyordu..bitmişti zaten.görüşmüyorduk.tekrar çalışmaya başladım.bazen hatalarım aklıma gelir keşke yapmasaydım der vicdanım sızlardı..bazen onun yaptıkları aklıma gelirdi iyikide bitmiş derdim..böyle geçen 7 ay..sonra o aradı nasılsın diye.sonra ben.derken eskisi gibi olmaya başladık.yuvamızı tekrar kurduk.beraberiz şimdi.olmuyormu hala tartıştığımız zamanlar oluyor.hele şu aralar çocuk tedavisi gördüğümüz için acayip gerginiz.gerçi o iki gündür iyi ama..neyse söylemek istediğim şu..insanın başına herşey geliyor.evin dağılıyor.ayrılıyorsun.boşanma davaları açıyor..sen bitti diyorsun ama rabbim bitmedi diyorsa bişeyler sebep oluyor ve tekrar birleşiyorsun..bence sınavdasınız..birbirinizin kıymetini anlamanız için..hatalarınızın farkına varmanız için..ne biliyosun belkide bütün bu tatsızlıklar kavgalar iyi bir evlilik sürdürebilmeniz içindir rabbimin imtihanıdır.karamsar olma..biz çocuğumuz yokken barışmış yuvamızı tekrar kurmuşsak sizin ayrılacağınıza inanmıyorum..ortada masum bir bebek var.yaşadıklarınız birikenlerin dışa vurumu..bence tabi....kocanın seni sevmiyorum kelimesine okadarda takılma.....sevmeyen birinin bile bukadar kolay SEVMıYORUM diyebileceğini sanmıyorum ben......sağlıcakla kal ve umudunu yitirme..

şuan bende sizinle aynı durumdayım eşim gidip ailesi yüzünden dava açtı boşanıyoruz ama mahkeme kağıgımı beklıyorum. onu kazanmak için herşeyı yaptım ama artık sessiz beklıyorum.ıns doner kardesım bana da dua et.sen neler yaptın pekı?

Back
X