Sapık adam

Ankarada yaşarken 3 sene falan önce necatibeyden gençlik parkına doğru yümümeye kalktım. Yolda görmediğim absürtlük sapıklık kalmadı. Yol kenarına çişini yapan mı dersin ulu orta öpüşen koklaşan mı dersin. Cinsel organını pantolonunun dışına çıkartıp gezen gündüz vakti içki içen sarhoş olan mı dersin ne ararsan vardı. Tek başıma yürüyordum korkudan aklım çıktı. Yoldan geçen ilk olmuşu durdurup binmiştim nereye gittiğine bile bakmadan. Gerçekten çok kötü bir gündü. O bölgenin okadar pislik biyer olduğunu bilmîyordum öğrenmiş oldum.

Alıp bi taş ataydın fırlataydın sapığa naaaaaaaaapıyooonnnn laaaağğğğğğnnnnn seeeeeöööönnnnnnn diye.

ayhh var onlardan gösterince şeyoluyorlar üf yaa Allah insanı zavallı etmesin ... şimdi git polise tarif et adamı falan başkasına olursa allah korusun kayıtları dursun keşke dalsaydın tekme tokat neye uğradığını şaşırsaydı :D

he liseye giderken apartmanımızın içinde göstermişti bana.. en sonda üni de kampüste görmüştüm .. bayağı olmuş bak:KK70:
Valla ben senden önce görmüştüm şekerim..daha orta 1 deyken.okuldan eve dönerken yolda açtı bana ceeee yaptı köpek. .
Neyse sinir oldum şimdi hatırlayınca..çok korkmuştum ya..

Valla ben senden önce görmüştüm şekerim..daha orta 1 deyken.okuldan eve dönerken yolda açtı bana ceeee yaptı köpek. .
Neyse sinir oldum şimdi hatırlayınca..çok korkmuştum ya..
:KK70:he senin yaş pek ufakmış gerçi bende panikle daha yukarı kata çıkamadan komşunun kapısını çaldıydım..
ama 2.cisinde kovaladıydık adamı tecrübe kazandırıyor bu şerefsizler insana..

Çözüm biber gazı. Çantanda olacak gözüne sıkacaksın. Neye uğradığını şaşıracak.

Konu sahibi ortalık tenha olduğu için sen en iyisini yapmışsın sesini çıkarmayıp kaçmakla.

Nedir bu ülkede çektiğimiz. Sapıklar yüzünden sokağa çıkmaya korkar olduk..

:KK70:he senin yaş pek ufakmış gerçi bende panikle daha yukarı kata çıkamadan komşunun kapısını çaldıydım..
ama 2.cisinde kovaladıydık adamı tecrübe kazandırıyor bu şerefsizler insana..
Şimdiki aklım olsa yemin ederim tekmeyi yapıştırırım malum yerine..ahhhhh ahhh şimdiki tecrübe mi deseydim yoksa?:-)

Saka yapiyorsun herhalde, ne yapcaz, cekip vurcak miyiz hemen :KK70::KK70::KK70:
O silahi tasiyannin sorumlulugudur. Saldirgana firsat vermek istemiyorsaniz ya uzak dogu savas sanatinda usta olacaksiniz ya da silahlanacaksiniz. Baska nasil bir secenek olabilir?

Vay ş....ya bıktık artık şu sapıklardan insanlar ne kadar bozuk Allah öyle pisliklerden korusun hepimizi evlatlarımızı ...keşke polisi arasaydın senden sonra başka bayanlara da aynısını yapar kesin inşallah bi taciz olayı filan yaşanmaz

Geçmiş olsun canım. En azından sana bir zarar gelmemiş ya. Malesef bu ülkede kadın olmak çok zor. Bütün pisliklere maruz kalmak zorundayız sanki.Ama sana tavsiyem bir daha kim pişt derse desin asla arkana bakma. Arkana bakarak onlara sadece taviz verirsin gerisi gelir Allah muhafaza.

O silahi tasiyannin sorumlulugudur. Saldirgana firsat vermek istemiyorsaniz ya uzak dogu savas sanatinda usta olacaksiniz ya da silahlanacaksiniz. Baska nasil bir secenek olabilir?
Dövüs olabilir evet. Ama silahlanma olmaz. Insanoglu sinirine hakim olamaz. Benim silahim olsa, kimbilir kac kez katil olmustum simdi. :KK70:

Allah'im... yeminle asip kesmek lazim... yeter ya biz sessiz kaldıkca delirdi millet. Polis gelse napacakki... tecavuz edeni saliyorlar buna ne yapacaklar...

Dövüs olabilir evet. Ama silahlanma olmaz. Insanoglu sinirine hakim olamaz. Benim silahim olsa, kimbilir kac kez katil olmustum simdi. :KK70:
Neden sinirlerimize hakim olamiyor musuz?Araba surerken her kural ihlal edeni inip dovuyor musunuz?

Yaaa ne kesmesi durun kızlar durun :KK25:
Aklıma öyle bişey geldiki bu soydular kendilerini b.k zannedip .... anladınız zaten.benim aklıma şöyle bisey geldi. Telefonâ telsiz sesini indiyosunuz öyle bişey olduğunu gördünüz hemen cikariyosubuz aynı gerçek gibi nasıl sesler nasul sesler süren sesi mi dersin. Ankara Yolu üzeri tamam amirin mi dersin süper ya. Ben daha inandırıcı olsun diye çocuk telsizı alıcam biyandanda tel elimde:KK75:
Off likekikı daymin :KK75::KK75::KK75:

Ancak yüksek ışıkta görünebilecek kadar küçük demek ki. Pis sapık herif. Kopsun inşallah şeyi de kendi bile göremesin. Hadi siz kaçtınız kurtuldunuz, çoluğa çocuğa musallat olmasa bari. Çok geçmiş olsun.

Biz yurttayken yurdun etrafi boyle sapikla doluydu. Rlbot resmi cizilip asilmisti her yere bi daha da gelemedi.

Back
X