- 18 Mart 2017
- 939
- 987
- 18
- 35
- Konu Sahibi bayandipali
-
Allahım yardımcınız olsun,bakalım belki daha iyi bir iş kısmet olacaktır bu vesileyle.Bilinmez ki.Rabbim sıkıntınızı tez zamanda gidersin
Belki daha iyisi olacak?
Herşeyin bir sebebi yok mu?
İçinizi ferah tutun ve size hep iyiliğin geleceğini hissedin.
O zaman güzel şeyler çekersiniz. Pozitif olun.
Mutlaka fırsatlar olacaktır.
Karamsar olma, bak eşin nasıl da sorumluluk sahibi bir insan. Allahım sevebileceği daha güzel bir iş nasip etsin kocanıza.
Eşin üzülüyor lütfen ona destek ol gülücükler saç ki,
Oda o güzel enerji ile gitsin.
Amin istemsiz ağlıyorum bende işi geçtim bu yıl hep kötü geçti
Bu yıl hepimiz için çok kötü geçti,kime sorsam bin ah işitiyorum.Kendim de türlü dertlerle uğraşıyorum.
İş,para,dünya telaşı hallediliyor.Allah sağlıkla huzura zeval vermesin.İnanın bu sözün doğruluğunu Can'ımdan parçalar kopa kopa idrak ettim 2 senedir.
Lütfen umutsuzluğa kapılmayın.Muhakkak daha güzel kapılar açılacaktır size.Dua ediyorum.
allah rast getirsin canım
Her şey olur yeter ki can sağlığı olsun..İnsanız en dibi de göreceğimiz zamanlar olur en zirveyide..Önemli olan bu süreci doğru atlatabilmek..
Eşinize bol bol destek olun. Bi kapıyı kapatan Allah başka bi kapıyı açar inşallah. Hakkınızda hayırlısı ne ise en kısa zamanda olmasını diliyorum.
Çok haklısınız. Zor günler de geçer inşallah.
Ona desteğim hep zaten kendimi geçtim işi geçtim ona kıyamıyorum
Şer görünende hayır, hayır görünende şer olabiliyor. İnşallah en kısa sürede hayırlı bir iş nasip olsun eşine canım.
Üzülmeyin lütfen
Eşim iflas etti benim 2015 yılında ondan önce de sonradan haberimin olduğu bir borcu daha vardı tam onu hallettik rahata çıktık derken aradan geçen 3 seneden sonra eşim aldığı bir projeden ciddi zarar etti, inanin kara kara düşündüğümüz günlerimiz oldu , kızım okula başlayacağı için yaşadığım bakıcı bulamama sorunundan ötürü ve ilkokul 1'de kendim ilgilenirim hem de borç nasılsa yok kazancimizda iyi diyerek işten ayrılmıştım ve ayrıldiktan 1 sene sonra da bir yükü tekrar binmişti üzerimize.
Eski işyerime tekrar dönüş yaptım yerime alınan eleman iş yetersizliğinden ötürü işten cikarilinca tekrar bana geri gelir misin ? dediklerinde dünyanın o an en mutlu insanı bendim, inanın bir kapı kapanmadan diğeri açılmıyor.
Emek olmadan, yemek olmaz demişler ve o 3 yılda zor bitiririz dediğimiz borcun tamamini ödeyip güzel yatırımlar bile yaptık
Borç hasebiyle sattigimiz arabamizin yerine tekrar arabamizi aldik ve şimdi diledigimce kazancimi harcayabiliyorum
O süreçler zordu eminim bu durumu yaşayan herkes için zordur.
Iflas ettikten sonraki dönemde eşim 3 ay kendine gelip is arayamadi, üzüntüden 15 kilo verdi.
Verende Allah alan da Allah lütfen umidinizi kesmeyin
Hikaye istemissiniz paylaşmak istedim ben de basimizdan geçenleri.
Bazen bir musibet arkasında çok güzel şeyleri barindirabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?