Bizim buradada bir ton kopek geceden baslayip sabaha kadar uluyor havliyor hergun ama hic birimizde rahatsizlik duymuyoruz! Insanlar fazla duyarsiz. Su hayatta gunahsiz olan bir kac hayvan kaldi onlarida yok ediyolar! Oyle bir ulkede yasiyoruz ki bi hayvani oldurmenin cezasi sadece para ! Hic bi degeri yok onlarin!Görüntüleri bende izledim
Belediye sokak hayvanları için rehabilitasyon merkezi dahi açtığını söylemiş .
Bu vahşet 4 köpeğe uygulanmış.
Muhtemeldir ki , o masumlardan rahatsız olan kansız mahalle sakinlerinin işidir .
Umarım bir an önce bulunurlar . Ve umarım ÜSTÜ ÖRTÜLMEDEN emsal teşkil edecek bir ceza alırlar .
4 insanı kasten öldüren adama verilen cezadan daha hafif olması için hiç bir neden yok !
Aciyi birak birde aç kaliyorlar soguk havalardamalesef ki herkesin vicdanı aynı olmadığı gibi yasal olarak da hayvanlar canlı olarak görülmüyor. olan garibanlara oluyor. şu ve mama kesinlikle.. önce vicdan onlar da can. onlar da acı hissediyor
o yüzden özellikle bu soğuk havalarda mama ve su. bunun bir de karı var oofff ooffffAciyi birak birde aç kaliyorlar soguk havalarda
INŞALLAH CANIM INŞALLAH!! YUKARIDA ALLAH VAR BIR GUN SORUCAKLAR HESABINI !Ben izlemedim, izleyemem.
Böyle insan müsveddeleri için hiç vicdanlı olamıyorum, onlar da sevdiklerini böyle çırpınırken görsün de ellerinden bir şey gelmesin, acıdan kahrolsunlar.
ELIMDEN GELDIGINCE MAMA ALIP VERIYORUM DAHA COK IMKANIM OLSA HERSEYI YAPARDIM!o yüzden özellikle bu soğuk havalarda mama ve su. bunun bir de karı var oofff ooffff
İzlemedim, iyi ki izlemedim.
DOST onlar
Evlat cinsi tarafından doğurulandır.
Dost dosta muhtaç.
Konu yukarıda kalsın !!!!!
Doğrudur fakat herseyden once onlar bizim bir cocugumuz gibi olmali sadece sokakta gezen bir hayvandan ibaret degilİzlemedim, iyi ki izlemedim.
DOST onlar
Evlat cinsi tarafından doğurulandır.
Dost dosta muhtaç.
Konu yukarıda kalsın !!!!!
aynen ayneen. aha daha yeni girdim eve. bir paket de markette bi kıza verdim dün marketin kapısına kadar gelen bir kedicik vardı yine gelirse sen verir misin diye verdim.GELDIGINCE MAMA ALIP VERIYORUM DAHA COK IMKANIM OLSA HERSEYI YAPARDIM!
Bencede seyretmeyin ben izledim 1 saatir aglyorum insani derinden etkiliyor o cirpinislari titremeleriDilerim yapanlar en ağır cezaya çarptırılır, bir ümit diliyorum umuyorum, yazık o zavallıcıklara
Videoyu seyredemem, içim elvermez ama zehirlenerek kıvranan bebeklerim vardı, oradan biliyorum ne kadar acı çektiklerini
Evlat demekte bir sey yok lakin ben hayvanlarini oglum cocugum evladim diye seveni cok gordumSapancada zehirlenen evlatlarimiz?
Arkadaslar hayvanlari sevebilirsiniz,bende bir hayvanseverim fakat kediyi kopegi evlat diye nitelendirmeyin..Evlat cok farkli birsey,siz 4ayakli bir hayvandan kopekten bahsediyorsunuz..
Evet para cezasi verirler anca oda cok fazla tepki gelirse!Ben izlemedim buarada. Internettende cok birsey yapilabilecegine inanmiyorum, yeterli cezalards olmayacak hicbirzaman. Tek yapabileceğimiz, hayvansever, vicdani olan herkesin kendi civarindaki hayvanciklari koruyup, kollamaya calisması.
Bende ondan bahsediyorum,kedinize kopeginize insan ismi verirsiniz neyse de evladim demeyi dogru bulmuyorum.Cocugunuza karabaş,tekir diyor musunuz.Evlat demekte bir sey yok lakin ben hayvanlarini oglum cocugum evladim diye seveni cok gordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?