şansıma.....

Eşinize falan sorup almış olmasın ?
Yada eşiniz bişey olursa al götür falan demiş olabilir mi ?
Yine iyi niyetli günümdeyim galiba :deli:
Hayır eşim. Görevde .
Evde bile değil günlerdir. Sorma ihtimali yok.
Ben kendisine hep canın pasta dahi istese söyle alayım sen yeterki kızıma iyi bak derdim.
Çok zoruma gitti aptal yerine konmak

Hayır eşim. Görevde .
Evde bile değil günlerdir. Sorma ihtimali yok.
Ben kendisine hep canın pasta dahi istese söyle alayım sen yeterki kızıma iyi bak derdim.
Çok zoruma gitti aptal yerine konmak
Bence karşınıza alıp kırmadan suçlayıcı olmadan bi konuşsanız mı ?
Hani senden çok memnundum,
Maaşını çantana koyarken şunları gördüm,
Benden istesen hayır demezdim,
Gördüklerim beni üzdü falan gibi ?

Bugün sucuk kahve alan yarın neler alır evinizden hırsızlığın büyüğü küçüğü olmaz ya yol verin yada açık açık konuşun

Aldığınız şeyleri stoklu mu alıyorsunuz? Sucuk mesela dolapta kaç parça var ki almaya cesaret ediyor, farkedilmeyeceğini düşünüyor? Şaşırdım doğrusu cesaretine...

Ben açıkçası hırsızlık amacından ziyade, lükse özenerek yaptığını düşünüyorum. Tabi ki bahane değil, her türlü mide bulandırıcı.

Ben olsam rahatsız olurum ama devam ederim. Sadece dikkatli olurum, değerli birşey bırakmam evde ve bir şekilde suçlamadan üstü kapalı uyarırım.

Ben de en değerli varlığınızı kamera olmadan nasıl emanet edebildiginize sasirdim. Çocuğunuzun alışması iyi baktığını garantilemez kaldı ki hırsızlık yapıyormuş yani ahlaki olarak normal biri değil.

Aldığınız şeyleri stoklu mu alıyorsunuz? Sucuk mesela dolapta kaç parça var ki almaya cesaret ediyor, farkedilmeyeceğini düşünüyor? Şaşırdım doğrusu cesaretine...

Ben açıkçası hırsızlık amacından ziyade, lükse özenerek yaptığını düşünüyorum. Tabi ki bahane değil, her türlü mide bulandırıcı.

Ben olsam rahatsız olurum ama devam ederim. Sadece dikkatli olurum, değerli birşey bırakmam evde ve bir şekilde suçlamadan üstü kapalı uyarırım.
Mesele aldığı malzeme değil.
Korkum çocuğa bir zarar verir mi
Bunu yapan biri
İkiside emanet bir yerde

Zaten bu gündelikçilere ve bakıcılara asla güven olmaz da işte ne yapacaksın mecbur olunca...
Fazladan olunca yiyecek içecek onlar da çaktırmadan aşırıyor başka da duymuştum örneğini para alıyorlar ama yetmiyor demek ki açgözlüler
Hakikaten bu nasıl tavır?!genelleme yaparak bu gündelikçilere bakıcılara hiç güven olmaz tavrı!!onuruyla para kazanan çoktur emin olun bakıcılarda da gündelikçilerde de.karaktersizse her yer de her meslekte karaktersizdir

bazı arkadaşlar yaptınığızın ayıp birşey olduğunu söylemiş ama ben kesinlikle katılmıyor..kusura bakmasın esasında giderken çantasına açık açık bakma hakkında var..heleki yeni biri ise..alışana kadar.güven verene kadar yapılmalı ...netice ..çaydırıcı birşey bence.
bugün bunu alan yarın neler alacaktır..diğer eşyalarınızada bakın kesin gitmiştir
ama çok zor bir durum
söylesen bir türlü söylemesen bir türlü
evde kamera var deyin..ya da en kısa zamanda kamera koydurun
Çantasına açık açık bakma diye bir hakkı yok kanunen yasak. Şüpheleniyorsanız polis çağırırsınız. Aksi takdirde kadın polise gider ve kendisine zorla üst araması yaptığını söyleyip şikayetçi olur, onun buna hakkı var.
Konu sahibi bakıcınızın yaptığı elbette yanlış ama bu sizin yaptığınızın yanlış olduğunu örtmüyor. Üstten çantasına parayı atıverdim o kadar uydurma ki burada bir konu vardı kayınvalidemle görümcem konuşurken telefonum yanlışlıkla kayıt yapıyormuş diye, aynı ona benziyor. Bir kere insan sırf benim verdiğim belli olsun diye bak paranı veriyorum deyip gösterir. Bakıcınıza bildiğiniz hırsız muamelesi yapmışsınız onun yaptığı bi facia sizinki ayrı. Yolları ayırın diyeceğim de ikinizin de bundan sonra çalışacağı insanlara acıyorum

Çantasına açık açık bakma diye bir hakkı yok kanunen yasak. Şüpheleniyorsanız polis çağırırsınız. Aksi takdirde kadın polise gider ve kendisine zorla üst araması yaptığını söyleyip şikayetçi olur, onun buna hakkı var.
Konu sahibi bakıcınızın yaptığı elbette yanlış ama bu sizin yaptığınızın yanlış olduğunu örtmüyor. Üstten çantasına parayı atıverdim o kadar uydurma ki burada bir konu vardı kayınvalidemle görümcem konuşurken telefonum yanlışlıkla kayıt yapıyormuş diye, aynı ona benziyor. Bir kere insan sırf benim verdiğim belli olsun diye bak paranı veriyorum deyip gösterir. Bakıcınıza bildiğiniz hırsız muamelesi yapmışsınız onun yaptığı bi facia sizinki ayrı. Yolları ayırın diyeceğim de ikinizin de bundan sonra çalışacağı insanlara acıyorum
+1000

Tam iyi bir bakıcı buldum diyordum..
14 aylık bebeğime bakan eve gelen , bebeğim uyurken yemek temizlik halleden..
6 aydır yanımda çalışıyor. . Bugün eft yapamadım parasini hani çantasına üstten atayım dedim.. demez olaydım. .
Benim çok güvendiğim kız bizim evden sadece benim içtiğim doğuda olmayan internet üzerinden aldığım kahveden 3 adet , dolaptaki sucuktan 1 adet çantasına atmış. . Tabi haberim.yok. iyide bir kıza benziyor.
Aşırma sanırım bu.
Ne yapmalıyım allak bullagim
Bebeğim de ona çok alışmış çok seviyordu..
Çaktırmadan yediği naneyi yüzüne vuracaksınız, kahve ve sucuk azalmış, artık alınan şeylerin takibini yapıcam, çok mu tüketiyoruz nedir, azaltacağım diyin, herşeyden de üçer beşer almayın, bir tane alın.
Bu arada belli ki şüphelenip bakmışsınız çaktırmadan parayı çantasına atayım nedir yahu

Bnce söyleyip soylememeyi düşünene kadr iyi bi bakıcı bulun sonra nedenini söyleyin . Bunlar tenezzül edilecek şeyler değil kazanıyorsan hakkın ile kazan o senin çocuklarının ailenin bogazindan geçicek ayıp

Maaşını elden kendisine vermek yerine, ondan gizli çantasına koymanız akla mantığa uygun bir davranış değil kusura bakmayın.
Neyse bir hata yapmışsınız ama dediğiniz gibi sizden habersiz böyle birşey yapabiliyorsa problemli bir karakterdir ve en kısa zamanda yaptığının hesabını sorarak işten çıkarın.
Anneniz idare etsin bir süre yeni bir bakıcı bulun
Bu yaptığının affedebilir bir yanı yok, huylu huyundan vazgeçmez

Back
X