Şanssızlık

berlingoes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2019
525
145
103
33
Herkese merhabalar hanımlar
Bu derdim şanssızlığımızla ilgili, çok şükür eşimle aramız çok iyi ama üzerimizde şanssızlık var

ev aldık projeden ve ödeme yapmamız gerekiyor biz evi aldık tüm paramız altındaydı, altın düştü 😔 bi miktar bozdurduk verdik hadi dedik bekleyelim yükselir her hafta daha çok düştü.. şuan ödeme yapmamız gerekiyor ama çok değer kaybımız oldu..
çok kafama takıyorum eşimde çok takıyor.
tabi aldığımız evinde fiyatı bi miktar arttı biraz o teselli veriyor ama yüksekten bozdurmak varken şimdi bu şekilde bozdurmayı insan sindiremiyor başına gelen var mı böyle birşey sizce daha düşer mi yoksa hemen bozduralım mı.. ödemeyi şuan bekliyorlar tabi

Altinlari ne zaman almistiniz ?

Altının fiyatı düştü diye mi şanssızsınız yani? Ay çok saçma.

En yüksek fiyattayken almadıysanız o altınları ki almamışsınızdır eminim zararınız yok. Şanssızlık değil bu.

Ama böyle şanssızım bahtsızım diye gezerseniz ortalıkta çekersiniz kötüyü üzerinize.

Bu derdim şanssızlığımızla ilgili, çok şükür eşimle aramız çok iyi ama üzerimizde şanssızlık var

ev aldık projeden ve ödeme yapmamız gerekiyor biz evi aldık tüm paramız altındaydı, altın düştü 😔 bi miktar bozdurduk verdik hadi dedik bekleyelim yükselir her hafta daha çok düştü.. şuan ödeme yapmamız gerekiyor ama çok değer kaybımız oldu..
tabi aldığımız evinde fiyatı bi miktar arttı biraz o teselli veriyor ama yüksekten bozdurmak varken şimdi bu şekilde bozdurmayı insan sindiremiyor başına gelen var mı böyle birşey sizce daha düşer mi yoksa hemen bozduralım mı.. ödemeyi şuan bekliyorlar tabi
Sorma bizde 480 den aldik altın. Smdi 430 lara düştü. Borcumuz var zarar ettik hep. BU ay sonuna kadar bekliyorum mecbur kalanı bozdurcam. Yaza doğru yükselecek diyorlar ama o kadar vakit yok bende..

Hesaptaki Altınların bir kısmını maalesef 500 e yakın almıştık , diğerleri 3 senelik falan

Sorma bizde 480 den aldik altın. Smdi 430 lara düştü. Borcumuz var zarar ettik hep. BU ay sonuna kadar bekliyorum mecbur kalanı bozdurcam. Yaza doğru yükselecek diyorlar ama o kadar vakit yok bende..
Off sizinde çok kötü olmuş bizimde hesaptakiler 500 e yakın 😔 diğerleri 3 senelik falan bizimde vakit yok

canınıza bır sey olmasın esınız basınızda..ınıs cıkıslar her zaman olucak bızler olene dek...en azından esınız yanınızda benım sapasaglam esım bır anda kanserden oldu:(

canınıza bır sey olmasın esınız basınızda..ınıs cıkıslar her zaman olucak bızler olene dek...en azından esınız yanınızda benım sapasaglam esım bır anda kanserden oldu:KK43:
Yaaa gerçekten mi çok üzüldüm inanın😔😔😔 Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun 😢

Bu şansızlık değil, risktir.
Riski göze almışınız kazanmakta var kayıpetmekte. Altını bozmadan ödeme yapabiliyorsanız dursun, çünkü tekrar yükselecektir ama kısa vadede ama uzun vadede. Başka alternatifiniz yoksada mecbur bozdurcaksınız yapcak birşey yok.

Yaaa gerçekten mi çok üzüldüm inanın😔😔😔 Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun 😢
allah razı olsun..
600 cıvarlarındayken bozdursaydınız ıyıydı ama nasıb..dort dortluk mutluluk yok bu dunyada..Allahın ıznı ıle bır sekılde odenır..sızın gıbı cok ınsan var su an altın magduru olan..

Ohoo benim eşim gitti 480den aldığımız altınları panikle 442 den bozdurdu.Sonra gitti yine bi panikle 466 dan aldı.Gitti bi miktar da borsada kaybetti.Ama umrumda değil.Olan olmuş.Şanssızlık olarak nitelendirmeyin ama.

benim annemlerde böyledir genelde. ne yapsalar düşer :-) bence altın uzun vadede yapılacak bir yatırım. yapıcaksın ve uzun süre bakmayacaksın.bu şanssızlık değil kimse bu kadar düşeceğini anlayamadı, yani sizin şansınızla alakası yok:-)

Kardan zarar etmişsinizdir.
Bu da şansızlık değildir.
Altın alacak, birikim yapacak kadar şanslısınız. Daha ne olsun :)

Hayattaki tek sanssizliginiz bu olsun hiç dusunup üzülmeyin bile....

Back
X