- 24 Ekim 2017
- 1.369
- 1.523
- 48
- 32
- Konu Sahibi birumutturyasamak
hırsızlık hoş bir şey değil ama sadece yiyecekse boşverin. helal edin gitsin. Allah beterinden korusun. canı çekmiştir falan.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı fikirdeyim . Bugün. Bunu yapan ilerde daha büyük. Şeyler de yapabilir . Benden istese verecegimi çok net bildiği halde bunu yapması tum güvenimi kırdı.Bence sen çantasına üstten maaşı atmak için değil de,öncesinde şüphelendiğin durumlar olmuştur çantasına bakmışsındır.Ben de olsam,ben de bakardım.Her etik kural,her durumda geçerli olmuyor.O yüzden kimse vay çantasına niye baktın diye yargılamamalı.
Bence yaptığı ciddi bir suç.Mesele sucuk kahve değil.Mesele yaptığı şey.
Bugün bunu yapan,yarın ne yapmaz.Böylesine ahlaki değerleri oturmamış insanın çocuğunu yetiştirmesi ne kadar doğru.Bu saatten sonra senin güvenin oturmaz.Bence gönder gitsin.
Ne kadar iyi niyetli bir insansıniz1. Hirsizlikla çocuğunuza bakma arasında bir bağ yoktur. Bazi insanlar kleptomandir ve dürtü üzerine sacma sapan şeyleri calarlar ama işlerini aksa atlatmazlar.
2. Kadinin çaldığı SADECE yiyecek ise ben sorun ermezdim galiba. Ha evimde yemiş ha evine götürmüş orada yemiş.
3. Kadinin cantasini ellemeyin. Yapdiginiz suc.
Çok iyi bir insansın bana göre. Dünyaya bakış açın güzel. Mesajınızı görünce yazmak istedim.1. Hirsizlikla çocuğunuza bakma arasında bir bağ yoktur. Bazi insanlar kleptomandir ve dürtü üzerine sacma sapan şeyleri calarlar ama işlerini aksa atlatmazlar.
2. Kadinin çaldığı SADECE yiyecek ise ben sorun ermezdim galiba. Ha evimde yemiş ha evine götürmüş orada yemiş.
3. Kadinin cantasini ellemeyin. Yapdiginiz suc.
hırsızlık hoş bir şey değil ama sadece yiyecekse boşverin. helal edin gitsin. Allah beterinden korusun. canı çekmiştir falan.
++++Mesele böbrek,sucuk,kahve değil güven meselesi diyorsunuz madem buradaki insanlara sormaya ne gerek var?Güven biterse iş ilişkiside biter.Kendiniz diyorsunuz en önemli varlığımı teslim ediyorum.Yaa bazı insanlar sadece BDV ile yaşıyor diye düşünürken haksız olmadığımı daha iyi anlıyorum.Ayrıca koskoca maaş öyle çantasına üsten atılmaz.