Şap...

askeri bilmem de üniversite yurtlarında gerçekten hala kullanılıyor mu? ya da kullanılıyorsa miktarı yanlış veya bizim şaplar hormonlu. öğrencileri dizginlediklerini sanmıyorum hatta daha da rahat yaşıyorlar her şeyi.

Ben özel yurttaydım yine dışardan geliyodu ama devlet yurdundaki arkadaşlarım çok şikayetçiydi tüylenme yapıyor diyor. Bu yıl bi'arkadaşım da 2 yıl devlet yurdunda kalmış çenesinde bildiğimiz sakal gibi tüyler çıkmış valla bıktım yemez olaydım oranın yemeklerini diyodu:26:

Bence de pek bi'işe yaramıyo gibi:44:

Kızlar, bu şap dediğiniz şey ürünlerin icine katılmıyor değilmi?
ve bir başka isimle yada codlarla tanımlanan bir başka isminde yok değilmi :9: Ve yasmin kontrol hapın icindede olmazsın :27:

Kadından korkmayan taş olur arkadaş:))):9:
Nereden aklınıza geldi adama şap yedirmek.
Büyük aktarlada olabilir diye düşünüyorum yada mısır çarşısında.
Sonucu bizimlede paylaşın.
Pek çok arkadaşa ilham verdiğinize eminim:)):7:

Kola çok tehlikeli bir içecek.Tavsiye etmem kolaya koymanı.
Ağrı kesiciyle içilen kola ölüme bile yol açıyor.
Şap kimyasal olmasa da mideye ciddi zarar verebilir.

Esim subay hic sanmiyorum sapli yemek yedigini :))
Ama merak ettim soracagim yegenim de suan askerde ve ascihanede bakalim katiyor mu katmiyor mu :)))

Aktara gıttım,suda cozeltırsen oyle koyarsan anlasılmaz dedı.ya da ezıp tuz gıbı de ekleyebılırsın dedı.
Bı de meyan koku verdı o da o ıse yarıyormus
Hatta bunlar etkı etmezse gel baska karısımlar da uygulayabılırız dedı.

Son düzenleme:
Bildiğim kadarıyla bu tarz ilaçlar otlar vs. cinsel isteksizlik değil iktidarsızlık yapıyor. Karşı tarafı bir hastalığı varmış gibi hissettirmeniz doğru birşey mi sizce? Bir de ya doktora gider de tahlillerde filan çıkarsa bunlar. Tuhaf birşey yani kullanmak istemeniz, normal değil bence. Ben erkek olsam e eşimin bu tarz birşey yaptığını farketsem kesin ayrılırdım.

şap cinsel gücü öldürmüyor,sadece tüketildiği dönem cinsel isteği azaltıyor...
olammasını aksini düşünemiyorum zaten o durumda okadar erkek biarada :52:

Bildiğim kadarıyla bu tarz ilaçlar otlar vs. cinsel isteksizlik değil iktidarsızlık yapıyor. Karşı tarafı bir hastalığı varmış gibi hissettirmeniz doğru birşey mi sizce? Bir de ya doktora gider de tahlillerde filan çıkarsa bunlar. Tuhaf birşey yani kullanmak istemeniz, normal değil bence. Ben erkek olsam e eşimin bu tarz birşey yaptığını farketsem kesin ayrılırdım.

BBen yakaladıklarımı anlatsam dudagınız ucuklar.Bana yapmadıgını baskasına da yapamasın

Son düzenleme:
Yapılan etik mi değil mi tartışılır.
Ama hakediyorlar arkadaş... Valla bravo kırk yıl düşünsem aklıma gelmez :))

Merak ettim,
size bunları düşündürüp,yaptıracak kadar ne yaptı eşiniz size?

Merak ettim,
size bunları düşündürüp,yaptıracak kadar ne yaptı eşiniz size?

Valla olay sap olayından cıkar heralde bı skandal oluverır o yuzden henuz anlatmayı dusunmuyorum.Su sapı da toz halıne getırıp tuzluga dolduracam.Bırseye eklemeden once suya koyup cozeltınce sap oldugu anlasılmıyormus

Son düzenleme:
Valla olay sap olayından cıkar heralde bı skandal oluverır o yuzden henuz anlatmayı dusunmuyorum.Su sapı da toz halıne getırıp tuzluga dolduracam.Bırseye eklemeden once suya koyup cozeltınce sap oldugu anlasılmıyormus
Merak ettim sonucu işe yaradı mı ?

Back
X