Şans vermek

selinn1

Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2025
323
-54
11
22
Hayatımda 5 yıldır tanıdığım bi erkek var bu kişi beni sosyal mecradan tanıdı arkadaşım yıllardır o beni sevdiğini çok eskiden söylemişti kimseyi istemediğimi söylemiştim sonra arkadaş olarak konuştuk yıllarca şuan benin korku dolu bi ilişkim var sırf o ilişkiden dolayı yemek yiyemez oldum çocuk uyuşturucu kullanıyor ot bence ve bana geçmişte diyor yani çalışıyor aktif bi şekilde aslında o tarz durumları olsa cok baska olurdu bilmiyorum bazen ona inanmak istiyorum kendi korkularım oldugu icinde geçmişte bıçaklanmış çevresi zaten leş insanlar benimle sevgili oldugundan beri öyle kavgasını bıçaklanmasını duymadım ama insan kaygılanıyor okadar sogudum ki ayrılmayada korkuyorum cevremiz bir evimiz çok yakın orda burda konusur musallat olur diye ayrıyetten takıntı yaptım gidemiyorum bu çocuktan. Neyse ben bu çocuğu uzun zamandır gözlemliyorum gözlemledikce daha fazla soguyorum ben mi paranoyak oldum bilmiyorum ya ot diger uyusturucular gibide değilmiş aslında şimdi düşününce de 2 yol görüyorum önümde ya hiç evlilik yaşamicam kendi kendime mutlu olmaya çalışıcam çünkü 2 arkadaşımda kısa süre önce hoş olmayan şeyler yaşadı ki bekarlık beni mutlu edermi bilmiyorum kendime yeticem yada o kişiye şans vermeyi düşünüyorum çünkü o hep beni sevdi her daim mutlu etmeye çalıştı hiç ilgimi çeken biri değildi açıkcası dış görünüş hissiyat mantık her yönden ama kendi işinde gücünde temiz bi hayatı olan bi çocuk o benim arada bi beynime takılıyor mutlu olurmuyum diye sizce? Sevgili yaptığımda çok üzüldü triplere girdi sonrasında yazdı ama ben konuşmadım zaten sevgilim varken konuşmam doğruda değil demekki o arkadaş gözüyle bakmamış hep arkamdaydı güvendiğim biri de ama nasıl olur işte insan kestiremiyor ailesi muhafazakar bu arada yani onunda sanırsam hiç sevgilisi olmadı

Hayatımda 5 yıldır tanıdığım bi erkek var bu kişi beni sosyal mecradan tanıdı arkadaşım yıllardır o beni sevdiğini çok eskiden söylemişti kimseyi istemediğimi söylemiştim sonra arkadaş olarak konuştuk yıllarca şuan benin korku dolu bi ilişkim var sırf o ilişkiden dolayı yemek yiyemez oldum çocuk uyuşturucu kullanıyor ot bence ve bana geçmişte diyor yani çalışıyor aktif bi şekilde aslında o tarz durumları olsa cok baska olurdu bilmiyorum bazen ona inanmak istiyorum kendi korkularım oldugu icinde geçmişte bıçaklanmış çevresi zaten leş insanlar benimle sevgili oldugundan beri öyle kavgasını bıçaklanmasını duymadım ama insan kaygılanıyor okadar sogudum ki ayrılmayada korkuyorum cevremiz bir evimiz çok yakın orda burda konusur musallat olur diye ayrıyetten takıntı yaptım gidemiyorum bu çocuktan. Neyse ben bu çocuğu uzun zamandır gözlemliyorum gözlemledikce daha fazla soguyorum ben mi paranoyak oldum bilmiyorum ya ot diger uyusturucular gibide değilmiş aslında şimdi düşününce de 2 yol görüyorum önümde ya hiç evlilik yaşamicam kendi kendime mutlu olmaya çalışıcam çünkü 2 arkadaşımda kısa süre önce hoş olmayan şeyler yaşadı ki bekarlık beni mutlu edermi bilmiyorum kendime yeticem yada o kişiye şans vermeyi düşünüyorum çünkü o hep beni sevdi her daim mutlu etmeye çalıştı hiç ilgimi çeken biri değildi açıkcası dış görünüş hissiyat mantık her yönden ama kendi işinde gücünde temiz bi hayatı olan bi çocuk o benim arada bi beynime takılıyor mutlu olurmuyum diye sizce? Sevgili yaptığımda çok üzüldü triplere girdi sonrasında yazdı ama ben konuşmadım zaten sevgilim varken konuşmam doğruda değil demekki o arkadaş gözüyle bakmamış hep arkamdaydı güvendiğim biri de ama nasıl olur işte insan kestiremiyor ailesi muhafazakar bu arada yani onunda sanırsam hiç sevgilisi olmadı
Kızım dur otçu adam belası varken başında ,diğer çocuğa yeşil ışık yakarsan o çocuğun başını yakarsın,ölüm sebebi olursun Hayatınızda bir manyak varsa önce ondan kurtulun hatta iyice unuttuğuna emin olun sonra yeni ilişkiye başlayın masum gençlerin başını yakmayın bu topraklarda annelerin gözyaşı hiç dinmiyor birde siz sebep olmayın.....

sosyal mecradan tanıyorsun sanırım yüz yüzede görüşmedin. diğer çocuğu takıntı yaptın ama korkuyorsunda. ya bekar kalacaksın yada muhafazakar olan çocukla evleneceksin. ne kadar tezat durumların içindesin. bence önce otçu olan çocuğa yumuşak bir iniş yaptır öyle aniden terketme. ne olur ne olmaz. soğuk davran kendinden soğut vs. o seni terketsin hatta. sonra aradan baya zaman geçsin başkasını bulsunda ondan sonra bak diğer çocuğa ne diyelim hakkında hayırlısı

Ya da vermemek?

Öncelikle evli değilseniz, bekarsınızdır. Bekarlığa nasıl alışacağım demeniz saçma oluyor çünkü zaten bekarsınız. Başka birinden hoşlandığınız için şimdiki sevgilinizden soğumuşsunuz ve tabii çevresi/ kişiligi/alışkanlıkları da buna sebep olmuş. Temel insan psikolojisi yani. Farklı bir şey yok. Bir yol seçip devam edeceksiniz. Önceliğiniz kendi güvenliğiniz ve mutluluğunuz olsun, erkekleri bir kenara bırakıp buna odaklanın önce. İlk sevgilinizden ayrılın, sonra yavaş yavaş ilerlersiniz.

Öncelikle evli değilseniz, bekarsınızdır. Bekarlığa nasıl alışacağım demeniz saçma oluyor çünkü zaten bekarsınız. Başka birinden hoşlandığınız için şimdiki sevgilinizden soğumuşsunuz ve tabii çevresi/ kişiligi/alışkanlıkları da buna sebep olmuş. Temel insan psikolojisi yani. Farklı bir şey yok. Bir yol seçip devam edeceksiniz. Önceliğiniz kendi güvenliğiniz ve mutluluğunuz olsun, erkekleri bir kenara bırakıp buna odaklanın önce. İlk sevgilinizden ayrılın, sonra yavaş yavaş ilerlersiniz.
Hayır ya ne hoşlanması benim korkularım var nasıl kurtulucam ilerde ne yapıcam diye düşünüyorum siz anlamadınız

Hayır ya ne hoşlanması benim korkularım var nasıl kurtulucam ilerde ne yapıcam diye düşünüyorum siz anlamadınız
Eee ikinci birinden bahsediyorsunuz muhafazakar olan? Nasıl kurtulucam diye bir şey yok, yavaş yavaş görüşmeyi kesersin otçu sevgilinle. Israr ederse de polise.
Olmayan şeylere kesinlik gözüyle bakmayın. Muhafazakar adayda hemen kabul eder etmez size evlenme teklifi edecek hali yok. Hayatınızı ihtimaller, olursalar üzerine yaşarsanız böyle saçma bir hal alır.
Çok garip kafalar görüyorum bu sitede, hayırlısı.

Senin kafa iyice gitti.
Kimse almazsa diye sevmediğin beğenmediğin bir adama kendini yamayacaksın yani😆 Evlenmek için evleneceksin ve birini kullanacaksın bu uğurda
Ne evlilik ne koca deliliği bu.
Allah aşkına git bir psikiyatriste bu işin sonunda aklını başına almazsan hayatını yakacaksın. Delirmiş gibi sıfır zeka şeyler yapmaya kalkıyorsun

Bekaretini kaybettiği için evlenemezsem,kocasız kalırsam diye korkuyor. Safın tekini gördüm sevmesem de bunu kandırırım en azından evlenirim diyor özetle. Kendini uyanık sanıyor hayatını yakacak haberi yok.

Bekaretini kaybettiği için evlenemezsem,kocasız kalırsam diye korkuyor. Safın tekini gördüm sevmesem de bunu kandırırım en azından evlenirim diyor özetle. Kendini uyanık sanıyor hayatını yakacak haberi yok.
Konu sahibinin kafası çok garip. Muhafazakar diye, ilişkisi olmamış diye bir erkeği kandırabileceğini sanıyor. Adam ilişkiye girmedi diye bilgisiz sanıyor muhtemelen. Bilmediği bir şey var ki muhafazakar erkekler ve aileleri bekaret konusunda daha katıdırlar, esnek zara bile inanmayan çok var. Kendisini çok daha kötü bir durumda bulacak haberi yok.

Konu sahibinin kafası çok garip. Muhafazakar diye, ilişkisi olmamış diye bir erkeği kandırabileceğini sanıyor. Adam ilişkiye girmedi diye bilgisiz sanıyor muhtemelen. Bilmediği bir şey var ki muhafazakar erkekler ve aileleri bekaret konusunda daha katıdırlar, esnek zara bile inanmayan çok var. Kendisini çok daha kötü bir durumda bulacak haberi yok.
Onunla konuşursam bunu anlayabilir diye düşünmüştüm sadece

Onunla konuşursam bunu anlayabilir diye düşünmüştüm sadece
Çünkü yıllardır beni seviyor buda ilerisi için ayrıldıktan uzunca bi süre kimseyi istemiyorum şuan hayatımdakinden çok soğudum benmi abartıyorum bilmiyorum bana serseri gibi gelmeye başladı çok yıpratıyor ilişki beni doğru kişi olsa üzülmem böyle tedirgin olmam sendd bırakırsan ben ne yaparım falan dedi dünya senin gördüğün kadar değil mezarlıkta yaşayan bi insanla hiç konuştunmu aslında çok iyi bi insan onu o hale yaşadıkları getirmiş falan bu tarz birsürü şey anlattı insanları yargılamak çokmu kolay falan dedi ot içinde kimyasal değil bu hepsi bir değil ben sadece denk gelirse 2 duman alıyordum artık zaten yapmıyorum falan dedi

Hanımefendi saklama gibi bi niyetim yok beni seviyor ve işinde gücünde efendi bi çocuk beni yıllardır seviyor söylesem eger ilerde bisey olursa aramızda nevar bunda ?
Git söyle istersen, benlik bir şey yok. Adam seni kafasında nasıl görüyor biliyor musun ki? Belki de bakire olduğun ön kabulüyle seviyordur mesela. Muhafazakar bir erkek diyorsun. Aklına bile gelmemiş olabilir sevgilinle sürtündüğün. Seviyor diye her şeyi kabul edeceğini nereden biliyorsun?
Özel hayatınızı herkese anlatırsanız saklamak istediğiniz gerçeği bütün çevreden duyarsınız yakında.

Back
X