• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şanslı mıyım şanssız mıyım anlamadım

Konularını hep okuyorum ve yorum yapıyorum biliyorsun . Ben sende şunu gördüm kendin gibi değilsin ilişkinde ya da bu tanıma evresinde .
Sürekli hesap yapıyorsun aramadı acaba neden bugün az mesaj attı kendimi çekeyim bende hemen eyvah moduna giriyorsun.
Aklını o kadar çok ayrıntı ile meşgul ediyorsun ki . Nasıl davranmak istiyorsan öyle davranmıyorsun .
Artık bu hareketlerinden sonra çocuk seni çözmüş da olabilir sana karşı oda rahat tavırlarıyla umursamaz davranıyor olabilir.
Çok mu ilgi bekliyorsun bilmiyorum bana öyle geliyor .
Sanki sürekli seninle ilgilensin sürekli mesaj atsın arasın ya da merak etsin ama ben hep gizemli olayım istiyorsun .
Bu senide yorar karşındaki insanı da yorar.
Fikirlerini biraz serbest bıraksan olmaz mı bu kadar kontrollü yaşama zamana bırak .
Belki istediğin gibi biri değildir sana istediklerini veremez o zaman da ayrılırsın .
Daha aranızdaki şeyin bir adı bile yok sanırım .
Aslında sana demek istediğim şu taktik uygulama kalıba sokma ilişkinizi umarım anlatabilmişimdir . :31:

aynen öyle yapacağım canım ne tuhaflıktır bu böyle ne oluyosun yani hiç tahammül edemiyorum böyle şeylere.. sanırım fazla kaptırıyorum dediğin gibi ama yarından sonra nasıl olacağım görecek beyefendi

kendilerini bşey sanmakta üzerlerine yok oyle yapmaktan ne anlarlarsa

Geçenlerde bana da birisi sürekli ısrar etti konuşalım edelim diye. Baktım ciddi tamam dedim. ama tamam deyince yazmaz etmez oldu garip cevaplar vermeye başladı. bende dedim görüşmesek çok daha iyi. zaten artık kimsenin peşinden koşmayı düşünmüyorum :ssz:

Ayni modelin bende bu aksam bastım kicina tekmeyi:ssz:

haklısınız farkındayım ama buradaki fikir ve destek çok iyi geliyor bana..
ama sizcede garip değil mi? kek olayından sonra geri çekildi resmen..
dediğinizi dikkate alacağım yarından sonra evham ve takıntı konusunda toparlayacağım kendimi

buraya her gün bir sürü konu açılıyor, istersen günde on tane de sen aç, bu hiç önemli değil.
destek almak fikir almak güzel şeydir.
ben sadece senin açından bakıyorum, olayları hep olumsuz yönden görürsen mutsuz olursun.
sen benim kardeşimle yaşıtsın, o sebeple ' sen' diye hitap ettim yanlış anlama bu arada.
keki yaptın ilgini belli ettin gayet güzel, adam geri mi çekildi, sen de çekil.
oruçtur, halsizdir vs vs bilemiyorum.belki konularında bahsetmişssindir dikkatimi çekmedi karakteri falan.
yani bugün iyi gününde değildir pek ilgilenmemiştir.
ama hep böyle devam ediyorsa o zaman da üzerine düşme, havaya girmesin.

Konularını hep okuyorum ve yorum yapıyorum biliyorsun . Ben sende şunu gördüm kendin gibi değilsin ilişkinde ya da bu tanıma evresinde .
Sürekli hesap yapıyorsun aramadı acaba neden bugün az mesaj attı kendimi çekeyim bende hemen eyvah moduna giriyorsun.
Aklını o kadar çok ayrıntı ile meşgul ediyorsun ki . Nasıl davranmak istiyorsan öyle davranmıyorsun .
Artık bu hareketlerinden sonra çocuk seni çözmüş da olabilir sana karşı oda rahat tavırlarıyla umursamaz davranıyor olabilir.
Çok mu ilgi bekliyorsun bilmiyorum bana öyle geliyor .
Sanki sürekli seninle ilgilensin sürekli mesaj atsın arasın ya da merak etsin ama ben hep gizemli olayım istiyorsun .
Bu senide yorar karşındaki insanı da yorar.
Fikirlerini biraz serbest bıraksan olmaz mı bu kadar kontrollü yaşama zamana bırak .
Belki istediğin gibi biri değildir sana istediklerini veremez o zaman da ayrılırsın .
Daha aranızdaki şeyin bir adı bile yok sanırım .
Aslında sana demek istediğim şu taktik uygulama kalıba sokma ilişkinizi umarım anlatabilmişimdir . :31:

evet cecenn fikirlerine önem verdiğim birisin hepte destek oluyorsun öncelikle teşekkürler
bu hatamın farkındayım aslında çok atıp tutuyorum kendim gibi olamama durumuda dediğin gibi sonuç bu..
artık rahat olmaya calışacağım böyle yaparak onuda sıkabilirim ki bunu istemem acıkcası cünkü gerçekten iyi birisi

buraya her gün bir sürü konu açılıyor, istersen günde on tane de sen aç, bu hiç önemli değil.
destek almak fikir almak güzel şeydir.
ben sadece senin açından bakıyorum, olayları hep olumsuz yönden görürsen mutsuz olursun.
sen benim kardeşimle yaşıtsın, o sebeple ' sen' diye hitap ettim yanlış anlama bu arada.
keki yaptın ilgini belli ettin gayet güzel, adam geri mi çekildi, sen de çekil.
oruçtur, halsizdir vs vs bilemiyorum.belki konularında bahsetmişssindir dikkatimi çekmedi karakteri falan.
yani bugün iyi gününde değildir pek ilgilenmemiştir.
ama hep böyle devam ediyorsa o zaman da üzerine düşme, havaya girmesin.

teşekkür ederim cok güzel fikirleriniz var
dediğniz gibi bir kaç gün gözlemleyeceğim bu durum devam ederse bende kendimi geri çekeceğim
belkide yoğun bir gün olduğu için böyledir o sebeple yargısız infaz yapmamam en doğrusu..
kötüyü düşündüğümde doğrudur :( bunu atlatacağım ama bu gerçekten rahatsız ediyor beni
ilginiz için teşekkür ederim tekrar fikirleriniz değerli benim için

evet cecenn fikirlerine önem verdiğim birisin hepte destek oluyorsun öncelikle teşekkürler
bu hatamın farkındayım aslında çok atıp tutuyorum kendim gibi olamama durumuda dediğin gibi sonuç bu..
artık rahat olmaya calışacağım böyle yaparak onuda sıkabilirim ki bunu istemem acıkcası cünkü gerçekten iyi birisi

Aynen tek yapman gereken şey biraz rahatlamak . Bak sabahtan akşama kadar onunla mesajlaşmak zorunda değilsin
Yani ne senin nede onun tek ilgi alanı birbiriniz olmayıverin . Zaten zamanla sen onun tavırlarından anlayacaksın neler olup bittiğini
Yüzmeden karaya çıkamazsın öyle değil mi ? Bunun içinde zamana onu tanımaya ihtiyacın var .
Yani bu işin sonu kötüde olabilir bu ihtimalide göz ardı etme aklını sadece onunla meşgul etme inan bana daha rahat olacaksın karşındaki insana bu rahatlığın yansıyacak .
Konu açmasan bile özelden ulaşırsan yardımcı olurum sana her zaman biz kadınlar bu günler için varız :31:

Geçenlerde bana da birisi sürekli ısrar etti konuşalım edelim diye. Baktım ciddi tamam dedim. ama tamam deyince yazmaz etmez oldu garip cevaplar vermeye başladı. bende dedim görüşmesek çok daha iyi. zaten artık kimsenin peşinden koşmayı düşünmüyorum :ssz:

bu şahısta kısmen öyle oldu sanırım

Aynen tek yapman gereken şey biraz rahatlamak . Bak sabahtan akşama kadar onunla mesajlaşmak zorunda değilsin
Yani ne senin nede onun tek ilgi alanı birbiriniz olmayıverin . Zaten zamanla sen onun tavırlarından anlayacaksın neler olup bittiğini
Yüzmeden karaya çıkamazsın öyle değil mi ? Bunun içinde zamana onu tanımaya ihtiyacın var .
Yani bu işin sonu kötüde olabilir bu ihtimalide göz ardı etme aklını sadece onunla meşgul etme inan bana daha rahat olacaksın karşındaki insana bu rahatlığın yansıyacak .
Konu açmasan bile özelden ulaşırsan yardımcı olurum sana her zaman biz kadınlar bu günler için varız :31:

en doğrusu bu evet :) rahat olmam lazım çok güzel tespit etmişsin ayrıca ona çok fazla odaklanıyorum sürekli yazsın diye bekliyorum ama o gayet mantıklı davranıyor sanırım bu konuda çünkü uygun olduğu zamanlarda yazıyor fark ediyorum.. böyle böyle tanıyacağım onu oda beni ama onun yanlış tanımasını istemiyorum beni çünkü ben normalde böyle değilim yani bu kadar takıntılı değilim ama bu süreç beni biraz gerdi sanırım :(
tamam rahatsız etmem inşallah ama sık sık fikirlerini alacağım özelden :)

Back
X