Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl? Düşüncelerinizi anlatır mısınız?insan şansını kendisi yaratır diye düşünüyorum.
Belki öyle görünüyorlardır. Gerçekten öyle insanlar var mıdır?Birde evet çok şanslı olanlar var. Hani böyle dişiyle tırnağıyla uğraşmadan herşeyin ayaklarına serildiği ve baş tacı yapılan insanlar.. İşte o konu da ise hayat.. der susarım.
Sahit olduğum ve çok yakinen tanıdığım insanlar var.Belki öyle görünüyorlardır. Gerçekten öyle insanlar var mıdır?
Nasıl? Düşüncelerinizi anlatır mısınız?
Evet haklısınız. Bir keresinde Arda Türkmen’i televizyonda izlerken hatırlıyorum. Hani Pharmaton reklamında ben şansa inanmam diyorsunuz, gerçekten inanmıyor musunuz diye sormuşlardı. Oda “Evet, inanmıyorum. Ben genelde çok çalışmaya inanıyorum. Herkese fırsatlar veriliyor. Sadece fırsatları anlayıp, doğru zamanda fırsatları doğru kullanmak gerekir” gibi bir cevap vermişti.şöyle diyim, ben çok hayalperest biri değilim mesela. çalışmaya ve hedefler için uğraşmaya inanırım. bu nedenle insanın şansını çalışarak kendisinin yaratacağına inanıyorum.
tabi bu kafanı göm sadece çalış gibi değil, doğru iletişim kurmayı ve iyi zamanlama yapmayı öğrenmek de önemli.
Evet haklısınız. Bir keresinde Arda Türkmen’i televizyonda izlerken hatırlıyorum. Hani Pharmaton reklamında ben şansa inanmam diyorsunuz, gerçekten inanmıyor musunuz diye sormuşlardı. Oda “Evet, inanmıyorum. Ben genelde çok çalışmaya inanıyorum. Herkese fırsatlar veriliyor. Sadece fırsatları anlayıp, doğru zamanda fırsatları doğru kullanmak gerekir” gibi bir cevap vermişti.