- 13 Mayıs 2023
- 520
- 29
- 28
- Konu Sahibi IcselYolcu
-
Zaten severek evlenmemesi babanızın sizi taciz etmesini görmezden gelmesini gerektirmiyor. Anne dediğin kızına sahip çıkar.şüphenizi anlıyorum ama maalesef böyle şeyler gerçek. Eminim benim gibi bir sürü kadıncağız vardır sessiz sedasız göçüp giden... Annem zaten severek evlenmemişti hani o yüzden çok üstünde durmadığını düşünüyorum
karakola gitsem bile sonrası ne olacak diye düşündüm elimde şuan ne bir kanıt ne bir beni destekleyecek insanlar var. İşim olsaydı belki kendi ayaklarım üzerinde durabilirdim ama şuan maalesef açlıktan ölmemek için onun parasına bakıyorum...Anneniz biliyor mu? Çıkın o evden gidin karakola her şeyi anlatın. Ama ne kendinize ne ona zarar vermeyin.
nasıl ispatlayacağım maalesef kamre kaydı vs. yok çünkü anında yapılan bir şey o yüzden ve gizli yaptığı için etrafta kimse yokken maalesef çok utanç verici.Dernekler var bu konuda sana yardım edecek ne mezunusun? Tacizi ispatlayabilir misin
pek tanımıyorum onları ama bir bakayım nerden ulaşabilirim insgram mıSosyal medya üzerinden Yücel Ceylan ve Saadet Özkan ile iletişime geçin en kısa zamanda, onlar size destek olacaktır ve yol gösterecektir mutlaka.
annem zaten pek sohbet etmezdi benle falan birde sarılmayı sevmiyorum deyiip sarılmazdı bilmiyorum belki geçim derdi yüzünden bir şey yapamadı annemde çalışmıyorZaten severek evlenmemesi babanızın sizi taciz etmesini görmezden gelmesini gerektirmiyor. Anne dediğin kızına sahip çıkar.
Şuan çocuğum yok ama olsaydı ve Allah korusun böyle bir şey yaşansaydı, o adamı doğduğuna pişman ederdim. Hiçbir şey demeden nasıl durabiliyor annen?
Mutlaka bir çözüm bulunur. Ama böyle olmaz bak hiçbir şekilde kabullenemiyor Burdan bile olsa tepki veriyorsun.karakola gitsem bile sonrası ne olacak diye düşündüm elimde şuan ne bir kanıt ne bir beni destekleyecek insanlar var. İşim olsaydı belki kendi ayaklarım üzerinde durabilirdim ama şuan maalesef açlıktan ölmemek için onun parasına bakıyorum...
Saçımı başımı yolasim geliyor Allah'ım bu nasıl bir anne böyleMaalesef ben çok utanç duyuyorum ve kimseye söyleyemiyorum ailemden ve arakdaşlarımdan kimseye sadece böyle sitelere yazmak düşüyor bana ben çok içime kapanığım içme attım hep
bende bundan korkuyorum cinnet geçirirsem bir gün damarıma basarsa diye o yuzden zaten bu sıralar boştayım mezun oldum daha da aklıma geliyor ve o evdeyken bakışları falan rahatsız ediyor sesi kulağımı tırmalıyor artık varlığına tahammül edemiyorum çok çok zorlanıyorum gerçekten.Senelerce öfke kontrolü için mücadele ettim baxi şeyler varki bilmem kaç yıllık öğretileri hiç ediyor katil olursunuz demedi demeyin biran önce üyelerden gelen başvuracağınız yerleri öğrenip gerekeni yapın yoksa.cidden bir saniyelik iş cinnet dediğin
Evliliği o evden kurtulmak için bir seçenek olarak görme bence.evet iş arıyorum güzel kapılar açılacaktır inanıyorum aslında ya evlenip ya iş bulup gitmek istiyorum ama şuan maalesef bu iki konuda da bi ilerleme yok hayatımda.
hemen bakacağım tamamdır bakıyorum şimdi araştırayım kimmiş duymamıştım hiçMutlaka bir çözüm bulunur. Ama böyle olmaz bak hiçbir şekilde kabullenemiyor Burdan bile olsa tepki veriyorsun.
Bence tam da çıkış noktasına yaklaşmışsın instagram dan saadet Özkan efe' ye yaz hemen şimdi yaz. Mutlaka dönüş yapıyor ve seni mutlaka korumaya alacaktır.
google araması yaparsanız anlarsınız.pek tanımıyorum onları ama bir bakayım nerden ulaşabilirim insgram mı
Yatılı işler var çocuk bakıcılığı ws gibi. Bi iş bulup hemen o evden uzaklaşın ve be olursa olsun bir daha dönmeyin. Allah onların belasını versin inşallah.şüphenizi anlıyorum ama maalesef böyle şeyler gerçek. Eminim benim gibi bir sürü kadıncağız vardır sessiz sedasız göçüp giden... Annem zaten severek evlenmemişti hani o yüzden çok üstünde durmadığını düşünüyorum
Açlıktan ölmek ne pardon neyin eline bakıyorsunuz bir şekilde bunun ispatını bulacaksınız zan altında kalmak diye birşey var Psikolojik olarak bile değerlendirirler sizi sonuçta illaki bir yolu olur ifade diye birşey var kadın sığınma evi olur bir yer olur iş bulurlar orada durmaktan iyi değilmi yahukarakola gitsem bile sonrası ne olacak diye düşündüm elimde şuan ne bir kanıt ne bir beni destekleyecek insanlar var. İşim olsaydı belki kendi ayaklarım üzerinde durabilirdim ama şuan maalesef açlıktan ölmemek için onun parasına bakıyorum...
evet psikolojik destek almam gerekiyor olaiblir kendi başıma psikolojik ruhsal destek sağlayamaybalrm zaten gereçk hayatta asla bu konuları kimseye açamıyorum o zaman kimsenin yüzüne bakamayabilirimSaçımı başımı yolasim geliyor Allah'ım bu nasıl bir anne böyleşikayet etmek istemiyorsanız en azından çalışıp devlete sığının, güvenilir bir tanıdık varsa onun yanında kalın bir süre. Psikolojik destek alın lütfen... Öyle anne baba olmaz olsun iğrenç yaratıklar
Valla böyleleri anne olmasın ya cidden..annem zaten pek sohbet etmezdi benle falan birde sarılmayı sevmiyorum deyiip sarılmazdı bilmiyorum belki geçim derdi yüzünden bir şey yapamadı annemde çalışmıyor
Küçük bir çocuk değilsiniz kendiniz koruyabilirsiniz lütfen sessiz kalmayın.hemen bakacağım tamamdır bakıyorum şimdi araştırayım kimmiş duymamıştım hiç
ankaradayım şuan ankarada iş bulmak kolay tabi ama hep fabrika tarzı birde benim yaşım genç tecrübemde yok pek talep edilmiyor banaEvliliği o evden kurtulmak için bir seçenek olarak görme bence.
İş bulmak tabiki zor. nerede yaşıyorsun bilmiyorum da başka bir şehirden işler bakabilirsin.
İlk başlarda zorlanırsın ama bunlarla yaşamaktan daha iyidir..
Kadın sığınma evleri var. Bir süre idare edersin.
Tamda bu tarz durumlara el atıyor ve o kişiye sahip çıkıyor. Öğretmen olarak çok fazla taciz olayını ortaya çıkardı. Buraya yazdığın gibi aynen yaz mutlaka dönüyor.hemen bakacağım tamamdır bakıyorum şimdi araştırayım kimmiş duymamıştım hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?