- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi Nickimnick
Kizlar kisa kesecm cok sinirliyim bn yeni kuratj oldum ve bir site vardi bebekle ilgili konu o konuyu okuyup bnde uye oldumm soru sormak icin....
bende orda yazdim iste yeni bebegimi dusurdum... filn ikinci gebelik kac ay sonra oldu diye.....
bir ozel mesaj geldi bebeginiz mi oldu.filan bende evet dedim..
oda benim esimede oyle oldu dedi..
tAnkkkk.
siz erkekmisin dedim evet dedi. Hic msj ckmdm soook oldum gebelik olan sitede erkk ne arar yani...
iste sonra mesaj cekti bizim 3 yil sonunda oldu bebegimiz uzulmeyin filan...
bende herhalde iyi insan bana akil vermek istyr dedim...
nasil oldu bebeginiz tedaviyle mi dedim.. evet tup bebek dedi...
himmm iyi kendinize bebeginize esinize iyi bakin filan dedim abi cumlesinide ekledim yasini bilmeden ...
bana yasin kac diye sordu sizene dedim ..hala soruyor bnde attim iste 19 dedim gercek yasim degil tabi...
cok uzattiniz yallah diyip saydirdim ...
sonradan ne desin tuhhhh dedi
ben 40 yasindayim evli degilim demez mi ? ? ? ?
bende kufur saydirdim ....sonra siteyi kapattim turkiyede olsaydim mesajlari savciliga verrdm biseyler yapardim...
resmen beni kandirdi en hassas yerimden vurdu hayvan..
kizlar iyi yazmamis olabilirim telden yaziyorum ve cok sinirliniyim yazilarim karmasik olursada k.bakmayin..
bende orda yazdim iste yeni bebegimi dusurdum... filn ikinci gebelik kac ay sonra oldu diye.....
bir ozel mesaj geldi bebeginiz mi oldu.filan bende evet dedim..
oda benim esimede oyle oldu dedi..
tAnkkkk.

iste sonra mesaj cekti bizim 3 yil sonunda oldu bebegimiz uzulmeyin filan...
bende herhalde iyi insan bana akil vermek istyr dedim...
nasil oldu bebeginiz tedaviyle mi dedim.. evet tup bebek dedi...
himmm iyi kendinize bebeginize esinize iyi bakin filan dedim abi cumlesinide ekledim yasini bilmeden ...
bana yasin kac diye sordu sizene dedim ..hala soruyor bnde attim iste 19 dedim gercek yasim degil tabi...
cok uzattiniz yallah diyip saydirdim ...
sonradan ne desin tuhhhh dedi

bende kufur saydirdim ....sonra siteyi kapattim turkiyede olsaydim mesajlari savciliga verrdm biseyler yapardim...
resmen beni kandirdi en hassas yerimden vurdu hayvan..

kizlar iyi yazmamis olabilirim telden yaziyorum ve cok sinirliniyim yazilarim karmasik olursada k.bakmayin..