Şans vermek

Ya ben napcam hiç bi fikrim yok ilişkiden korkar oldum şuanki sevgilimlede biz bişey yaşamıyorduk cok yüzeysel oldu 2,3 kez o olaydan sonra hepten soğudum şuan aramızda cinsellige dair hicbisey yok ben ilerde napcam napcam hep aklımda yani seviyor beni bak hemde temiz düzgün çocuk ama o bile sorun yaratabilir muhafazakar olmayıp sorun yapan da çok var ilişki de yaşamıyorum ki bi açıklama yapma gereği duymamayayım

Yani söylediğin şeyin çirkinliğini anlamıyorsun yaaa.
Cidden nasıl böyle idraksız oluyorsunuz?
Adamı sevmiyorsun, ilgin yok. Sadece seni sevdiği için “kabul eder” diye evlenmeye razısın.
Kendini kabul edilecek bir mal gibi görüp alıcı olacağını tahmin ettiğin için sevmediğin birine yamayacaksın?
Senin değerin bu kadar mı? Karşındakinin duyguları oyuncak mı? Evlilik bu hayattaki en önemli şey ve onu kaçırırım diye sevmediğin biriyle evlenmek nasıl bir haksızlık herkese.

Onunlu mutlu olabileceğimi düşünmüştüm zamanla bende severim ben acı cekerken farkettim ki o aslında hep oradaymış herkesin evlilik hayali olmayabilir ama benim var

Ki şu da var. Bahsettiğiniz kişi sizi seviyorsa da başkasını tercih ettiğinizi iki sene beraber olduğunuzu biliyor. Şimdi gidip onunla bir kere bir şey oldu diye çirkin çirkin anlatacaksın adam da kabul ettim diyecek öyle mi? Adam serseriyle takıldı beni salak gördü evlenmeye döndü diye düşünmeyecek yani?
Kusura bakma ama o kadar çirkin ki…
İnsanlar sizi seviyor diye her tür onur kırıcı şeye evet diyecek değil.
Bu ilişki biter ayrılırsın önüne biri çıkar geçmişi anlatmazsın. Ama zaten bilen gören duyan insana geri dönmek sırf daha iyi niyetli diye insan kullanmak ve bu çok çirkin.
Ki çocuğu garantilemedin müptezelden de ayrılmayacaksın belli.
Neden erkeksiz kalkmaktan bu kadar korkuyorsun? Neden garantilemeden ayrılamıyorsun? Normal mi sence bu?

Geçmişi anlatmadan nasıl olucak ki bu çocuk musallat olursa bana

Hanımefendi saklama gibi bi niyetim yok beni seviyor ve işinde gücünde efendi bi çocuk beni yıllardır seviyor söylesem eger ilerde bisey olursa aramızda nevar bunda ?
Sırrını muhafazakar bir ailenin o kafada oğluna sırf seni seviyor diye söylemeye karar verdin bravo.Asla yaşadıkların sana ders olmuyor sürekli yanlış ilişkiler hatalı kararlar ...... Hayatınızda illa bir erkek olmak zorunda değil siz kendinizi ayıplı defolu mal ( çok özür) gibi görüp kendinize haksızlık ettiğiniz sürece karşınıza İngiltere prensi çıksa ezilmeye mahkumsunuz.Önce yaşadıklarınızı sindirin kendinizi affedin kucaklayın barışın değer verin ve bunu bir ayıp değil ,olmuş bitmiş bir şey olarak görünki karşıdaki de öyle kabul etsin hatta umursamasın.....

Gerçekten ilginç bir kafanız var. Hem ilişki yaşayın istiyorsunuz hem de sorumluluğunu almak istemiyorsunuz. Az önce eski konularınıza da baktım. Yüzeysel yaşadım diyorsunuz kanamanız olmuş, hpv konusu açmışsınız. Yaşadığınızı kafanızda küçültmeyin.
Bekaret sadece zarla olmuyor bu arada. Ancak biyolojik olarak olur, etik olarak/ahlaken bakire olunmuyor öyle.

İlişki şöyle daha önce hiç yaşamamıştım bu kişiylede yüzeysel oldu baskı sonucu kanama oldu hpv den korkuyorum çünkü bu çocuğun artık herşeyinden şüphe eden biri oldum onuda aşırı bunaltıyorum bu psikolojiyle sürekli araştırıyorum kontrol altında tutmaya çalışıyorum hpv nasıl oluyor belirtisi ne en ufak bilgim yok bende zaten öyle internetten baktım siğil falan yok çocuğunda o bölgesinde et benine benzer bisey vardı acaba oldum anladınızmı ben şuan herşeyden tedirginim

Muhazafazakar cocugu ara de ki “ben otcu sevgilimle alev alev sürtüsurken eli kaydi bekaret gitti. Ben de bi sogudum bi sogudum sen beni seviyosan gel evlenek”

Yaşça küçük bir kız oldugum dönemde bile bu kadar saçmalıgı bir arada yaşayacak kadar yürek yememiştim.
Kimsede isteyerek yasamıyor kimseyi kınamamak lazım biliyormusunuz allah yasatıyor yoksa. Ben bu çocuğun ot kullandığını nerden bilebilirim siz alnında yazdığını mı düşünüyorsunuz bukadar saçmalıktan kastınız ne mesela

Sevgilin varken nasıl başka birine şans vermeyi düşünüyorsun ben o kısmı anlayamadım?

ot varsa diğer maddeler de olma olasılığı fazla o kişiyle ayrılman en doğrusu Muhafazakar dediğin kişide yaşadıklarını biliyorsa senle evlilik düşünmez o yuzden ikisinden de uzak dur başka uğraşlar bul kendine
hayat erkeklerden ibaret değil en güzeli kendine değer verip güzel hobiler edinmen

Ama hiç evlenemicemmi ben artık

Başına gelenlere değil yaşadıklarına verdiğin tepkilere kızıyoruz. Dünyada ilk kez bunu yaşayan sen değilsin. Yok kimseyle evlenemezsem aman nasıl söylesem, safın birini bulup kandırsam. Sence bunlar sağlıklı ve normal mi?

Ot içen adamın kafası bi milyondur. Kafası uçuktur. Hiç musallat falan olmaz zaten umru da olmaz sbshssk
Ayrıl. Kendine süre ver düzgün insan bulana kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…