Şanssızlık

514den zarardayız, altın yükselince eşimde tüm birikimi altına yatırdı sonra düşmeye başladı yükselir diyorlar ama bence bu fiyatları görmesi bir seneyi bulur. Hayırlısı ne yapalım dünyanın sonu değil ya sağlığımız yerinde olsun da gerisi boş.

Herkese merhabalar hanımlar
Bu derdim şanssızlığımızla ilgili, çok şükür eşimle aramız çok iyi ama üzerimizde şanssızlık var

ev aldık projeden ve ödeme yapmamız gerekiyor biz evi aldık tüm paramız altındaydı, altın düştü 😔 bi miktar bozdurduk verdik hadi dedik bekleyelim yükselir her hafta daha çok düştü.. şuan ödeme yapmamız gerekiyor ama çok değer kaybımız oldu..
çok kafama takıyorum eşimde çok takıyor.
tabi aldığımız evinde fiyatı bi miktar arttı biraz o teselli veriyor ama yüksekten bozdurmak varken şimdi bu şekilde bozdurmayı insan sindiremiyor başına gelen var mı böyle birşey sizce daha düşer mi yoksa hemen bozduralım mı.. ödemeyi şuan bekliyorlar tabi
Aylarca işsiz kalan babalar var evine ekmek götüremeyen insanlae var siz altın alıp değeri düştü diye üzülüyorsunz bu şansszlk değil yükselecek bekleyin hepsni bozdrmanza gerek yok

Kardan zarar etmek sanssizlik degildir ki
Abartmissiniz.
Sans kavramini daha fazla irdelemelisiniz.

Onca yatırım hedefim çer çöp olmasına rağmen şanssız olduğum hiç aklıma gelmemişti. Olaya biraz profesyonel yaklaşın altın bu elbette düşer kalkar şanssız olduğunuzu dusunuyosaniz asla şanslı olamazsınız zaten

Yıllar önce işten çıkarıldım

Kıdem tazminatım hesapta kaldı

Altın mı alsak ne alsak külçe mi cumhuriyet mi vs konuştuk

Sonra altın fiyatları yükselişe geçti vs

Sonunda gidip aldık ve o gece merkez bankası müdahale etti

Yani en yüksekten aldık

Neyse dedik altın bu durunca yükselir vs

1,5 yıl sonra ev aldık ve satmak zorunda kaldık ama aldığımızın çok altında sattık

Bu yaz altın çıktığında da elindekileri satmak istedim ama cesaret edemedim

Bu sefer düştü satıp şimdi aldaydık çok kar ederdik ama küçük yatırımcı bunu bilemiyor şanssızlık diyor ama büyük oynayanlar bir gecede zenginliğine zenginlik katıyor

şanssızlık değil bu siz bi risk almışsınız hepsi bu..
nasipten öteye köy olmaz.

Günaydın
Yalnız değilsiniz
Hepimiz altının hızlı yükselişine aldandık.
Umarım daha da düşmez:(

Back
X