Sapık adam

hayır noluyo gösterince.
kadın koşup aaaaa penis diye üstüne mi atlıyo şerefsiz.
noluyo bi kadına penisini gösterince.
bunun neyinden zevk alıyosun ahlaksız terbiyesiz
:@:@:@:@

Allah korusun. Gecmis olsun.
Turkiyede oyle yayginlastiki bu.
Turkiyede degilim simdilik rastlamadim.
Insallahta rastlamam.

Ne alaka? Her ülkede fazlasıyla olan şeyler bunlar. Hem Türkiye hem suç hem cinsel suç oranı olarak çoğu ülkeden iyi durumda. Ülkelerin suç oranları istatistiklerine bakarsanız görürsünüz zaten.

Yaşadığın Hollanda dünyada 12. sırada. Dikkatli ol yani, çok emin konuşma.

upload_2016-3-4_11-17-46.webp

Tarafsız olsun dersen aşağıdaki linke bak. En yüksek tecavüz oranı olan ülkeler.
1. ABD
2. Güney Afrika
3. İsveç
4. Hindistan
5. İngiltere
6. Almanya
7. Fransa..

Liste böyle gidiyor. Yani gelişmiş ülke olmakla filan alakası yok gördüğün gibi tecavüz olayının.

upload_2016-3-4_11-20-24.webp

Bizede arkadaşımla denk gelmişti nasıl tavan yapmıştı ayaklarımız anlatamam hatta biz iyi niyetli saf olarak aaa tekerleğimi tamir ediyor diyorduk ki meğer tekerlek arkasında eli aşağı yukarı kendini tamir ediyomuş...

Kafasını gözünü dağıtsaydın ! İnşallah kaçmadın ? Polisi arama birşey yapamıyorlar uygulanıldı öğrenildi TECRÜBE İLE SABİT. Ben görcektim ah onu yemin ederim elimden bir Allahın kulu alamazdı. :KK11:

Pislik insanlar heryerde var bu sapık insanlar.Ben lise yılların da yanımda kız arkadaşımla okula giderken sabahın köründe saat 7de ıssız bir yolda karşıdan gelen gayet düzgün görünümlü pis bir sapık aynı hareketi yaptı
bize.. Arkadaşımla karşı yola geçmek için yola atladık resmen karşı tarafa geçtik.Yolda vızır vızır arabalar geçiyor sapık herif hiç umrunda deyil öyle yürüyordu.Arkadaşımla neye uğradığımizi sasirmistik.

Back
X