Ben daha çevreye isyan etme raddesine gelmedim.Aynen.. Çevremde mutlu insana bile tahammülüm yok . Direk isyana başlıyorumŞans umarım bi gün bize de güler bunca zaman üzüldük ama artık mutluyuz deriz , umarım...
Ah zor çok zor ..Benim de sevgilim yok, öyle çok yakın arkadaşlık ilişkilerim yok ama yine de uzulmemeye alıştım. :) Belki de onlar öyle gösteriyordur kimsenin ne yaşadığını bilemiyoruz maalesef. Uzulme canını sıkma su akar yolunu bulur sen yeter ki içini ferah tut her olumsuzluğa rağmen..
Anlıyorum seni . Ben bu noktaya kadar çok sabrettim , hep dua ettim ama dualarıma cevap olarak daha kötü olaylar geldi başıma , hiç suçum yokken . İnancım da böylece bittiBen daha çevreye isyan etme raddesine gelmedim.
Bakalım.
Sanki ne gibi geliyo biliyo musun ?
Eski erkek arkadaşım bile benle çıkmasaydı çok mutlu olurdu gibime geliyo.
Üzüldüm canımAnlıyorum seni . Ben bu noktaya kadar çok sabrettim , hep dua ettim ama dualarıma cevap olarak daha kötü olaylar geldi başıma , hiç suçum yokken . İnancım da böylece bitti
Evet kızlar şanslı olmak ve doğuştan şanssız olmak .
Şöyle düşünüyorum da.
Ne kadar şanslıymışım diyebileceğim bir şey yazık ki yok ...
ve ben..
Bu gece öyle doluyum ki kızlar .
Kendimi çok çok yorgun hissediyorum .
Bu depresiflik bu mutsuzluk bu boşluk biter mi dersiniz ?
Her şey ama her şey kötü gitti. . .
Sevgilimin beni neden terkettiğini hala tam olarak bilemiyorum ve bugün beni aradı.
Açmadım .
Şeytan dürttü demin baktım . Arkadaşıyla içmeye gitmiş..
Oysa bana sözler vermişti ...
Arkadaşlarım tarafından suçlandım , ihanete uğradım.
Kardeşimle bile işler yolunda gitmiyor .
Her gece ağlıyorum . . .
Bu sabah yüzümü yıkamak için aynaya baktığımda boğazımın şişini ve betimin benzimin attığını gördüm.
Gözlerimin kızardığını.
Bugün bayramdı oysa. . .
Odamdan çıkmadım.
Kimse neyin var demedi.
Diğer taraftan bazı arkadaşlarıma bakıyorum.
Arkadaş ilişkileri sorunsuz , sevgilileri ile mutlular ve tabii aileleriyle .
Böyle olan arkadaşlar kıymetini bilin ve şükredin lütfen . :)
O günler gelcekse bi an önce gelsin :/Dışarıdan görünüşe aldırma ve ne zaman ne olacağı da hiç belli olmaz. Bir bakarsın çok mutsuzken en tepedesin ve mutluluktan ağlıyorsun. Güzel günlere inancını kaybetme.
Hayat seçimlerden ibaret değil mi?Gordugun her seye inanma. Sans meselesine gelince de her kesin heyatinda sans olur ama degerlendirmek gerek
Eğer sen şanssızsan doğuştan görme engelli duyma engelli veya başka türlü engelleri bulunanlar ne yapsın? Hayatın boyunca hiç denizin maviliğini görmemiş olmak nasıl bi duygudur sence, şans bu mudur??
Aşk konusunda şanssızlığın en önde gideni benim ama 'ne kadar şanslıyım diyebileceğim bir şey yok' diyemem, demem.
Ben bu gözle bakıyorum olaya ve Allahıma binlerce kez şükürler olsun ki vucud olarak çok sağlamımbence sende bu açıdan bakıp hayatın sadece aşktan işten ibaret olmadığını bilmelisin..
---------------------------------------
Göğe bakın,
kuşlar uçuyor
Ama burda kişisel yorumlar devreye girer ki.Belki de şükretmeyi bilmediğimiz için küçük sorunları büyük bir dert olarak görüyoruzdur.Dünyanın geneline bakmayı becerebilsek ne kadar şanslı olduğumuzu da görebiliriz.
Hayatta herkes zor dönemlerden geçer. Mutlaka ama mutlaka geçer
Kimi çocukken, kimi gençken, kimi ailesiyle kimi evlatlarıyla sınanır
Bense işsizlikle ve akraba eziklemeleriyle sınanıyorum mesela
Ama şükrümü bırakmamaya çalışıyorum
Bıraktığım zaman sürekli ağlayan, depresif, yanındakileri bıktıran biri oluyorum
Sevgili meselesinde bende çok şansızım
Şimdilik akışına bıraktım her şeyi
Önceki zamanlara nazaran daha iyiyim
Çünkü istediğim zaman yatağına girip elini tutarak uyuyabildiğim bir annem var
Bazen geçinemesekte bir babam var, kardeşlerim var
Mutluluk hiç tanımadığımız insanlarda değildir her zaman
İşte ben de diyorum ki geneli düşünsek bunları da sorun yapmayacağız ... İlla sağlık,maddi anlamda demiyorum :) Neyse takmamaya çalışın bir şeyi siz ne kadar takarsanız o o kadar üstünüze gelir gibi olur.Mutluluklar hayatınızda .Ama burda kişisel yorumlar devreye girer ki.
Hem içinde kaldığım kötü durum da değişmiyor ne yazık ki.
Benim şanstan kasıtım sağlık filan değildi ki.
Her konuda şanslı olan şanssız olan insanlar var.
Adamın birininn trilyonları var yemek yiyemiyor hastalığından dolayı..
Diğeri çok fakir alamıyor yiyemiyor..
Aşk -arkadaşlık- ailede böyle para gibi bi kategori.
Ben neler yaşadım anlatsam işin içinden çıkamayız. zaman hızla geçip gidiyor ve her şey geride kalıyorBöyle sürekli ağlamaktan yoruldum.
Sıkıldım.
Ne zaman biticek...
Ben yine okulda arkadaşları görücem.
Herkes acayip acayip davranacak.
Kimse bana sormadı ama Sum ne oldu diye. ..
Yine eski sevgilime üzülücem.
O kadar çok sevmiştim ki onu.
Kardeşimle olan durumun geçiçi olacağını biliyorum .
Ancak ona bile sabrım gücüm yok .
Siz güçlüymüşsünüz.
Kötü. Hissediyorum diyorum .Sen bu hayattaki en şanslı insansın....Sadece elindekilerinin kıymetini bilmiyorsun o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?