şanssızlık

Dünyanın en şanssız insanı seçmeleri olsa ben açık ara önde olurum galiba.
İşe başladım ben. Bu ikinci günümdü. Umutlu başladım he. Hemde çok dandik bir iş olmasına rağmen. Mutlu başladım. Maaşımı hesapta göreceğim günü hayal ederek başladım. Gidip alışveriş filan yaptım. 5 kilo vermemin şerefine, topuklu bile aldım.Plaza hatunuymuşcasına.
Sonra işte bu sabah gerçekten o kadar mutsuz uyandım ki. Yataktan kazıdım kendimi resmen. Gönülsüzce gittim işe. Dün tanıştığım kadınlarla öğle yemeğine çıktık. Ne tatlılar filan diyordum kendi kendime. Birisi dönüp müge sen evlimiydin dedi. Yok hayır bekarım dedim. Ben seni boşandın diye duydum(!) dedi. -F.ckthe küçük şehirler-
Bende evet oldu öyle bir şey dedim gülümsedim. Hala şirinlik yapıyorum.
Birisi döndü dediki yalnız dedi bekar değil dul diceksin canım dedi. Böyle pislik pislik bakarak.Tam olarak cümle buydu. O dul lafı agzından dünyanın en pislik kelimesiymişcesine çıktı. Yüzündeki ifade. Kocanı mı elinden aldım Y.lloz diye saçına yapışasım geldi. Hayır dedim. Kocam ölmedi boşandım. Bekarım. Bakış atıştık. Sonra zaten çok yerinde olmayan keyfim magmaya indi.

Neden kötü insanlar? Neden kötüyüz bu kadar? Ben dul muyum? Dul olmak kötü mü. Lanet herifin gayrimeşru ilişkisinden çocucgu olcak ama ortalıklarda aşk pozları kesiyor. Kimse ona tek kelime etmiyordur eminimmm. Ben kendi halimde yaşamaya çalışıyorum. Nedir bu olanlar? Nedir bu kötünün her daim kazanıyor olma durumu.

Bıktım. Gerçekten.Ölsemde kurtulsam. Neye elimi atsam böyle oluyor işte.Gerçekten sorun bende sanırım. Keyif almıyorum. Hiç bir şeyden.Dünya çok boş,, anlamsız geliyor.Ne için yaşıyorum.Bilmiyorum gerçekten.
Yine bir yazmazsam ölecektim gecesinden selam ederim. Kafanızı şişirdim yine.
Çalış o kadını temiz karakterinle gönüllleri alır o kadını utandırırsın burda sevildiğin gibi işyerinde de sevilirsin
O kadını ogün sen ezersin

Bekarsın evet,insanlar dünyadaki tüm olumsuzluklardan kazalardan belalardan hastalıklardan kendilerini muaf tutup büyük büyük konuşuyolar ya...ama Allah bu hesapları ayaklara dolamakta çok mahirdir

Sen modunu dusurme
ılk hedefın daha 2 gundur tanıstıkları ınsan abu tarz sorular sormamaları gerektıgını en kucumseyıcı bıcımde onlara ıade etmen.
Buarada ınsan kaynaklarından ogrendıler sanıyorum vukaatlı nufus kayıt ornegınden

İşe başladım ben. Bu ikinci günümdü. Umutlu başladım he. Hemde çok dandik bir iş olmasına rağmen. Mutlu başladım. Maaşımı hesapta göreceğim günü hayal ederek başladım. Gidip alışveriş filan yaptım. 5 kilo vermemin şerefine, topuklu bile aldım.Plaza hatunuymuşcasına.
Sonra işte bu sabah gerçekten o kadar mutsuz uyandım ki. Yataktan kazıdım kendimi resmen. Gönülsüzce gittim işe. Dün tanıştığım kadınlarla öğle yemeğine çıktık. Ne tatlılar filan diyordum kendi kendime. Birisi dönüp müge sen evlimiydin dedi. Yok hayır bekarım dedim. Ben seni boşandın diye duydum(!) dedi. -F.ckthe küçük şehirler-
Birisi döndü dediki yalnız dedi bekar değil dul diceksin canım dedi. Böyle pislik pislik bakarak.Tam olarak cümle buydu. O dul lafı agzından dünyanın en pislik kelimesiymişcesine çıktı. Yüzündeki ifade. Kocanı mı elinden aldım Y.lloz diye saçına yapışasım geldi. Hayır dedim. Kocam ölmedi boşandım. Bekarım. Bakış atıştık. Sonra zaten çok yerinde olmayan keyfim magmaya indi.

Neden kötü insanlar? Neden kötüyüz bu kadar? Ben dul muyum? Dul olmak kötü mü. Lanet herifin gayrimeşru ilişkisinden çocucgu olcak ama ortalıklarda aşk pozları kesiyor. Kimse ona tek kelime etmiyordur eminimmm. Ben kendi halimde yaşamaya çalışıyorum. Nedir bu olanlar? Nedir bu kötünün her daim kazanıyor olma durumu.

Bıktım. Gerçekten.Ölsemde kurtulsam. Neye elimi atsam böyle oluyor işte.Gerçekten sorun bende sanırım. Keyif almıyorum. Hiç bir şeyden.Dünya çok boş,, anlamsız geliyor.Ne için yaşıyorum.Bilmiyorum gerçekten.

Böyle gereksiz insanlarla diyaloglarını az tutmalısın. Senin yaptığın, kendine güvenin, duruşun en doğrusu. İnsanlar kendilerini nasıl bir kalıba soktuklarının farkında değiller, karakterleri yok bu tarz insanların kadın - erkek fark etmeksizin bir kalıba sokulmaya ve orada yaşamaya bayılıyorlar.
Sen bildiğinden şaşma...

Şanssiz degilsin canim.

Sadece karşina kara cahil insanlar cikmiş.
Yaşadigin ülkede malasef hala kiz/kadin ayrimi yapiliyor.

Gecenlerde bende bu tip dengesizlerle bu tür bir sohbet gecirdim.

Bana denen : ahhhh niye evleniyorsun...zaten kiz degilsin oldu.

Bence sakince sordum: senin şeyinlemi yapdim? Ben yaparken sen mumu tutmadigin sürece kendi şeyinle inligende tatminsizlikden tavan yapma dedim.

Bazen seviyesiz insanlara seviyesiz cevap vermek gerek.

Müge bende geçtim bu yollardan... insanlar neler neler dediler... offf off anlatsam senin konun arada derede kalır....
Sen o ağzı lağım kokan beyin yoksunu insanlara cidden aldırma...
Ve kim olursa olsun senin hakkinda böyle konusanlara çok sert cevap ver. Birdaha seni görduklerinde besmele çeksinler....
Lütfen güçlü dur.
Dul ! Olmak dünyanın sonu değil....
Bende senin gibi dibe vurmuştum bir zamanlar.. ama dibe vurmadan ziplanmiyor maalesef...
Sabırlı ol. Hayat böyle. Dul olmasan başka birşey olucaktı ;)
Lütfen ama lütfen dik dur eģilme......

Ya müge abla sen bi ah etsen yakaları bir araya gelmez onların, ne takıyosun kafaya. :)

Muşmulalar işte.. üzüleceksen ille de, bunların bu avamlığına üzül ;)

kel niri baskaları keşliğinden vurmasın diye ilk kendi kendine keliyle alakalı espri yapar.toplum bu ve sacma insanlar gocunma bosandım de direk . onlar yanasamasın

bunu diyen bu şekilde konuşan kadının vicdanından da insanlığından da şüphe ederim
sana ne hadsiz sana ne ister dul olur ister boşanır yeni birini bulur evlenir ya da evlenmez sevgili hayatı yaşar kime ne
Allah sizin gibileri bildiği gibi yapsın
ne biçim kadınlarsınız siz yaa
başınıza gelmeyeceği ne malum :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:
müge çok sinirlendim seni hiç tanımam gerçekte bilmem ama ne kadar naif bi kadın olduğun yazılarından o kadar belli ki
o yüzden sana hiç kıyamıyorum
ama şunu bil hiçbi zaman son kazanan kötüler olmuyor olmayacak
belki görürsün belki görmezsin ama kötüler sana kötülük yapanlar layığını bulacak
iyilik eden iyilik kötülük eden de kötülük buluyor çok yaşadım biliyorum
iyiniyetli yaklaştığım her konuda hep iyi dönüş aldım eninde sonunda
ne zamanki azıcık olsun art niyetim olsun hep bir kötü şey yaşadım
ölmek ne demek ağzına bile alma
sen yaşayacaksın hem de gün gelcek o kadar güzel yaşayacaksın ki ohhh be dünya güzelmiş diyeceksin eminim
sen hakediyorsun bütün güzellikleri

Son düzenleme:
Müge, seni şahsi olarak tanımasam da burdaki konularından, yazış biçiminden o kadar iyi tanıdığıma inanıyorum.
Sen o kadar naif, o kadar iyi yüreklisin ki, karşında ki insan ne kadar şeytan olursa olsun, onun şeytanlığı dönüp kendini vuracaktır emin ol.
Ama ne kadar boşboğaz , gereksiz bir insanmış o öyle. Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi , bunlar önceden öğrenmişler ordan vurmaya karar vermişler. Bunun içinde içlerinde ki en gerizekalıyı seçmişler.
Hiç duyma, görme . Güzel güzel işine bak. Onlara en güzel cevabı vermiş olursun.
Tanımasam da seni seviyorum Müge :KK200: sen kalbini güzel tut Allah hep yanında senin.

Kimse kınadığını yaşamadan ölmezmiş. mügehatun senin neşeni bozmaya değer mi bu insanlar boşver

Hiç evlenme ayrılma durumum yoktu binanın güvenliği sen dulmuşsun öyle duydum diyerek yürümeye çalışmıştı takmayacaksın insanları ne yaşadığını sen biliyorsun kimseye açıklama yapma

Kafalarını sürtücen duvara. Evet dul'um dikkat edin kocalarınıza diyicen :işsiz:

Ama denmiyor işte :KK14:

Çok yakın bir arkadaşım boşanmıştı eşinden.
Bir başka ortak arkadaşımızın eşi görüştürmek istemedi. Neymiş dulmuş.
2yıl sonra o görüşmesini istemeyen adam kazada vefat etti. Şuan karısı 2cocukla dul kaldı.
İlahi adalet demekde istemiyorum...

Hiç moralinizi bozmayıp, 'sen dul deyince mutlu olacaksan, dul de canıımmmm' deseydiniz. :KK47::KK47::KK47:

Böyle insanların sözleriyle kendinizi üzmeyin, üzüldüğünüzü onlara belli etmeyin. Sözlerine kıymet vermediğinizi görsünler bence.

Hayır dul olunsa ne olur.
Neden bu kelimeye bu kadar ağır, kötü anlamlar yüklenmişki.
Yeşilçam etkisi filan mı.
Bu eski filmlerde çok atıfta bulunulur 'dul kadınlara'
Koca ölmüş de olabilir boşanmış da. Sonuç aynı.
Yani bu kadın artık "kızlık zarı" olmadığı için her yola gelir değil mi. Bakış açısı bu.
Böyle bakışları Allah ıslah etsin, insanların zayıf yönleri, acıları ile dalga geçen basit zihniyet!
Kınadığının bedelini er geç ödeyecek insanoğlu.

Çocuğu olmayana laf sokulur, kocası olmayana laf sokulur biz böyle lanet insanları her yerde görüyoruz malesef.
Size tavsiyem hiç kulak asmayın, altta da kalmayın.
Yeni işiniz de hayırlı olsun, bazı gerzekler yüzünden enerjinizi tüketmeyin;)

Müge ilkokul arkadaşımla tesadüfen yıllar sonra aynı işyerinde denk gelmiştik. Bir gün ise geç geldi. Ben de merak ettim diğer çalışma arkadaşlarına sordum. "Ay canım o dul ya psikolojik sorunları var arada böyle geç geliyor" dediler. Arkadaş geç gelmeye devam etti. bir gün oturduk sohbet ettik. Dedim ki bak yapma bunu. Toplumda saçma sapan bir dul algısı var zaten. Sen de buna tüy dikiyorsun. Dul olmak bir hastalık degil. Göbek deliğinden farklı bir organ çıkmıyor boşanınca.

Dinlemedi beni. O kendini eksik hissettikce diğerleri onu zayıf noktasından vurmaya devam ettiler. Bir müddet sonra istifa etti.

Su anda sana yol gösterecek kadar akîl değilim ben de. Nacizane öneride bulunabilirim ancak. Başka hususlarda zayıf hissettiğimde insanların bunu nasıl acımasızca kullandiklarini biliyorum. Sen bu psikolojiden kurtulursan eminim insanlarin sözleri o kadar da acitmaz canını.

Eskiden sorumluluklarim fazla değilken böyle coktugum anlarda çıkar giderdim bambaşka bir yere. Mümkünse farklı bir sehire. Eğer bunu yapma sansin varsa uzaklas iki günlük bile olsa.

Kocası ölen duldur, boşanan bekardır, bilmeden konuşmak böyle bir şey işte. Zaten rezil etmişsiniz açıklama yaparak. Hem dul olsanız ne ki, yıl 2017 oldu hala "Dul kadınsın bir ihtiyacın olur" kafasıyla bakan birine ben sadece acırım. Hele de bu bir kadınsa. Yazık.

Sizi böyle cahil insanlar işinize ve hayatınıza küstürmesin. Tam tersine onlara inat mutlu olun, işinize sarılın. Kimbilir neyinizi görüp kendince kıskandı da laf sokmaya çalıştı? Siz belli ki özgüveni yüksek bir kadınsınız, bunlar size vız gelip tırıs gitmeli. Cahil insanlar, patavatsız insanlar her insanın hayatında var, bu şanssızlık değil inanın. Sevgiler :)

hiç kafana böyle sığ düşünceli basit insanların basit düşüncelerini takıpta üzülme!!
ne demek dul? neye göre dul? artık dulluk bekarlık mı kaldı millete laf sokmaktansa insan olma çabasına girseler hayat daha yaşanılası bir yer olabilirdi.
sen kendine olan güveninle önüne bakmaya devam et. sadece senin başına gelmiyor bırak kim ne derse desin. ayy ben bile sinir oldum.
+1 ki artık kocası ölenler bile bekarım ben diyor

Back
X