Sans veriyim mi?

rainyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
6.931
4.223
173
Kızlar biri var bana deger veriyor bende sevilmek istiyorum ama bir duygum yok sizce sans veriyim mi yoksa hayalimdeki erkegi mi bekliyim?

Birini tanımaya hazirsan bence görüşülebilir. Gerçi iyi tanıdığın ve olmayacak biriyse değmez. Biraz daha kişiyi anlatman lazım ki düzgün bir yorum olabilsin. Mutluluklar.

Zamanla sevme ihtimalin de var. Boşa zaman harcayacak olma ihtimali de. Tamamen sana kalmış, biz ne desek boş

Çekim duyuyorsanız görüşün.
Ama yanında olunca kız arkadaşınızdan hallice oluyorsa onunla anca arkadaş olursunuz.
Evet duygu hemen oluşmaz.Ama biraz heyecan ve çekim olmalı.

Siz ona karşı çekim duyuyor musunuz?

Çekim duyuyorsanız görüşün.
Ama yanında olunca kız arkadaşınızdan hallice oluyorsa onunla anca arkadaş olursunuz.
Evet duygu hemen oluşmaz.Ama biraz heyecan ve çekim olmalı.

Siz ona karşı çekim duyuyor musunuz?
Cekim yok ama mesaj atmami falan beklemis atincada baya sevinmis bilmiyorum kafam karışık

Sevgilim olsun diye çok istiyordun
Sırf bu yüzden gideceksin bu çocuğa gibime geliyor
İnş hata yapmazsın

Cekim yok ama mesaj atmami falan beklemis atincada baya sevinmis bilmiyorum kafam karışık
Hiç çekim yoksa bence çok riskli.
Anca mantık evliliği olur.
Ama ben sırf mantık evliliğini sağlıklı bulmuyorum.

Hem duygu hem mantık olmalı.

Bu tür şeyler gönül işidir mantık pek işlemez. Ama bence sevgili olarak başlamayın arkadaşça vakit geçirin bir müddet. İçiniz ısınırsa o tarafa döner zaten iş. Dönemzsede yol verirsiniz.

Kızlar biri var bana deger veriyor bende sevilmek istiyorum ama bir duygum yok sizce sans veriyim mi yoksa hayalimdeki erkegi mi bekliyim?
Beyfendiyi bi tart biç tanıyosan huyu suyu iyi olur diyosan bi şans ver bence, ben de biriyle kız arkadaşlarımın da gazıyla bi deneyelim hayatıma renk gelir diye başlamıştım, sevgi falan hiç bişey yoktu başta şimdi ben adama körkütüğüm herifin umrunda değil, oluyo böyle şeyler

Back
X