Şanssızlık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Gelinlerce

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
3.065
3.397
63
dertliyim hanımlar, bu şanssızlığımdan çok dertliyim.

neye elimi atsam kurutuyorum, ne iş yapmaya çalışsam sektör batıyor resmen..

çözüm sunabileceğiniz bir dert değil ama kendi içimde büyük dert inanın dokunsanız ağlayacak durumdayım..

örneklendireyim hemen;

- evlendik altınların bir kısmı ile ayakkabı aldık elimde kaldı ki gerçekten çok kalitelilerdi ve ucuza veriyordum en son sevgi evine götürdüm bari hayrım olsun diye..
- eşim likit işine girdi olmadı..
- aliexpressten takı getirip satıyordum çok güzel gidiyordu devlet vergi getirdi o işte öyle kaldı.
- tütün işine girdik normal de 120 tl olan 1 kilo tütün 200 tl ye çıktı :/
- 2.5 yıldır hamile kalamayan ben hamile kaldığım ay tomografi ve röntgen çektirdim ama hamileymişim sonradan öğrendim.
- borsaya girdim şuan diplerde..
- tokiye başvuru yaptım milletin numarası 2-3 defa çıktı (abartmıyorum) bana çıkmadı..

bunlar sadece hatırlayabildiklerim.. artık canım sıkıldı Allah beterini vermesin diyorum ama yorulduk bir yandan da..

sizler de de oluyor mu böyle şeyler yoksa bunlar sadece benim şanssızlığım mı?

Normal calistiginiz işleriniz yok mu? Yoksa ek olarak mi devamli bunlarla ugrasiyorsunuz?

Hiç girişimci ruhum yok ugrasmadim al sat şeyleriyle ama eline ilk gecen toplu parayla iş kurmaya calisan bir suru insan gördüm geneli de beceremez, oyle kolay olsa herkes kendi işini yapar, hele bu ekonomide zor.

Normal calistiginiz işleriniz yok mu? Yoksa ek olarak mi devamli bunlarla ugrasiyorsunuz?

Hiç girişimci ruhum yok ugrasmadim al sat şeyleriyle ama eline ilk gecen toplu parayla iş kurmaya calisan bir suru insan gördüm geneli de beceremez, oyle kolay olsa herkes kendi işini yapar, hele bu ekonomide zor.

sabit işlerimiz var ben muhasebeciyim eşim kalite kontrolcü.

ayakkabı işi 3 yıl önceydi takı işi 1 yıl önceydi

yani hepsi bir anda değil 4 yıl içerisinde uğraştıklarımız.

hep çabalıyoruz ama bir arpa boyu yol gidemedik..

Siz bir daha ticareti denemeyin.
Kolay iş değil.
Çok özveri gerekiyor
Tecrübe şans ve çevre de etken.

her defasında aynısını diyoruz ama dayanamıyoruz da. maddi kaybımız olmuyor aslında ama kar da olmuyor..

eğer batırmak istediğiniz sektörler varsa bizimle iletişime geçin en fazla 1 ay sonra biter

Yorulduysanız denemeyin herkes ticaret yapabılecek diye bir şey yok
Ayrıca türkiyenin şu durumumda ticaret büyük kumar gibi batmadığınıza şükredin
Herhalde insan hırs yapıyor
Bebeğinize umarım zarar gelmemiştir 2,5 yıldan sonra hamile kalmak şans ama bir de böyle bakın olaya....

bazı olaylar şans bazı olaylar bence yapıyla alakalı
Hiç çocuğunuz olmasa keşke bir şekilde olsa diyecektınız

çözüm sunabileceğiniz bir dert değil ama kendi içimde büyük dert inanın dokunsanız ağlayacak durumdayım..

örneklendireyim hemen;

- evlendik altınların bir kısmı ile ayakkabı aldık elimde kaldı ki gerçekten çok kalitelilerdi ve ucuza veriyordum en son sevgi evine götürdüm bari hayrım olsun diye..
- aliexpressten takı getirip satıyordum çok güzel gidiyordu devlet vergi getirdi o işte öyle kaldı.
- 2.5 yıldır hamile kalamayan ben hamile kaldığım ay tomografi ve röntgen çektirdim ama hamileymişim sonradan öğrendim.
- tokiye başvuru yaptım milletin numarası 2-3 defa çıktı (abartmıyorum) bana çıkmadı..

bunlar sadece hatırlayabildiklerim.. artık canım sıkıldı Allah beterini vermesin diyorum ama yorulduk bir yandan da..

Bebek nasıl iyi mi?

Meslekleriniz varmış kötü mü maaşlarınız yetmiyor mu bebek olunca zaten uğraşamazsınız bunlarla

maaşlar çok parlak diyemem ben asgari ücret alıyorum eşim 15-16 yıldır aynı yerde olmasına rağmen 2850 alıyor.

çocuk olunca ben çıkacağım nerden baksanız 7-8 ay en iyi ihtimalle evde olacağım bu süre için şuan birikim yapıyoruz.

ya sorun sadece ticarette değil aslında 3-4 defadır tokiye başvuru yapıyorum inatla çıkmıyor..

hamile kaldığım ay büyük bir kaza yaptık ve sonucunda tomografi ile röntgen çekildi şuan onun da korkusu var hadi bebeğe bir zararı olduysa?

İnşallah bebek iyidir.
Diğerleri için geçmiş olsun.
Kendi mesleğimizden gayrı farklı bir işe kafamız basmaz karı koca,o yüzden bir yorum getiremeyeceğim.

ben ilk öğrendiğim zaman doğru düzgün sevinememiştim korkudan 2 doktora gittim ikisi de ya hep ya hiç kuralı vardır dedi yani bir şey olsaydı düşerdi dediler.. Allah sağlık versin..

ticaretle kolay para kazanmaya çalışmak yerine emeğinizi verin o zaman şansa kalmazsınız.

kolay para kazanmak mı? ne sanıyorsunuz ki eve gidip yan gelip yatıyoruz falan mı?
eşim bir şeyler başarabilmek için gece 1.30 a kadar tütün sarıyor bu sizce kolay bir yol mu? sabahta 6:30 da kalkıyoruz.

Yorulduysanız denemeyin herkes ticaret yapabılecek diye bir şey yok
Ayrıca türkiyenin şu durumumda ticaret büyük kumar gibi batmadığınıza şükredin
Herhalde insan hırs yapıyor
Bebeğinize umarım zarar gelmemiştir 2,5 yıldan sonra hamile kalmak şans ama bir de böyle bakın olaya....

bazı olaylar şans bazı olaylar bence yapıyla alakalı
Hiç çocuğunuz olmasa keşke bir şekilde olsa diyecektınız

tabi ki şans ama tam büyük bir kaza yaptığım ay denk gelmesi nedir? allah sağlık versin diyoruz..

örneklendireyim hemen;

Röntgeni falan kafana takma düşmediyse bişey olmamış demektir.

örneklendireyim hemen;

Şanssızlık değil de iş bilmezlik gibi duruyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X