• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şanssız mıyım neyim, hep beni mi bulur:(:(

siyahbeyazbilgisayar

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2010
864
183
323
38
arkadaşlar bir insan teknolojik aletler konusunda bu kadar mı şanssız bu kadar mı bahtsız olur :43::43::43::43::43::43:

ilk olarak oturduğum şehirdeki büyük bir firmadan bilgisayar almıştık 4 5 sene önce.hem de çok uygun bi fiyata. bilgisayar eve geldi vista yüklüydü istediğimden daha iyiydi derken 10.günü bir maile tıkladım ve kapandı bir daha açılmadı hemen aldığımız yere götürdük görevliler virüs girdiğini söyledi garantiye giderse uzun süre gelmez dediler ve senetlerimizi iade ettiler başka bir yerden başka bir bilgisayar aldık.ilk bilgisayarım 10.gününde bozulmuş oldu. annemle babam napalım kul yapısı bozulur bozulur dediler.

daha sonra telefonum eskiydi ve kırılmıştı yeni bir telefon alayım dedim ama birikmiş param iyi bir telefona yetmiyordu üstünü babam tamamlamak istedi kabul etmedim(çünkü mezuniyetim yeni geçmişti ve bana mezuniyetim için pahalı bir hediye almıştı annem ve babam)babam hayır dedi ve üstünü tamamladı bir telefon aldık.ben zaten iyi bir model almak istemiyordum ve telefoncu tanıdıktan az kullanılmış iyi model bir telefon aldık.5 ay oldu olmadı telefonum bozuldu bataryayı takarken bir yeri bozmuşum ve tamiri mümkün değil dediler.napalım nasip değilmiş dedi annem babam.

eski telefonuma geri döndüm. babam telefon almak istedi yine kabul etmedim mahçup oldum çünkü. bi gün aradı ve iyi bir telefon denk geldi alıyorum dedi almış kullanmaya başladım 3 ay filan oldu bugün telefon şebeke yok diye gitti arama yapmıyor mesaj yollamıyor. henüz babama bozulduğunu söylemedim.yüzüm yok çünkü.

çok üzüldüm sabahtan beri hiç derste çalışamadım :( düzgün kullanırım atmam çarpmam dikkatli olmaya çalışırım. saatlerce telefonda konuşmam.ama yine bozuldu.bu yıl çalışmıyorum sınava hazırlanıyorum ve durmadan masraf çıkarıyormuş gibi hissediyorum kendimi:50::50::50::43: şansız mıyım neyim bilemedim:43:

Gerçekten şanssız bi dönemdesin sanırım,skıma canını bu kadar
Ailen kızabilirdi de,destek olmuşlar ne güzel
Tekonoloji ürünleri biraz şanstır aslında,bu işlerden iyi anlayan birileriyle çık derim alışverişlerinde

Gerçekten şanssız bi dönemdesin sanırım,skıma canını bu kadar
Ailen kızabilirdi de,destek olmuşlar ne güzel
Tekonoloji ürünleri biraz şanstır aslında,bu işlerden iyi anlayan birileriyle çık derim alışverişlerinde

bilgisayarı alırken anlayan bir tanıdığımızla almıştık, ilk telefonda da telefoncu babamın arkadaşıydı:(:(

sağolsunlar hiç neden nasıl demedi ailem. ama çok şaşkınım şu an 1 değil 2 değil :43:
dediğiniz gibi teknoloji ürünlerinin şans olduğuna inandım ve bu konuda şansım yok buna da inandım sanırım :50:

off canım ya gerçekten çok şanssızsın ama anladığım kadarıyla telefonun 3 aylık. Halen garantisi devam ediyordur, verdir garantiye olsun bitsin. Yapılcak başka bir şey yok ki canım bu aşama da.

Ayy sen benim kızım mısın yoksa:53:şaka şaka
benim kızım da kaçıncı telefonu bir bilsen bir laptopta halletti .
sen hiç canını sıkma kul yapısı sonuçta bozuluyor ne yapalım
babana söylemeye çekiniyorsan annene söyle ,annen babana söyler nasıl olsa.bizde genelde öyle oluyorda:1:

Amaaan benim de elime attığım her şey bozuluyor.
Mesela mutfak robotunu bozdum geçen gün, düğmesi içinde kaldı. Fişe takınca hemen brrrrr diye çalışmaya başlıyor. Annem de kızmak yerine dalga geçiyor.
E biz bozalım diye var o ürünler zaten. Hiç bozulmasa ben hala 3310 telefonumu kullanırdım.

Bu arada...
Telefonuna format at, bu son olay pek çözülmeyecek gibi durmuyor. :34:

çok teşekkür ederim arkadaşlar:34:
formast atmayı düşündüm ama iyice berbat eder,m diye cesaret edemedim.
dün akşam telefonum çekmiyor gösterdiği halde baktım arama yapabiliyorum nasıl oldu bilmiyorum daha sonra aralıklarla şebeke yok erişim yok gibi hatalar da verdi.
bugün şimdiye kadar bi sıkıntı yok. ama daha öncede böyle arada bir hata verdiği olmuştu.
düzelmesi geçici sanırım artık pazartesi kendim bi tamirciye götürüp gösterecem kullanıcı hatası derse kendim yaptıracam yok cihazla ilgili bir durumsa babama getirecem.

dün akşam söyledim benim telefonum bi ara arama yapmadı filan ama geçti dedim. annemle babam baya bi güldüler artık nasıl bir bağın varsa telefonlarla sana gelen telefonlar değişik tepkiler veriyor dediler :52::52:

Üzülme senden daha acınası durumdayım.
Bilgisayarım , telefonlarım , 3 tane mp3 üm kısa sürelerde bozuldu.
Babam trajik bi şekilde ay kızım nedir senin bu teknoloji şansızlığın dedi .
Sanırım dalga geçti ama ben ciddiye alıp he babacım sorma ya :( deyince gülmeye başladı :27:
Dalga konusuyum ve konu da inan senden daha şansızım.
Ama alışıtım artık :D

Back
X