Şans vermek mi arkama bakmamak mı

Ben öyle düşünmüyorum. Adam gezdim tozdum sevgililerim olduya getirmiş. Hızlı yaşamak başka sevgiliyi boynuzlamak başka.

Haklisiniz ama artik aile huzurunu sevdigini soyleyen birinin capini ve ne amacla anlattigini anlamak zor degil. Konu aldatilmak da degil zaten adamin varoslugu. Konu sahibinde istedigi etkiyi de yaratmis zaten.

Ben de bu denk değiliz düşüncenize takıldım biraz. Bu sizin genel tutumunuz mu yoksa adam sürekli maldan mülkten, maddiyattan söz edip sizi bu düşünceye mi sevk etti? Bu önemli. Kendinizi ondan aşağıda görmenizi sağlayacak şeyler yapıyorsa size farkettirmeden, tehlikelidir, uzak durmak lazım.
Her halukarda içinize sinmeyen şeyler yüzünden hayır demissiniz ama aklınızda kalacaksa bir görüşün derim. Ama o görüşmeye de bütün özgüveninizi toplayıp gidin, bunu düşürmesine müsaade etmeyin bakalım sizinle devam etmek isteyecek mi yoksa ben bunu istediğim gibi yonlendiremem deyip vaz mı geçecek.

Ben de bu denk değiliz düşüncenize takıldım biraz. Bu sizin genel tutumunuz mu yoksa adam sürekli maldan mülkten, maddiyattan söz edip sizi bu düşünceye mi sevk etti? Bu önemli. Kendinizi ondan aşağıda görmenizi sağlayacak şeyler yapıyorsa size farkettirmeden, tehlikelidir, uzak durmak lazım.

Her halukarda içinize sinmeyen şeyler yüzünden hayır demissiniz ama aklınızda kalacaksa bir görüşün derim. Ama o görüşmeye de bütün özgüveninizi toplayıp gidin, bunu düşürmesine müsaade etmeyin bakalım sizinle devam etmek isteyecek mi yoksa ben bunu istediğim gibi yonlendiremem deyip vaz mı geçecek.
Gösterişi sevmediğini anlatırken bahsettiği şeyler aslında lüx bir yaşantısının olduğunu ele veriyordu.

O değil de, adam sizi hiç görmeden profil fotoğrafınız olmadan mı bu kadar özele girerek uzun uzun sohbetler etti?
Belki erkeksin,belki travestisin çok belirsiz yani sonuçta
Abi biraz aç sanırım
Çiçek resmi vardı bende😄😄

Aynı meslek grubunda olduğum biriyle ortak grupta bir soru üzerinden bir konu üzerine konuşma geçti. Benim bu grupta resmim yok. Soruyu detaylıca konuştuk ve meslekleğimiz hakkında uzunca da bir konuşma geçti. Bu adam ertesi günlerde de gün aşırı gayet seviyeli halimi hatrımı sormaya ve bir yerlerden konu açmaya başladı. Konu öylece uzayıp gidiyordu zamanın nasıl geçtiğinin farkına ikimizde farkına varmıyorduk ve çok fazla ortak yönümüzün olduğunu farkettik. Mesleklerimiz şehrimiz aynıydı. Onun profil resmi vardı ve gerçekten de hoş bir beydi gerek görünüş gerek de davranış olarak. Ben en baştan beğensem de öyle bir şeye imkan vermedim. Tanışmamızın üstünden bir hafta geçti ve bu bey sohbetimden çok keyif aldığını ve aynı şehirde de olmamız dolayısıyla görüşmek istedi. Ben çok beğensemde sosyal medya tanışmalarına karşı olduğum için istemedim ama içimde de bir acaba var görüşsemiydim diye. Eskiden harketli bir hayatı olmuş açıkçası bu da beni ürküttü. Şimdi durulduğunu ev huzurunu sevdiğini söylesede benim içine sinmedi. Acaba demekten de kendimi alamıyorum. Açıkçası bu adam baya da göze çarpan biri. Ama o beni hiç görmedi. Görüşmemiz için çok ısrarcı. Bir de varlıklı bir aile ve biz kendi halinde bir aileyiz. Denk olmadığımız noktalarda var. Hiç görüşmemek daha mı mantıklı. İkimizde 30 yaşında meslek sahibi kişilerix. Ben görüşmek istemediğimi belirttim ama da geçmiyor değil içimden.
Eskiden harketli bir hayatı olmuş, bosver

Gösterişi sevmediğini anlatırken bahsettiği şeyler aslında lüx bir yaşantısının olduğunu ele veriyordu.
Gösterisi sevmeyen insan kalkıp da sevmiyorum diye uzun uzadıya anlatmaz. Yaptığı şey gösterişin ta kendisi zaten. 😂

Aynı meslek grubunda olduğum biriyle ortak grupta bir soru üzerinden bir konu üzerine konuşma geçti. Benim bu grupta resmim yok. Soruyu detaylıca konuştuk ve meslekleğimiz hakkında uzunca da bir konuşma geçti. Bu adam ertesi günlerde de gün aşırı gayet seviyeli halimi hatrımı sormaya ve bir yerlerden konu açmaya başladı. Konu öylece uzayıp gidiyordu zamanın nasıl geçtiğinin farkına ikimizde farkına varmıyorduk ve çok fazla ortak yönümüzün olduğunu farkettik. Mesleklerimiz şehrimiz aynıydı. Onun profil resmi vardı ve gerçekten de hoş bir beydi gerek görünüş gerek de davranış olarak. Ben en baştan beğensem de öyle bir şeye imkan vermedim. Tanışmamızın üstünden bir hafta geçti ve bu bey sohbetimden çok keyif aldığını ve aynı şehirde de olmamız dolayısıyla görüşmek istedi. Ben çok beğensemde sosyal medya tanışmalarına karşı olduğum için istemedim ama içimde de bir acaba var görüşsemiydim diye. Eskiden harketli bir hayatı olmuş açıkçası bu da beni ürküttü. Şimdi durulduğunu ev huzurunu sevdiğini söylesede benim içine sinmedi. Acaba demekten de kendimi alamıyorum. Açıkçası bu adam baya da göze çarpan biri. Ama o beni hiç görmedi. Görüşmemiz için çok ısrarcı. Bir de varlıklı bir aile ve biz kendi halinde bir aileyiz. Denk olmadığımız noktalarda var. Hiç görüşmemek daha mı mantıklı. İkimizde 30 yaşında meslek sahibi kişilerix. Ben görüşmek istemediğimi belirttim ama da geçmiyor değil içimden.

Konu aldatılmaya nasıl vardı anlamadım.
aldatılmak nerede yazıyor yahu ben niye göremedim ki? 🤷😱

Eskiden cok hizli yasadigini ve duruldugunu size neden anlatti anlamadim. Bunlari anlatan tipler bana cok itici geliyor. Bunu anlatmadaki amac ne yani? Varlikli bir aile oldugunu nereden biliyorsunuz? Bunu da kendi anlattiysa hic gorusmeyin derim.
Kadına doymuş adamın, adamlığına doyum olmaz diye bi atasözü var ya hani, beyfendi bu algıdan yürüyor. 😁
o an hem erkekliğini ispatlıyor hem de artık ciddi ilişki yaşamak istediğini dile getiriyor. Tavlama taktiği işte 🤪

Konu sahibinin yerinde olsam adama cevaben hızlı yaşayan, erken ölür der yallah tazik yallah derdim.

Hangi meslek grubundansınız merak ettim. Ayrıca belki konuşmanız fikirleriniz uyuştuğu için öylesine bir çay kahve içmek istemiştir hemen olayı ciddi boyutuyla bakmayın ve kendinizi ne olursa olsun alt kademede görmeyin herkes kendine göre değerlidir.

Üye olduğunuz grupta neden profil resmi olan değil de profil resmi olmayan birine yazmis? Neye istinaden mesela,Profil resminiz yoktu ama ordaki bir yorumunuz mu dikatini cekmis de sizinle sohbet başlatmış bunlar önemli.Yoksa profil resmi olana da olmayana da yazip da kim cevap verirse onunla mi sansini deniyor bunu anlamanız lazim.Gerekirse bir kac profil acip o gruba ekleyip onun yorumlarina müdahil olun bakalim o profiller de ilgisini cekecek mi yoksa ilgisi sadece size miydi..Gerekirse baska profillerle ona istek gonderin herkesi kabul ediyor mu herkese yaziyor mu buna bakın.Yazisma süresince sizi merak edip resminizi görmek istemedi mi..Hani hic korkmuyor mu fikirleriniz uyuşabilir ama karsisina hayal ettigi gibi biri çıkmazsa diye..Neden sizinle bu kadar ilgilenmis önce bunu öğrenin.Eger mantikli geliyorsa bir cay kahve icin kendinizi kaptırmadan tanimaya çalışın

Çok saçma resmini bile görmediği bir insanla bu muhabbetlere giren erkek de ne bileyim. Belki Harun abi çıkacak karşısına? Hayır insan bu riski nasıl alır? Bir de çok mu boş zamanı var da resmini görmediği birine bir kahve zamanı ayırıyor? Nasıl bir yokluk acaba merak ediyorum bu adamdaki.

Back
X