• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SAPIK ADAM EVLI OLDUGUMU BILE BILE HASSAS NOKTAMDAN VURMAYA CALISTI...ÖĶÜZ

Nickimnick

Sağlıkla gel bebeğim.
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
5.712
6.135
448
Kizlar kisa kesecm cok sinirliyim bn yeni kuratj oldum ve bir site vardi bebekle ilgili konu o konuyu okuyup bnde uye oldumm soru sormak icin....
bende orda yazdim iste yeni bebegimi dusurdum... filn ikinci gebelik kac ay sonra oldu diye.....

bir ozel mesaj geldi bebeginiz mi oldu.filan bende evet dedim..
oda benim esimede oyle oldu dedi..
tAnkkkk.:KK57::KK57:siz erkekmisin dedim evet dedi. Hic msj ckmdm soook oldum gebelik olan sitede erkk ne arar yani...
iste sonra mesaj cekti bizim 3 yil sonunda oldu bebegimiz uzulmeyin filan...
bende herhalde iyi insan bana akil vermek istyr dedim...
nasil oldu bebeginiz tedaviyle mi dedim.. evet tup bebek dedi...
himmm iyi kendinize bebeginize esinize iyi bakin filan dedim abi cumlesinide ekledim yasini bilmeden ...
bana yasin kac diye sordu sizene dedim ..hala soruyor bnde attim iste 19 dedim gercek yasim degil tabi...
cok uzattiniz yallah diyip saydirdim ...

sonradan ne desin tuhhhh dedi :KK57:ben 40 yasindayim evli degilim demez mi ? ? ? ?

bende kufur saydirdim ....sonra siteyi kapattim turkiyede olsaydim mesajlari savciliga verrdm biseyler yapardim...
resmen beni kandirdi en hassas yerimden vurdu hayvan..:KK62:

kizlar iyi yazmamis olabilirim telden yaziyorum ve cok sinirliniyim yazilarim karmasik olursada k.bakmayin..

Tavrın ne kadar abartılı. Güldüm. =D
Dünyadan haberin yok herhalde.
İnsanlar nelerle karşılaşıyor.
Bu nedir ki? Bir de netten yani.
Hiç dikkate alınacak şey değil.
Yazarlar böyle şeyler.
Türlü türlü insan var.
Uzaylı görmüş gibi davranmaya gerek yok.

oo adam tam sapık çıkmış ama evli olduğumu bile bile diye eklemenizi anlamadım ne yani bekar kadınları taciz etmek serbestmi?
Canim soyle bir durum var kurtaj oldugumu yazmistim bekar bir erkegin evli bir kadina boyle yazmasi sacma evli oldugunu bile bile..
Ama bekar bir kadini. Esi olmadigi icn daha rahat yazan sapiklar var. ..
gerci sapik sapiktir.

Kizlar kisa kesecm cok sinirliyim bn yeni kuratj oldum ve bir site vardi bebekle ilgili konu o konuyu okuyup bnde uye oldumm soru sormak icin....
bende orda yazdim iste yeni bebegimi dusurdum... filn ikinci gebelik kac ay sonra oldu diye.....

bir ozel mesaj geldi bebeginiz mi oldu.filan bende evet dedim..
oda benim esimede oyle oldu dedi..
tAnkkkk.:KK57::KK57:siz erkekmisin dedim evet dedi. Hic msj ckmdm soook oldum gebelik olan sitede erkk ne arar yani...
iste sonra mesaj cekti bizim 3 yil sonunda oldu bebegimiz uzulmeyin filan...
bende herhalde iyi insan bana akil vermek istyr dedim...
nasil oldu bebeginiz tedaviyle mi dedim.. evet tup bebek dedi...
himmm iyi kendinize bebeginize esinize iyi bakin filan dedim abi cumlesinide ekledim yasini bilmeden ...
bana yasin kac diye sordu sizene dedim ..hala soruyor bnde attim iste 19 dedim gercek yasim degil tabi...
cok uzattiniz yallah diyip saydirdim ...

sonradan ne desin tuhhhh dedi :KK57:ben 40 yasindayim evli degilim demez mi ? ? ? ?

bende kufur saydirdim ....sonra siteyi kapattim turkiyede olsaydim mesajlari savciliga verrdm biseyler yapardim...
resmen beni kandirdi en hassas yerimden vurdu hayvan..:KK62:

kizlar iyi yazmamis olabilirim telden yaziyorum ve cok sinirliniyim yazilarim karmasik olursada k.bakmayin..
o tüpü arabasına taktırmış HIYAR , gitsin bi yerine daha taktırsın daha hızlı gider :KK53:

Canim soyle bir durum var kurtaj oldugumu yazmistim bekar bir erkegin evli bir kadina boyle yazmasi sacma evli oldugunu bile bile..
Ama bekar bir kadini. Esi olmadigi icn daha rahat yazan sapiklar var. ..
gerci sapik sapiktir.

asıl tam tersi evli olduğu için daha çekici geliyor sapıklara bi kere bekaret derdi yoktur rahat rahat sevişir diye düşünüyorlar.

Tavrın ne kadar abartılı. Güldüm. =D
Dünyadan haberin yok herhalde.
İnsanlar nelerle karşılaşıyor.
Bu nedir ki? Bir de netten yani.
Hiç dikkate alınacak şey değil.
Yazarlar böyle şeyler.
Türlü türlü insan var.
Uzaylı görmüş gibi davranmaya gerek yok.
Basima ilk kez boyle hassas noktamdan vurarak bnmle knsmaya calisan erkek oldugu icin ...
Ve baslikta soyledigim gibi hassas noktam kurtaj yapali 4 gun daha olmadi ..

Bende yillar once ev telinden bi adam aradi amca sesli gibi:KK14:
Numarayi yanlis aramisim kusura bakma dedi ozurler diledi.:KK14:
Dedim ne kadar iyi niyetlisiniz.:KK14:
5 dakka sonra yine aradi.gercekten ozur dilerim yinemi yanlis aradim die.:KK14:
Bende saf saf konusuyorum amca nolacak onemli degil olabilir die:KK14:
Amca dediki bi anda kilolumusunuz:KK57:
Bende saf saf yok amca diyorum uyanamadim.dedi sesinizi cok beyendim tanisalim:KK57:
Telefonun telini koparmustim sinirden :KK51:
Uzulmeyin sizde her yerde var boyle insan bazen cok iyi niyetli dusunuyor:KK51:

Back
X