Sapık adam

generalsmoker

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2015
583
63
13
32
Kızlar bundan yaklaşık on dakika önce telefonda annemle konuşarak eve gidiyordum yol ana caddenin altı karanlık ıssız bir yer sağımda tuhafiye dükkanı vardı telfe konuşurken birden pist sesi geldi sesin geldiği yöne baktığımda kel orta boylu otuzlu yaşlarda bir adam kocaman telefonunun ışığını yakmış pesininin üzerine koymuş pis pis gülerek salladı bana polisi aramaliydim olayın şokuyla arayamadim bu nedir şimdi

Kızlar bundan yaklaşık on dakika önce telefonda annemle konuşarak eve gidiyordum yol ana caddenin altı karanlık ıssız bir yer sağımda tuhafiye dükkanı vardı telfe konuşurken birden pist sesi geldi sesin geldiği yöne baktığımda kel orta boylu otuzlu yaşlarda bir adam kocaman telefonunun ışığını yakmış pesininin üzerine koymuş pis pis gülerek salladı bana polisi aramaliydim olayın şokuyla arayamadim bu nedir şimdi

Nasıl koymuş üstüne yaw?

Valla geçmiş olsun , şanşlıymışsın , televizyon bu taciz haberleriyle
dolu , arkadaşım verilmiş sadakan varmış :KK43:

Anneme anlattınca telde arkana bakmadan eve git dedi

eskiden bende çok korkardım bu sapıklardan ama şimdi korkmuyorum.
Hele dolmuştaki manyaklar bacağa sürtmek için yırtıyokar totolarını ya karakola çekin ya bu sapığı indirin diyorum hop iniyolar.

Sokakta hoplata hoplata bilmem naparım diyen sapığıda bağırıp dövdürtmüşlüğüm var

Hiç kaçma tenha biyer değilse bağır ki teşhir olsun bidaha yapamasın

Bunlar gösterenleri .En tehlikesiz grup gösterir güler anca.sen göstermeyenden kork

Back
X