Sapık adam

Anında o şekildeyken onun resmini çekip polise gidecektiniz hata etmişsiniz kaçmakla. .ya bir çocuğa yaparsa aynı şeyi yada daha kötüsünü??
Evet bende onu düşünüyorm ama ilk defa başıma böyle bir şey geldi ve devamlı kullandığım bir yol olduğu için birsey yapamadım ve etrafta kimse yoktu

yuh artik!!
boyle bir pislik yaptigina gore akli dengesi yerinde degil herhalde.. bence derhal polisi arayin ve gereken yapilsin. ayrica konu sahibi sizde yolunuzu degistirin bence ne olur ne olmaz..
pislik herif ya!!! :KK62:

Allahim saapik piisss. Ya nedir bu bayanlarin cektigi .. guvrnliklemi gezmek lazm ? Sonra bayanlar neden erkek gibi ee npalm bizi mecbur ediyolar kendimizi savunmak icin igrenc adam..!!!

Tecavüzün iyi hal indirimiyle hakkaniyetli bir ceza alamadığı ülkemde, taciz yüzünden polisi arasan ne olacak? Polisler, saldırdı mı, takip mi ediyor vs diye soracak sonra da gelip şikayetçi olmanız lazım, biz işlem yapamayız diyecekler.

Benzerlerini yaşadım çünkü.
En iyisi öylesi bir durumda, adama direkt bağır. Sokağın ortasında bağır çağır. Soru cümlesi kurmadan bak bu bir taktik: Yaptığın ayıp değil mi, biri senin karına kızına yapsa ne düşünürsün, utanmıyor musun vs deme. Utanmaz terbiyesiz herif, taciz ağır bir suçtur, bu yaptığından utan, sapık vs diye direkt bağır. (Tabi çevren kalabalıksa) Sonra çevrene seslen. İlla birileri çıkıyor destek. Hatta destek bile isteyebilirsin. Birlikten kuvvet doğar.

Abaza ya aslında keseceksın şeyını elıne verceksın ya ara tabı polısı hadı karısı kızı yok dyelım anasıda mı yok bu ne terbıyesızlık ya

Kızlar bundan yaklaşık on dakika önce telefonda annemle konuşarak eve gidiyordum yol ana caddenin altı karanlık ıssız bir yer sağımda tuhafiye dükkanı vardı telfe konuşurken birden pist sesi geldi sesin geldiği yöne baktığımda kel orta boylu otuzlu yaşlarda bir adam kocaman telefonunun ışığını yakmış pesininin üzerine koymuş pis pis gülerek salladı bana polisi aramaliydim olayın şokuyla arayamadim bu nedir şimdi
Bence hazır şoku atlatmışken polisi arayın adamın tipini saat kacta gordugunu ne yaptığını hangi sokakta vs gordugunu hepsini anlat gerekirse git karakola robot resim cizdir şaka yapmıyorum sakin yanlış anlama bu kdr rahat tavır gösteriyorsa aklı Baliğ biri değil bence :s bugun sana yarin başkasına bu tipler

Şikayet etmek lazım. pislik herif ilerleyen zamanlarda sadece gostermekle yetinmeyebilir

Bende denk gelmiştim hele ki yolda telefonla nerdeyse seks yapanı gordum

Triskanin dedigi gibi, o bit kadar seyini mi gosteriyon bi de diyceksin. Utanir belki kompleks yapar da bi daha yapmaz.

Back
X