Sapık bir babanın evladı olmak hakkında!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Acaba 18 yaş altı mı aklıma o ihtimal de geldi korkmasından dolayı ama emin olamadım. Hadi ilgi çekmekse amaç neden böyle bir konu üzerine açılır ve ne elde edilir onu anlamadım

Çok güzel yazmışsınız okusam sesimi keserdim şüphe Şeytandan değil bence herşeye inanmaktan gelir bazen sorgulamadan çünkü bazen inanıp zaaflarin kullanılır ben gerçekten çok öfkelenip üzüldüm ve şimdide artık umursamıyorum üzgünüm
.

böyle uydurma konu açanlar " gerçekten bunu yaşayanların travmasını tetiklediği "için sadece üyelik iptali ile kaçamamalı. Gerekirse diğer kullanıcıları rahatlatmak için sahte konu olduğuna dair bir açıklama -ifşalama yapılmalı hem de gerekli yerlere ( şikayet edilebiliyorsa )şikayet edilmeli.

Yani ben anlamıyorum şikayet şikayet deyince elinize ne geçiyor? Trollse bırakın yöneticiler anlasın ve gereğini yapsın, size ne oluyor?
Konu açılalı ne kadar oldu ki tık yok? Bekleseniz belki de yazacaktı, ne sanıyorsunuz siz kendinizi?
Gerçekten mağdursa diye hiç düşünmüyor musunuz? inanılmaz ya.

Mune ben bu konuyla ilgili adminler bişey yapabilir mi merak ediyorum abla

Hanımlar,
bizim çözüm üretmemizi ya da mağdur birine yardım etmemizi istiyorsunuz, bu siteye olan güveninizden mi kaynaklı yoksa adminlerin daha çözüm üretici olmasına olan inancınızdan mı bilmiyorum, her ne gerekçeyle olursa olsun KK yönetimine olan inancınız için teşekkür ederiz ama buraya konu açan tecavüz veya şiddet mağdurları bizden yardım talep etmiyor, kendilerince sebepleri yüzünden yardım edilmesini de istemiyorlar

Biz mağdurun böyle bir talebi olmadığı halde yardım etmeye kalkınca, olumlu dönmüyor aksine niye şikayet ettiniz deyip tersliyor maalesef.

Bu konuyu açan kişi de konusunun kapatılmasını istediğine dair şikayet raporu gönderip üyelik iptali yapmış.

Bizim bu gibi durumlarda tek yapabileceğimiz, şiddet, tecavüz, istismar mağdurlarını Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın Alo 183 hattına yönlendirmek.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…