şansıma.....

Mesele böbrek,sucuk,kahve değil güven meselesi diyorsunuz madem buradaki insanlara sormaya ne gerek var?Güven biterse iş ilişkiside biter.Kendiniz diyorsunuz en önemli varlığımı teslim ediyorum.Yaa bazı insanlar sadece BDV ile yaşıyor diye düşünürken haksız olmadığımı daha iyi anlıyorum.Ayrıca koskoca maaş öyle çantasına üsten atılmaz.

Güvenmediğim biri icin bebegim pesine aglasada onsuz duramasada evimde tutmam.
Cocuk bu unutur.
Başkasına alisir

Zaten bu gündelikçilere ve bakıcılara asla güven olmaz da işte ne yapacaksın mecbur olunca...
Fazladan olunca yiyecek içecek onlar da çaktırmadan aşırıyor başka da duymuştum örneğini para alıyorlar ama yetmiyor demek ki açgözlüler
Genelleme yapmayın, her insan aynı değil !

Tam iyi bir bakıcı buldum diyordum..
14 aylık bebeğime bakan eve gelen , bebeğim uyurken yemek temizlik halleden..
6 aydır yanımda çalışıyor. . Bugün eft yapamadım parasini hani çantasına üstten atayım dedim.. demez olaydım. .
Benim çok güvendiğim kız bizim evden sadece benim içtiğim doğuda olmayan internet üzerinden aldığım kahveden 3 adet , dolaptaki sucuktan 1 adet çantasına atmış. . Tabi haberim.yok. iyide bir kıza benziyor.
Aşırma sanırım bu.
Ne yapmalıyım allak bullagim
Bebeğim de ona çok alışmış çok seviyordu..
Üstten çantasına atarak mı sayısına kadar anladiniz aldıklarını. Kaldi ki para o sekilde verilmez calisana. Buna cocuklar bile inanmaz. Bildigin kontrol etmissiniz. Sizin yaptığınız da en az onun yaptığı kadar yanlış.

Onun yaptığı da yanlış sizinkide sizde çanta karıştırmışsınız muhtemelen süphelendiniz böyle bi bahaneyle bakmayı tercih ettiniz.
Yoksa niye birinin çantasına üstelik maaşı çantaya konur hani kıza deseniz oda abla çantama bırak dese neyse.
Belki eksik diyecek belki haberi olmuyacak vermedin diyecek.olacak iş değil heleki maaşı sonuçta sonuçta öyle habersiz çantaya konmaz.

6 aydır yanımda çalışıyor. . Bugün eft yapamadım parasini hani çantasına üstten atayım dedim.. demez olaydım. .
Benim çok güvendiğim kız bizim evden sadece benim içtiğim doğuda olmayan internet üzerinden aldığım kahveden 3 adet , dolaptaki sucuktan 1 adet çantasına atmış. . Tabi haberim.yok. iyide bir kıza benziyor.
Aşırma sanırım bu.
bakıcın hatalı da
sen de elalemin çantasına nasıl bakıyorsun onu anlamadın
bakıcıdan farkın ne
çok saçma yaptıgın ...

Konuşsan da o da bir daha böyle bir şey yapmasa da evde bulamadığın yerini unuttuğun şeyde o mu aldı diye aklına takılacak. Evinden eşya çalan biri çocuğuna ne kadar iyi bir bakıcı olur ki. Ayrıca çantaya para atılmaz. Senin de yaptığın doğru değil.

Konuşsan da o da bir daha böyle bir şey yapmasa da evde bulamadığın yerini unuttuğun şeyde o mu aldı diye aklına takılacak. Evinden eşya çalan biri çocuğuna ne kadar iyi bir bakıcı olur ki. Ayrıca çantaya para atılmaz. Senin de yaptığın doğru değil.
Evimden sürekli bişeyler eksiliyor hep ufak tefek
Şarj makinesi vs gibi. Bu yüzden baktım haklı da çıktım.
Evet söylesem de kabul etmeyecek

Aşırma sanırım bu.

Bence bakıcınız ile konuşun.Bu yaptığının hırsızlık olduğunu anlatın. Cahil değil sonuçta, o evde yesin içsin zaten bir sınırlama yok yeter ki bebeğinize iyi baksın.

Bence bakıcınız ile konuşun.Bu yaptığının hırsızlık olduğunu anlatın. Cahil değil sonuçta, o evde yesin içsin zaten bir sınırlama yok yeter ki bebeğinize iyi baksın.
Yani konuşmak sorun değil ama bunu yapmakta bir sakınca görmeyen birisi bebeğime ne derece iyi bakabilir ???
Sonuçta ikisi de emanet..... aklım. Hep kalacak.ise veremeyecegim kendimi hiç

kadın resmen hırsız
bugün onu çalan yarın daha değerli bir şey çalabilir
bence yüzüne söyleyin
istediğin kadar yiyebilirsin, evine götürmek istersen bana söyleyip alabilirsin
ama izinsiz böyle şeyler yapman hoş değil ben sana çocuğumu emanet ediyorum diyin
işi bırakırsa da bıraksın diyeceğim ama dadısız idare etme durumunuza bağlı.

konu sahibi haklısın, bana kalırsa işten çıkar.

burda gündelikçileri ve bakıcıları genelleyerek iğrenç iğrenç yorumlar yapanlar, bir gün o işi yapmak zorunda kalırsınız umarım, o zaman bir iki örnek görüp de olayı o mesleği yapan herkese yıkmanın ne olduğunu görürsünüz. herkes koca parası yemiyor kusura bakmayın da insanlar çalışmak zorunda. doktorlara polislere falan gıkınızı çıkaramazsınız asla genelleme yapamazsınız onlar yüzünden mağdur da olsanız, ama parası gücü olmayan çalışanlara recm uygularsınız. kötüsünüz çok.

Çocuğunuzu bir hırsıza baktıramayacağınıza göre açıklama yapın yada yapmayın ama mutlaka bakıcıyı işten çıkarın. Ekmek yediği eve bunu yapana asla güvenmem. Çantasına baktığınız için yada tesadüfen gördüğünüz için de suçlu değilsiniz bence. Ne yapsaydınız kadın evi toptan götürene kadar bekleyecek haliniz yoktu ya. Şüphelenip bakmış olabilirsiniz.

Aşırma sanırım bu.
Ya yaotugi cok yanlis tamam ama bilmiyorumki aceba maddi durumu cokmu kotu yada ogun cocuklari sucuk istedide alamadimi parasiyla mecburmu kaldi aceba hani sık sıkmi oluyo bu durum onu bi ogrenmeniz lazim bu bikerelik bisise onemsemeyin ne bilim sucuk pahali maddi durumu olmayan biri icin ne biliyim bilemedim yaa dedigim gibi ilkse hic onemsemeyin ama bununla birlikte sirekli bu tarz seyler oluyosa gonderin cunku cok fakir bi insan asla hirsizlik yapacak kadar gurursuz degildir o bakici size uymaz mutlaka daha iyisini bulursunuz diye dusunuyorum

Onu bunu geçtim. Çocuklarda karakter küçük yaşlarda yeşerir. Bazı değer yargılarını öğretmek önemlidir. Hırsızlık kötü bir durum. Çocuğunuz aklı erince bu yanlış davranışı normal olarak görmesi daha kötü bence. İşten çıkarmak istemiyorsanız eğer Evde bazı şeylerin eksik olduğunu söyleyin. Umarım korkup tekrar etmez davranışını. Ufaktanda takip edin. Bakıcı bulmak zor iş olsa gerek

Aşırma sanırım bu.
Bence sen çantasına üstten maaşı atmak için değil de,öncesinde şüphelendiğin durumlar olmuştur çantasına bakmışsındır.Ben de olsam,ben de bakardım.Her etik kural,her durumda geçerli olmuyor.O yüzden kimse vay çantasına niye baktın diye yargılamamalı.
Bence yaptığı ciddi bir suç.Mesele sucuk kahve değil.Mesele yaptığı şey.
Bugün bunu yapan,yarın ne yapmaz.Böylesine ahlaki değerleri oturmamış insanın çocuğunu yetiştirmesi ne kadar doğru.Bu saatten sonra senin güvenin oturmaz.Bence gönder gitsin.

1. Hirsizlikla çocuğunuza bakma arasında bir bağ yoktur. Bazi insanlar kleptomandir ve dürtü üzerine sacma sapan şeyleri calarlar ama işlerini aksa atlatmazlar.
2. Kadinin çaldığı SADECE yiyecek ise ben sorun ermezdim galiba. Ha evimde yemiş ha evine götürmüş orada yemiş.
3. Kadinin cantasini ellemeyin. Yapdiginiz suc.

Back
X