Aynı meslek grubunda olduğum biriyle ortak grupta bir soru üzerinden bir konu üzerine konuşma geçti. Benim bu grupta resmim yok. Soruyu detaylıca konuştuk ve meslekleğimiz hakkında uzunca da bir konuşma geçti. Bu adam ertesi günlerde de gün aşırı gayet seviyeli halimi hatrımı sormaya ve bir yerlerden konu açmaya başladı. Konu öylece uzayıp gidiyordu zamanın nasıl geçtiğinin farkına ikimizde farkına varmıyorduk ve çok fazla ortak yönümüzün olduğunu farkettik. Mesleklerimiz şehrimiz aynıydı. Onun profil resmi vardı ve gerçekten de hoş bir beydi gerek görünüş gerek de davranış olarak. Ben en baştan beğensem de öyle bir şeye imkan vermedim. Tanışmamızın üstünden bir hafta geçti ve bu bey sohbetimden çok keyif aldığını ve aynı şehirde de olmamız dolayısıyla görüşmek istedi. Ben çok beğensemde sosyal medya tanışmalarına karşı olduğum için istemedim ama içimde de bir acaba var görüşsemiydim diye. Eskiden harketli bir hayatı olmuş açıkçası bu da beni ürküttü. Şimdi durulduğunu ev huzurunu sevdiğini söylesede benim içine sinmedi. Acaba demekten de kendimi alamıyorum. Açıkçası bu adam baya da göze çarpan biri. Ama o beni hiç görmedi. Görüşmemiz için çok ısrarcı. Bir de varlıklı bir aile ve biz kendi halinde bir aileyiz. Denk olmadığımız noktalarda var. Hiç görüşmemek daha mı mantıklı. İkimizde 30 yaşında meslek sahibi kişilerix. Ben görüşmek istemediğimi belirttim ama da geçmiyor değil içimden.