- 24 Nisan 2015
- 851
- 1.574
- 313
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Maalesef bosaninca uzun süre seks yapmamış kadın gözüyle bakıyorlar. Bize de burdan iş çıkar mı diye şanslarını denemekten geri durmuyorlar. yaşı büyük çaycı falan profili de bu profile uyuyor maalesef.Arkadaşlar gecenin bu saatinde kafamı rahatsız eden bir durumdan bahsetmek istiyorum size. Ya ben boşandım bir yıl oldu. Çalıştığım yerde aşırı değişim olmadı davranış konusunda. Ama çay ocağından çay alıyorum oradaki adam gözünü dikip bakıyor ya hayvan mısın be adam? Hemen alıp çıkıyorum ama inanın bıktım ya insan azıcık utanır. Başımı sallıyorum,yüzümü çeviriyorum fln rahatsız olduğumu anlasın diye acaba etkileşimde olduğumuzu mu düşünüyor ya babam yaşında oturup anlatamıyorum da kimseye iftira gibi olur diye.. Ama çok hadsizler ya. Kata çıkıyorlar temizliğe merdivenden inerken öküz gibi bakıyorlar ne yapmalı bunlara? Böyle yaklaşan insanlara karşı nasıl davranmalı ? Ne oluyor kadın boşanınca kolay lokma mı bu ne midem bulandı ya
Tenezzül edip muhattap olmayın.Arkadaşlar gecenin bu saatinde kafamı rahatsız eden bir durumdan bahsetmek istiyorum size. Ya ben boşandım bir yıl oldu. Çalıştığım yerde aşırı değişim olmadı davranış konusunda. Ama çay ocağından çay alıyorum oradaki adam gözünü dikip bakıyor ya hayvan mısın be adam? Hemen alıp çıkıyorum ama inanın bıktım ya insan azıcık utanır. Başımı sallıyorum,yüzümü çeviriyorum fln rahatsız olduğumu anlasın diye acaba etkileşimde olduğumuzu mu düşünüyor ya babam yaşında oturup anlatamıyorum da kimseye iftira gibi olur diye.. Ama çok hadsizler ya. Kata çıkıyorlar temizliğe merdivenden inerken öküz gibi bakıyorlar ne yapmalı bunlara? Böyle yaklaşan insanlara karşı nasıl davranmalı ? Ne oluyor kadın boşanınca kolay lokma mı bu ne midem bulandı ya
Türk filmleri sağolsun dul kadınsın bacııım ihtiyaçların vardır agagdgdh iğrenç şaka bir yana ben olsam bir şey mi diyeceksin derim yo filan dersede ne bakıp duruyorsun o zaman başka işin yok galiba der bozar geçerimMaalesef bosaninca uzun süre seks yapmamış kadın gözüyle bakıyorlar. Bize de burdan iş çıkar mı diye şanslarını denemekten geri durmuyorlar. yaşı büyük çaycı falan profili de bu profile uyuyor maalesef.
O türk filmleri de insanlardaki bu anlayıştan dolayı yapılıyor işte. Üniversitede bir seminer almıştım.adam da hoca. Koskoca salonda bile örnek olarak kadın agresifligini seks yapmamasina bağlamıştı. Bu düşünce maalesef var.Türk filmleri sağolsun dul kadınsın bacııım ihtiyaçların vardır agagdgdh iğrenç şaka bir yana ben olsam bir şey mi diyeceksin derim yo filan dersede ne bakıp duruyorsun o zaman başka işin yok galiba der bozar geçerim
Ay zaten ya seks yapmıyordur ya adet dönemidir bu algıyı kim çıkarttıysa Allah onu beter etsinO türk filmleri de insanlardaki bu anlayıştan dolayı yapılıyor işte. Üniversitede bir seminer almıştım.adam da hoca. Koskoca salonda bile örnek olarak kadın agresifligini seks yapmamasina bağlamıştı. Bu düşünce maalesef var.
Bana bir keresinde gözünü hiç ayırmadan dikip bakan bir adam denk gelmişti. Kaşlarımı çatıyorum ve hala bana bakıyor. Normalde bakan bir erkek sen fark edince önüne döner ve dönmüyor. Bir de sırıtıyordu. Adamın deli olduğundan şüpheleniyorum hala.Göz tacizi olayı kadar hayattan soğutan bir şey yok. Görgü kuralları gereği bile tanımadığın insana 4-5 saniyeden fazla bakamazsın.
Bunun boşanmış olmanızla alakalı olduğunu sanmıyorum bir cafeye bile gitseniz bazen angut gibi bakan gözünü çekmeyen modeller çıkıyor karşımıza veya toplu taşımaya binseniz gözünü öyle diken sersem tipler…
Normalde görmezden gelin derim ama sizinkisi hep aynı ortamda olduğu için açık açık “ne baktın bir sorun mu vardı?” Demekten başka çareniz yok.
Bana bir keresinde gözünü hiç ayırmadan dikip bakan bir adam denk gelmişti. Kaşlarımı çatıyorum ve hala bana bakıyor. Normalde bakan bir erkek sen fark edince önüne döner ve dönmüyor. Bir de sırıtıyordu. Adamın deli olduğundan şüpheleniyorum hala.
Bakışlara sessiz kalıp gözünü çevirdiğin sürece onlar utanmadan hala gözle taciz etmeye devam ediyorlar. Yanımda 2 çocuğum var bı davetteyiz, adaminda yanında 1 çocuğu var ,ama sürekli gözünü dikmiş bana bakıyor , ben yer değiştiriyorum sürekli oda benim olduğum ortamda , böyleleri evli çocuklu olsanda kendide evli olsada yine bakıyor . Hayırdır bişey mi oldu niye baktın diyeceksin. Sessiz kalınca rahatsız olduğunu anlasalarda umurlarinda olmuyorArkadaşlar gecenin bu saatinde kafamı rahatsız eden bir durumdan bahsetmek istiyorum size. Ya ben boşandım bir yıl oldu. Çalıştığım yerde aşırı değişim olmadı davranış konusunda. Ama çay ocağından çay alıyorum oradaki adam gözünü dikip bakıyor ya hayvan mısın be adam? Hemen alıp çıkıyorum ama inanın bıktım ya insan azıcık utanır. Başımı sallıyorum,yüzümü çeviriyorum fln rahatsız olduğumu anlasın diye acaba etkileşimde olduğumuzu mu düşünüyor ya babam yaşında oturup anlatamıyorum da kimseye iftira gibi olur diye.. Ama çok hadsizler ya. Kata çıkıyorlar temizliğe merdivenden inerken öküz gibi bakıyorlar ne yapmalı bunlara? Böyle yaklaşan insanlara karşı nasıl davranmalı ? Ne oluyor kadın boşanınca kolay lokma mı bu ne midem bulandı ya
Ananamı benzettin yavşak hiç çekinmeden söylerim net abartısız seviyeymiş terbiyeymiş dinlemem birdaha bakarsan seni önce burda sonra karakolda rezil ederim sapik diye de korkut böyle tipler sinik olurArkadaşlar gecenin bu saatinde kafamı rahatsız eden bir durumdan bahsetmek istiyorum size. Ya ben boşandım bir yıl oldu. Çalıştığım yerde aşırı değişim olmadı davranış konusunda. Ama çay ocağından çay alıyorum oradaki adam gözünü dikip bakıyor ya hayvan mısın be adam? Hemen alıp çıkıyorum ama inanın bıktım ya insan azıcık utanır. Başımı sallıyorum,yüzümü çeviriyorum fln rahatsız olduğumu anlasın diye acaba etkileşimde olduğumuzu mu düşünüyor ya babam yaşında oturup anlatamıyorum da kimseye iftira gibi olur diye.. Ama çok hadsizler ya. Kata çıkıyorlar temizliğe merdivenden inerken öküz gibi bakıyorlar ne yapmalı bunlara? Böyle yaklaşan insanlara karşı nasıl davranmalı ? Ne oluyor kadın boşanınca kolay lokma mı bu ne midem bulandı ya
Kafamı sallayıp "hayırdır niye baktınız?" derim.Arkadaşlar gecenin bu saatinde kafamı rahatsız eden bir durumdan bahsetmek istiyorum size. Ya ben boşandım bir yıl oldu. Çalıştığım yerde aşırı değişim olmadı davranış konusunda. Ama çay ocağından çay alıyorum oradaki adam gözünü dikip bakıyor ya hayvan mısın be adam? Hemen alıp çıkıyorum ama inanın bıktım ya insan azıcık utanır. Başımı sallıyorum,yüzümü çeviriyorum fln rahatsız olduğumu anlasın diye acaba etkileşimde olduğumuzu mu düşünüyor ya babam yaşında oturup anlatamıyorum da kimseye iftira gibi olur diye.. Ama çok hadsizler ya. Kata çıkıyorlar temizliğe merdivenden inerken öküz gibi bakıyorlar ne yapmalı bunlara? Böyle yaklaşan insanlara karşı nasıl davranmalı ? Ne oluyor kadın boşanınca kolay lokma mı bu ne midem bulandı ya
Bekar evli hata cocuklu demiyorlar malesef sizde kaslarinizi bir dahaki sefere catip dik dik bakin belki utanirArkadaşlar gecenin bu saatinde kafamı rahatsız eden bir durumdan bahsetmek istiyorum size. Ya ben boşandım bir yıl oldu. Çalıştığım yerde aşırı değişim olmadı davranış konusunda. Ama çay ocağından çay alıyorum oradaki adam gözünü dikip bakıyor ya hayvan mısın be adam? Hemen alıp çıkıyorum ama inanın bıktım ya insan azıcık utanır. Başımı sallıyorum,yüzümü çeviriyorum fln rahatsız olduğumu anlasın diye acaba etkileşimde olduğumuzu mu düşünüyor ya babam yaşında oturup anlatamıyorum da kimseye iftira gibi olur diye.. Ama çok hadsizler ya. Kata çıkıyorlar temizliğe merdivenden inerken öküz gibi bakıyorlar ne yapmalı bunlara? Böyle yaklaşan insanlara karşı nasıl davranmalı ? Ne oluyor kadın boşanınca kolay lokma mı bu ne midem bulandı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?