- 30 Ağustos 2013
- 6.364
- 1.085
- 198
Evet kızlar şanslı olmak ve doğuştan şanssız olmak .
Şöyle düşünüyorum da.
Ne kadar şanslıymışım diyebileceğim bir şey yazık ki yok ...
ve ben..
Bu gece öyle doluyum ki kızlar .
Kendimi çok çok yorgun hissediyorum .
Bu depresiflik bu mutsuzluk bu boşluk biter mi dersiniz ?
Her şey ama her şey kötü gitti. . .
Sevgilimin beni neden terkettiğini hala tam olarak bilemiyorum ve bugün beni aradı.
Açmadım .
Şeytan dürttü demin baktım . Arkadaşıyla içmeye gitmiş..
Oysa bana sözler vermişti ...
Arkadaşlarım tarafından suçlandım , ihanete uğradım.
Kardeşimle bile işler yolunda gitmiyor .
Her gece ağlıyorum . . .
Bu sabah yüzümü yıkamak için aynaya baktığımda boğazımın şişini ve betimin benzimin attığını gördüm.
Gözlerimin kızardığını.
Bugün bayramdı oysa. . .
Odamdan çıkmadım.
Kimse neyin var demedi.
Diğer taraftan bazı arkadaşlarıma bakıyorum.
Arkadaş ilişkileri sorunsuz , sevgilileri ile mutlular ve tabii aileleriyle .
Böyle olan arkadaşlar kıymetini bilin ve şükredin lütfen . :)
Kötü. Hissediyorum diyorum .
Üst üste kötü şeyler oluyor .
Bazen her şey göründüğü gibi değildir.
Çok gülüşlerin arkasında ummadığım enkazlar buldum ben.
Herkesin bir derdi var durur içerisine diyorum yani..
Evet kızlar şanslı olmak ve doğuştan şanssız olmak .
Şöyle düşünüyorum da.
Ne kadar şanslıymışım diyebileceğim bir şey yazık ki yok ...
ve ben..
Bu gece öyle doluyum ki kızlar .
Kendimi çok çok yorgun hissediyorum .
Bu depresiflik bu mutsuzluk bu boşluk biter mi dersiniz ?
Her şey ama her şey kötü gitti. . .
Sevgilimin beni neden terkettiğini hala tam olarak bilemiyorum ve bugün beni aradı.
Açmadım .
Şeytan dürttü demin baktım . Arkadaşıyla içmeye gitmiş..
Oysa bana sözler vermişti ...
Arkadaşlarım tarafından suçlandım , ihanete uğradım.
Kardeşimle bile işler yolunda gitmiyor .
Her gece ağlıyorum . . .
Bu sabah yüzümü yıkamak için aynaya baktığımda boğazımın şişini ve betimin benzimin attığını gördüm.
Gözlerimin kızardığını.
Bugün bayramdı oysa. . .
Odamdan çıkmadım.
Kimse neyin var demedi.
Diğer taraftan bazı arkadaşlarıma bakıyorum.
Arkadaş ilişkileri sorunsuz , sevgilileri ile mutlular ve tabii aileleriyle .
Böyle olan arkadaşlar kıymetini bilin ve şükredin lütfen . :)
Aaamin ..İnsanlar öyle şeyler yaşıyor ki bunları dert olarak görmüyor..
Bu demek değil ki derdin küçük senin için kara bir deliktir başkaları için minik bir su çukuru her ne olursa olsun şükret tanrım beterinden korusun... : )
MerhabaMerhaba "ben".
Evet şu an da çok karamsarım amaBence sen sadece sanssiz degil ayni zamanda cok karamsarsin. Hayatini bu hale biraz da seb getiriyorsun. Anlattiklarin herkesin basina gelen seyler. Kardesle gecinememe. Arkadastan kazik yeme. Sevgili tarafindan terk edilme. Bunlar hepimizin hayatında var. Sabah bogazim sismis ama bugun bayram diyorsun odadan cikmiyorsun. Yani bu kendini odaya hapsetmek icin sebep mi? Yurtdisinda okuyorum. Astimim var. 2 aydor bogrum parcalanircasina oksuruyorum bi tedavim bitiyor ise yaramadi diye digerine basliyorlar. Hastaneye yatormak istiyorlar ama sinavlarim var diye kabul edemiyorum. Icim sokuluyor ama ders calisiyorum kendi xayimi corbami kendim yapiyorum. 1 gun de uyanıp yatagimdan cikmiycam demedim. Hatta 1 gun dahi yatmadim. Buraya eb yakin arkadasim cok istiyor diye bir olup geldim. Kiz bana haber vermeden Turkiyeye dondu evde bir anda bilmediğim bir ulkede yalniz kaldim. 1 gun de bu kadar karamsar olmadım. Bence sen de olma. Hayatinin kiymetini bil. Bunlar gelip gececek seyler hayatını bu kadar etkilemesine izin verme. Insanlar çocuğunu kaybediyor. Aldatiliyor bosaniyor. Ailesi arkasinda olmuyor. Tek basina kaliyor bazen. Bilmiyorum ben dışardan bakinca sen cok karamsarsin gibi gordum. Uyarmak istedim.
Ben biraz da mutlulukla sınanmak istiyorum desemKimsenin hayatı dört dörtlük değildir. Kimi mutlulukla sinanir kimi de üzüntüyle. Önemli olan her halimize sukredebilmek.
Daha ne kadar düşücem ....Tek söyleyeceğim...
Geçecek, az sabır
En dibe batmadan insan yükselemezmiş..
Her şeyden vazgeçmek gerekiyor kesinlikle.Bazen ben de kendimi sansiz bulma gafletinde bulunuyorum hayatimda aşk yok diye. Sonra düşünüyorum olumlu seylerimi ve sukrediyorum. Ayrıca bu dunyanin dertlerine ne kadar çok uzulursen o kadar çok uzer seni bu dünya ama çok takmayip bunlar imtihan dersen isyan etmezsen o zaman dünya senin ayağına serilir
Evet secimlerden ibaret. Zaten o yuzden diyorum ya her kesin sansi oluyor hayatinda. Sadece dogru secimler yapmak gerek. Ama yanlis da dogru da bizler icinHayat seçimlerden ibaret değil mi?
Evet secimlerden ibaret. Zaten o yuzden diyorum ya her kesin sansi oluyor hayatinda. Sadece dogru secimler yapmak gerek. Ama yanlis da dogru da bizler icin
Evet secimlerden ibaret. Zaten o yuzden diyorum ya her kesin sansi oluyor hayatinda. Sadece dogru secimler yapmak gerek. Ama yanlis da dogru da bizler icin
Ben katilmiyorum buna aslinda. Hayat insanin onune sececek bir sey koymayabiliyor zaten. Bazi seyler kader bence.
Mesela dediginiz gibi, bir kizin evlenmek icin 2 secenegi var, o da gidip serseri olani secip basini yakti. Bu durumda kaderi suclayamaz.
Benim hayatimda kimse yok mesela, gelen giden de yok, kader bana pek secenek sunmuyor. Bu durumda yalniz olmak benim mi secimim oluyor mesela? Ben olmadigini dusunuyorum, dedigim gibi hayat/kader bazen hicbir secenek sunmuyor, kaderin neyse onu yasiyorsun.
İyice kafamı karıştırdınız.
Zaten bana yar değil :/
Ben biraz da mutlulukla sınanmak istiyorum desem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?