• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şansa inanıyor musunuz? Şanslı mısınız?

_Sabiha

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
957
694
133
Diğer
Şansa ve ya şanslı olmaya inanıyor musunuz? Genelde şansım yaver gider ve dört ayak üstüne düşüyorum diyen var mı?:KK53:Yada tanıdığınız “Genelde çok şanslı bir insan” dediğiniz birileri var mı?

Peki hangi konularda şanslısınız?

Şans derken şans oyunlarından bahsedersek pek şanslı sayılmam. Hayatta şanslı mısınız ?derseniz. Genelde şansız olsam da eşimim hayatımdaki en büyük şansım olduğuna inanırım.

Birde evet çok şanslı olanlar var. Hani böyle dişiyle tırnağıyla uğraşmadan herşeyin ayaklarına serildiği ve baş tacı yapılan insanlar.. İşte o konu da ise hayat.. der susarım.

Birde evet çok şanslı olanlar var. Hani böyle dişiyle tırnağıyla uğraşmadan herşeyin ayaklarına serildiği ve baş tacı yapılan insanlar.. İşte o konu da ise hayat.. der susarım.

Belki öyle görünüyorlardır. Gerçekten öyle insanlar var mıdır?

Nasıl? Düşüncelerinizi anlatır mısınız?

şöyle diyim, ben çok hayalperest biri değilim mesela. çalışmaya ve hedefler için uğraşmaya inanırım. bu nedenle insanın şansını çalışarak kendisinin yaratacağına inanıyorum.
tabi bu kafanı göm sadece çalış gibi değil, doğru iletişim kurmayı ve iyi zamanlama yapmayı öğrenmek de önemli.

şöyle diyim, ben çok hayalperest biri değilim mesela. çalışmaya ve hedefler için uğraşmaya inanırım. bu nedenle insanın şansını çalışarak kendisinin yaratacağına inanıyorum.
tabi bu kafanı göm sadece çalış gibi değil, doğru iletişim kurmayı ve iyi zamanlama yapmayı öğrenmek de önemli.
Evet haklısınız. Bir keresinde Arda Türkmen’i televizyonda izlerken hatırlıyorum. Hani Pharmaton reklamında ben şansa inanmam diyorsunuz, gerçekten inanmıyor musunuz diye sormuşlardı. Oda “Evet, inanmıyorum. Ben genelde çok çalışmaya inanıyorum. Herkese fırsatlar veriliyor. Sadece fırsatları anlayıp, doğru zamanda fırsatları doğru kullanmak gerekir” gibi bir cevap vermişti.

Evet haklısınız. Bir keresinde Arda Türkmen’i televizyonda izlerken hatırlıyorum. Hani Pharmaton reklamında ben şansa inanmam diyorsunuz, gerçekten inanmıyor musunuz diye sormuşlardı. Oda “Evet, inanmıyorum. Ben genelde çok çalışmaya inanıyorum. Herkese fırsatlar veriliyor. Sadece fırsatları anlayıp, doğru zamanda fırsatları doğru kullanmak gerekir” gibi bir cevap vermişti.

ben de aynen böyle düşünüyorum. bazıları evet doğru zamanlama, doğru iletişim konusunda gerçekten yetenekli. ama bunları biraz çabalayan herkes kendine katıp kendi şansını yaratabilir.

Şanstan ziyade hayatın karşına çıkardığı fırsatlara bakıyorum eğerki bu fırsatlara daha sık gelene şanslı deniliyor ise gayet şanslı biriyim şansa inanmama sebebim ise o fırsatları kendim yaratma savaşıma bir isim vermemiş olmam

Back
X