Hayatımda 5 yıldır tanıdığım bi erkek var bu kişi beni sosyal mecradan tanıdı arkadaşım yıllardır o beni sevdiğini çok eskiden söylemişti kimseyi istemediğimi söylemiştim sonra arkadaş olarak konuştuk yıllarca şuan benin korku dolu bi ilişkim var sırf o ilişkiden dolayı yemek yiyemez oldum çocuk uyuşturucu kullanıyor ot bence ve bana geçmişte diyor yani çalışıyor aktif bi şekilde aslında o tarz durumları olsa cok baska olurdu bilmiyorum bazen ona inanmak istiyorum kendi korkularım oldugu icinde geçmişte bıçaklanmış çevresi zaten leş insanlar benimle sevgili oldugundan beri öyle kavgasını bıçaklanmasını duymadım ama insan kaygılanıyor okadar sogudum ki ayrılmayada korkuyorum cevremiz bir evimiz çok yakın orda burda konusur musallat olur diye ayrıyetten takıntı yaptım gidemiyorum bu çocuktan. Neyse ben bu çocuğu uzun zamandır gözlemliyorum gözlemledikce daha fazla soguyorum ben mi paranoyak oldum bilmiyorum ya ot diger uyusturucular gibide değilmiş aslında şimdi düşününce de 2 yol görüyorum önümde ya hiç evlilik yaşamicam kendi kendime mutlu olmaya çalışıcam çünkü 2 arkadaşımda kısa süre önce hoş olmayan şeyler yaşadı ki bekarlık beni mutlu edermi bilmiyorum kendime yeticem yada o kişiye şans vermeyi düşünüyorum çünkü o hep beni sevdi her daim mutlu etmeye çalıştı hiç ilgimi çeken biri değildi açıkcası dış görünüş hissiyat mantık her yönden ama kendi işinde gücünde temiz bi hayatı olan bi çocuk o benim arada bi beynime takılıyor mutlu olurmuyum diye sizce? Sevgili yaptığımda çok üzüldü triplere girdi sonrasında yazdı ama ben konuşmadım zaten sevgilim varken konuşmam doğruda değil demekki o arkadaş gözüyle bakmamış hep arkamdaydı güvendiğim biri de ama nasıl olur işte insan kestiremiyor ailesi muhafazakar bu arada yani onunda sanırsam hiç sevgilisi olmadı