Herkes icin soylemeyim, isim geregi insanlarla cok ic iceyim, dedigin gibj okumamis esi zengin ya da mevki sahibi olanlari goruyrum, kesinlikle kadinlari asagilamak degil derdim burda da sorun yine erkeklerde, okumams kadin olabilir bu gayet olagan birsey sonucta butun erkekler de okumuyor ama cogunlukla boyle zengin bir erkek okumamis bir kadinla evlenirken cok iyi gorunuyor, diyorsun ki adama bak hem cok iyi hem de zengin evlendiktek bir sure sonra kadini yonetmeye aman o evde dursun ben istedigimi yapayim, hep bana itaat etsin kafasinda oluyorlar...cok var boyle kadinlarimz, geliyorlar bize giyim kusam o bicim sonra zamanla birbirimizi taniyoruz is yerinde, bebekleri icin cok geliyorlar, insan tanimadigina derdini daha kolay anlatir misali bize daha kolay anlatiyorlar ve cogu bu durumda.....evlenirken zenginlik, mevki gec bu isleri, herkesin basina hersey gelir zenginken biranda fakir olursun, asil bakacagin sey karsindaki adam merhametli mi? Bence en onemli sey, mesela bak bir sokak hayvanina, bir cocuga nasil davraniyor, restoranda garsona kibar mi ya da sokaktaki diger insanlara....bir adamda merhamet varsa sana da eziyet etmez ama disarda yapmacik olmasin iyi gozlemle