hayatin insanlari selamlama sekli bizim bekledigimizden cok farklidir. bizi bagrina basmaz, bizi iteklemez, ne yapar? evet hayat inisleri cikislari olan bir yoldur. biz bu yolda yürürken, basimiza gelen iyide kötüde herseyi bir sinav olarak görücez. sevgili tuce, isin güzel yani ne biliyormusun? hayat herkese kesinlikle esit davranir. bugün cok mutlu gördügün insanlarda senin gectigin yollardan gectiler, geciyorlar. derdi olmayan insan bence bir topic acip benim niye sorunum yok demeli.
bazen insan dua bile edemeyecek duruma geliyor, o zamanda icinden bismillah desen bile yeter, sird Allah'la olan bagini korumak ondan uzaklasmamak icin. bak sana güzel bir örnek vereyim..tv de saka programlari oluyorya hani, baslarina olmadik isler geliyor, hatta bi keresinde bir türkücü varya küstüm ü söyleyen, onu gözlerini baglayip helikoptere silah zoruyla bindirdiler, bir gökdelen gibi bir yere cikardilar

ay anlatirken bile aklima geldi gülüyorum, neyse sonra adam gözünü acti silahi kafasina dayadi, ama türkücüde renk falan bisey kalmadi ve dediki " 3 tane cocugum var",-- izlerken hem gülüyorum, hem adamin haline bakiyorum, gözlerim doldu, aglayayimmi güleyimmi sasirdim, ama gülmekten bittik, tabi biz saka oldugunu biliyorduk, o cok feci bir aci cekti, düsünsene birine silah dayandigindaki duyguyu...sonra acikladilar, sakaymis

böyle programlarda ödülde var büyük ihtimal....
simdiii
sen sinavini ne hakla iptal etmek istiyorsun, ne hakla sonunda alacagin ödülden vazgeciyorsun:)
Allah asla kullarina kötülük gelsin istemez.. ama biz onu anmayinca bizi bir yoklarki, dua edelim, sende tam bu anda inancini masaya yatirirsan olmaz.....
seni rahatlatacaksa kursun döktür, zarari olmaz, ama üfürükcüye falan sakin gitme, sen duani eline oku kendine üfür daha iyi...
Allah sevdigi insanin sesini duymayi cok sever unutma, sen Allah i anmaya duaya devam et insallah hersey Allah in izniyle düzelecek.. sinavda oldugunuda unutma