Şanssızlık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Baktım şimdi 3 yıldan 6 yıla kadar hapis cezası varmış. Konunuzu kapattırın bence, biri şikayet ederse bulunmanız çok kolay biliyorsunuz. Devlet çok kafayı taktı tütün işine bu ara.

ederler vallaha ederler bir de hamile halimle hapis yatarım

bizim bir evimiz olsa hayatımız kolaylaşacak şu şartlar da.. kredi çeksek faizler çok yüksek ve arabamızı satmamız gerekecek toki baya iyi olacaktı
Bizim de evimiz kira arabamız da yok (araba fobimiz var kullanamıyoruz), napim yani toki de de canım sıkılır çok ıssız, krediye de bulaşmak istemiyorum faizler çok, halimize şükür açıkçası

tütüncü dükkanı açacaktık gittik dükkanlar baktık falan her şey tamam sonra fiyatlar uçtu hepsi kaldı

İşte sadece ek gelir olsun gözüyle baktınız için olaya o yüzden o riski almamıssınız haklı olarak.
Ticaret riskdir. Çıkmasıda var batmasıda. Herkes yapamaz demiyorum ama herkes göze alamaz.

Bizim de evimiz kira arabamız da yok (araba fobimiz var kullanamıyoruz), napim yani toki de de canım sıkılır çok ıssız, krediye de bulaşmak istemiyorum faizler çok, halimize şükür açıkçası

şuan genciz öderiz ama Allah ömür verir de yaş 55 olursa nasıl çalışacağız?

çocuğuma daha iyi şartlar sağlamak istiyorum. bir evimiz olsa kiraya vereceğim parayı ona harcarım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…