- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
Demek ki çocuklarımızı eğitebilsek, dostlarımız da mutlu olurDoğrudur fakat herseyden once onlar bizim bir cocugumuz gibi olmali sadece sokakta gezen bir hayvandan ibaret degil
Bencede seyretmeyin ben izledim 1 saatir aglyorum insani derinden etkiliyor o cirpinislari titremeleri
her yerde bizdeki gibi bir fırat sertolsa keşkeİmkanı yok seyredemem zaten, bahçemde duran birkaç aylık masum bebekler cani biri tarafından zehirlenmişti, son anlarında gördüm ve ne hale geldiklerini biliyorum
Kaldı ki ben eceliyle ölenlere bile ağlamaktan helak oluyorum
İnsanoğlu çok acımasız, dünyanın en acımasız canlısıyız hatta, evren bizim etrafımızda dönüyor zannediyoruz, bizden başka hiçbir canlının yaşama hakkı yokmuş gibi, ben bu konuda çok doluyum çünkü son nefesini elimde veren bir sürü masum olduhep insanlar öldürdü, zehirlediler, taşla ezdiler, acımıyorlar hiç
Etrafta dolaşıyorlar diye rahatsız oluyorlar, onlara yaşama alanı bırakmadık ki dağ taş ev oldu, nereye barınacak, nereden yemek bulacak bu zavallıcıklar?
Buralarda domuz çıkabilir levhası vardır yollarda, neden çünkü o hayvancıkların yaşam alanlarına binalar diktik, çıkıyorlar, bahçelere girebiliyorlar, onlar kendi doğalarında gezdikleri için bile öldürülüyorlar, artık gerçekten böyle canice öldürenlere hapis cezaları gelsin istiyorum, 3 kuruş para cezasıyla kurtulmasınlar, benim canım kadar kıymetli o hayvanlarında canı.
Çoğalmalarını diliyorum gerçekten, öldürüp eziyet etmek yerine bir kap yemek ve su vermek zor değil ki, hayvanlar yumuşak ses tonunuzla rahatlayıp başını okşatıran türlü cilveler, sevimlilikler yapan canlılardır, sokakta yürürken kendini önüme atıp partileriyle cilve yapan çok kedi olur, köpekler zaten oynayalım der gibi kuyruk sallamaktan helak oluyorlar.her yerde bizdeki gibi bir fırat sertolsa keşkeMune
diyecek sözüm yok.. keşke herkes sen gibi ben gibi fırat abi gibi şu konunun sahibi gibi hassas olsa..Çoğalmalarını diliyorum gerçekten, öldürüp eziyet etmek yerine bir kap yemek ve su vermek zor değil ki, hayvanlar yumuşak ses tonunuzla rahatlayıp başını okşatıran türlü cilveler, sevimlilikler yapan canlılardır, sokakta yürürken kendini önüme atıp partileriyle cilve yapan çok kedi olur, köpekler zaten oynayalım der gibi kuyruk sallamaktan helak oluyorlar.
Günah gerçekten hangi insan türüdür ki bunlar, zavallı bir hayvanı taşla ezerken, zehirlerken kılı kıpırdamaz, yüreği sızlamaz, sevgisizlik böyle birşey olsa gerek.
Oysa insanlar, hayvanlar, tüm doğa bir bütündür, bizim bir üstünlüğümüz yok.
Fırat Sert'in ropörtajını okudum, aynen katılıyorum kendisine, hayvanseverlere deli, işi gücü olmayan insanlar diyorlar, bizim işimiz sevgi demiş:))) her canlıyı sevmektir işin özü aslında.diyecek sözüm yok.. keşke herkes sen gibi ben gibi fırat abi gibi şu konunun sahibi gibi hassas olsa..
o olayın öncesinde bana anlatmıştı. " mahalleye biri taşındı haber göndermiş. böyle böyle demiş" diye. "e fırat abi ya gerçekten bir şey yaparsa?" dedim. sonra da o olay oldu , aradı. biliyorum ki o saatte sokakta. garibanların karnını doyurmakla meşgul. dedi ki "derin , böyle bir şey oldu sana atıcam videoyu izlersin, yarın da facete paylaşıcam" dedi. gerçi atamadı gece izleyemedim ama ertesi gün uyandığımda her yerde gördüm zaten. korktum da açıkçası ne yalan söyleyeyim. neyden korktuğumu anlamışsındır.Fırat Sert'in ropörtajını okudum, aynen katılıyorum kendisine, hayvanseverlere deli, işi gücü olmayan insanlar diyorlar, bizim işimiz sevgi demiş:))) her canlıyı sevmektir işin özü aslında.
Hadi sevmedin zararda verme.
Benim minik bir pekinezim var artık tüm site biliyor da yineleyeyim dedim:))) bırak havlamayı gördüğü herkese en sevimli haliyle kuyruk sallar oynamak için, zaten saldırganda değil, kendi gölgesinden bile korkar, panikleyip korkudan yalanmaya başlar, ya ona bile koca sopayla vurmaya kalktı bacak kadar bir çocuk, işte bu sevgisizlik, yazın eşim balkonda sokak kedileri için nöbet tuttu resmen, çocuklar sözüm ona oyun oynuyor, koca parke taşını almış bir tanesi kedilerin kafasını ezecekmiş olamaz böyle birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?