Sapık bir babanın evladı olmak hakkında!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

IcselYolcu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2024
67
-4
6
23
Maalesef sapık bir babanın 23 yaşındaki kızıyım. Evin içerisinde defalarca tacize uğradım ve bu temaslı oldu. Çok rahatsızım artık ölmek istiyorum ya da onu öldürmek istiyorum bana yardım edin. Gözleriyle bile maalesef bakılmaması gereken bölgelerime baktığını görüyorum. Onu öldürmek istiyorum ya da kendimi asmak istiyorum. 23 yıldır bu sapıklığa bir şekilde katlandım ama bu katlanışım hep sessiz oldu içime atmak oldu. Artık kendimi öldürmek istiyorum. Böyle bir dudumda maalesef Allah ile ilgili aklımdan kötü şeyler geçmesini istemiyorum çünkü neden Allah babamı ortadan kaldırmıyor neden ona engel olmuyor onun o ellerine gözlerine engel olmuyor diye düşünmek geçiyor içimden Allah'ın beni önemsemediğini beni bu çukurun içinde bırakmak istediğini düşünmek istemiyorum. Ben dört dörtlük ibadetimi yapamıyorum başım da açık acaba bu yüzden Allah beni kurtarmıyor bu durumdan olabilir mi?

Bu korkunç bir şey. Anneniz biliyor mu?
Okuyor veya çalışıyor musunuz?
O adamı şikayet edip, bir şekilde o evden kurtulmanız lazım.
Siz neden öleceksiniz ya da bir şerefsizi öldürüp neden hayatınızı karartacaksınız.
Yaşınız çok genç, bir yerlerde sıfırdan o sapıktan uzak bir hayat kurabilirsiniz

Taciz detayını açar mısın? Gözleriyle mi süzüyor sadece yoksa baska detaylarda var mı?

Umarım bu konu troll degildir. Trollse bile sikayet ederim. Burada bu tarz konu acılmıstı tüm üyeler bir olup yardım etmeye calısırken troll oldugunu acıklamıstı. Ne olursa olsun babada olsa böyle bir seyin trollugu mide bulandırıcı cok agır.

Sakın kendinize veya ona zarar vermeyi düşünmeyin yaşınız 23 olmuş o evde durmak zorunda değilsiniz

Taciz detayını açar mısın? Gözleriyle mi süzüyor sadece yoksa baska detaylarda var mı?
maalsef başka detaylar var ve ben utanç duyuyorum. Yazarken bile utanıyorum ama kadın oldugumuz için biraz bile olsa cesaret edeceğim. Maalesef temas var, çocukken aafedersin kalçama dokunurdu lise çağlarımda da tekrardan hicap duyuyorum ama üzerime yattığı olmuştu. Ben hiçbir şekilde sesimi çıkaramıyordum sadece kitlenip kaldım sonra o kalkınca da hiçbir şey yaşanmamış gibi ayağa kalkıp evin içinde işlerimi halletmeye devam ettim. Ben çok utanç duyuyorum

Bu konuyu konustugun, actıgın aile bireyleri var mı?

annem biliyordu çocukken görüyordu dokundugu sadece bir kere kızın büyüyünce sana tacizci bir babam vardı derse görürürsün demişti ondan sonra maalesef o baba denen adam da bana hakaret etti ben çünkü o dokundugu için ağlamıştım ve annemde görmüştü ağladığımı. O kadar başka da hiçbir şey demedi.

Bu konuyu konustugun, actıgın aile bireyleri var mı?
Maalesef ben çok utanç duyuyorum ve kimseye söyleyemiyorum ailemden ve arakdaşlarımdan kimseye sadece böyle sitelere yazmak düşüyor bana ben çok içime kapanığım içme attım hep

Hiçbir şey demedi mi annen? yazıklar olsun... Hemen o evden kaç kurtar kendini. Gerekirse başka şehirden iş bul hiçbiri ulaşamasın sana. Sonrada şikayet et bu pisliği. Anne baba demeye bin şahit ister. pislikler.

Eğer doğruysa konu annenizin de belasını versin
şüphenizi anlıyorum ama maalesef böyle şeyler gerçek. Eminim benim gibi bir sürü kadıncağız vardır sessiz sedasız göçüp giden... Annem zaten severek evlenmemişti hani o yüzden çok üstünde durmadığını düşünüyorum

Maalesef ben çok utanç duyuyorum ve kimseye söyleyemiyorum ailemden ve arakdaşlarımdan kimseye sadece böyle sitelere yazmak düşüyor bana ben çok içime kapanığım içme attım hep
Su esnada akıl vermek mantıksız ve veremem de. Hassas bir konu. Su an güvenligini saglamak icin bir şeyler söyleyebilirim ancak.
Bu konuda asla yalnız degilsin. Suç sende degil kendini suçlama ve hicap duyma. Güvenli bir alan yaratmaya çalışman şart gerekirse evden uzaklasman gerek.
Profesyonel yardım gerekli. Olmadı hukuki bir yol izlemelisin.

evet iş arıyorum güzel kapılar açılacaktır inanıyorum aslında ya evlenip ya iş bulup gitmek istiyorum ama şuan maalesef bu iki konuda da bi ilerleme yok hayatımda.

Dernekler var bu konuda sana yardım edecek ne mezunusun? Tacizi ispatlayabilir misin

Anne zaten menendez kardeslerin annesi gibi iki cümle kurup cekilmis akıl alır gibi degil. Menendez kardeslerde en son care annelerini vurarak kurtuldular nasıl sessiz kaldıysa kocasının erkek evlatlarına yıllardır tecavüz etmesine.

Doğruysa konu ki siz benim doğru mu dediğime takilmayin ağız dolusu kufredesim geldi herife felç insin sizde şikayet edin ne olursa olsun dikkate alınır bir şekilde devlete sığınıp bu pislikten uzak durmanizda fayda var felç insin dilerim felç olmadan gitmesin bu dünyadan bilinci açık kalsın son ana kadar yazsaniza ihbar hatlarına Müge Anlı ya falan gitsenize karakola niye utanacaksiniz hiç utanılacak birşey yok sonuçta niye iftira atasınız odanıza minik kameralar var alın çekim yapın yedi dünyaya rezil edin taş üstünde taş bırakmayın .Şeytan iblis herifi taşlayip öldürmeli yemin ederim linç edilse zevk ile katılırım .Pislik.Fikrim bu Hemde net fikrim bu benim

Anneniz biliyor mu? Çıkın o evden gidin karakola her şeyi anlatın. Ama ne kendinize ne ona zarar vermeyin.

Sosyal medya üzerinden Yücel Ceylan ve Saadet Özkan ile iletişime geçin en kısa zamanda, onlar size destek olacaktır ve yol gösterecektir mutlaka.

Evet yeni mezun oldum şuan evdeyim maalesef tüm gün evde olmaktan dolayı da aklımda geziyor bu kötü düşünceler daha çok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…