- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.455
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tövbe yarabbim ne hastalar varTavsiyem yok
.esine söyle diyecegim adamin eli kazada kalir diye korkuyorsun ve haklisin.
Ama böyle birsey yasaysn bir arkadasim o odaların perdesini 2 sene acmadim demişti. Onda da adam.pist pist diyormuş.
KesinlikleTövbe yarabbim ne hastalar var
Bende normalde bagiririm derdimde korktum bundan eşime konustum konuyu korkma çekinme sakin dedi birşey olursa beni ara yada şimdi kapiciyi yollayim dedi bennde hicbirsey yapmayalım izleyelim dedim umursamıyor gibi gorunelimEsinize degil de apartmaninizdaki diger komsularin agzini arayarak ogrenebilirsiniz akil sagliginin olup olmadigini.
Eger sorunsuz bi aile babasiysa araniyor demektir. Ben olsam (eger kisi normalse) el salladiginda yada abuk subuk baska bi harekette bulundugunda cama cikip hayirdir diye bagirirdim. Bi daha cesaret edemezdi sanirim.
Edecek olursa da kesinlikle polise sikayet ederdim.
Bugün ki tavrıyla emin oldum bana baktigina dengesiz hep gözlüyor gibi balkona çıktım çamaşır aşmaya koştu balkona ama hareketleri böyle cool dikkat çekmek isteyen biri gibi değil de hem deli hem sapik gibiSize baktığına emin misiniz?
Alt ya da üst kat olabilir.
Sizin perde kapalıysa nasıl görebilir ki?
Ya da binalar birbirine çok mu yakın ne kadar mesafe var?
KaraktersizlerEvet ya karşı komşumuz 90 yaşında teyze o ve evli baraklı oğulları yapıyorlar oğlunun evi de yanında zaten adam anasının balkonuna çıkıp bu yana bakıyor
Nesi komik geldiEl mi salladı![]()
El mi salladı![]()
Eşine anlatmışsın neden bişi yapmıyor.. Bu adam psikolojini bozacakMerhaba arkadaşlar sasirdigim inşallah yalnis anliyorumdur dediğim bir sorunum hakkında sizlerden fikir almak istiyorum.
Konuya gelirsek karşı apartmanımda tam benim katımin karşısında tahmini bir aydır dikkatimi çeken bir durum var. Bir aile oturuyor iki çocuk anne baba. Bey 40 yaşında yoktur. Anormal anormal takip ediyor gibi bakislarini yakaladım. Bugün bana baktığına emin oldum. Emin olmadığım konu psikolojik sorunu olan biri mi sapik mi emin olamıyorum. Sabah eşimle oturuyoruz mutfak caminin kenarında eşim camdan tarafta ben kosedeyim. Bir ara kafamı kaldırdığımda el salladigini gördüm ama hemen saklanıyor. Bugünde evimin tüm cephesi o tarafa baktığı için mutlaka gözüme carpiyor, maskesini takmış camdan bakıyordu. Aşağı indi arabasının orda bakıyor surrkli bizim daireye doğru tabi beni görmüyor perdenin arasından bakıyorum 10. Kattan. Deli galiba sürekli çocuğumla asagidayim hiç aşağıda karşılaşmadım inşallah karşılaşmamda. Eşime çok önce bahsettim daha dugrusu dik dik baktığını fark ettiğim ilk gün eşimi çağırdım odaya hemen geldi oda girdi içeri. Siz olsanız böyle bir durumda ne düşünürsünüz ne yaparsınız fikirlerinizi merak ettim. Şimdiden teşekkür ederim cevap verenlere. İyi akşamlar...
Komik gelmedi, şaşkınlık emojisi koyacaktım yanlış olmuşNesi komik geldi
Di mi? Ben de ona şaşırdım. Başka adam olsa o binayı yıkmıştı. Adam el sallıyor.Eşine anlatmışsın neden bişi yapmıyor.. Bu adam psikolojini bozacak
Allah boyle ınsanlardan korusunMerhaba arkadaşlar sasirdigim inşallah yalnis anliyorumdur dediğim bir sorunum hakkında sizlerden fikir almak istiyorum.
Konuya gelirsek karşı apartmanımda tam benim katımin karşısında tahmini bir aydır dikkatimi çeken bir durum var. Bir aile oturuyor iki çocuk anne baba. Bey 40 yaşında yoktur. Anormal anormal takip ediyor gibi bakislarini yakaladım. Bugün bana baktığına emin oldum. Emin olmadığım konu psikolojik sorunu olan biri mi sapik mi emin olamıyorum. Sabah eşimle oturuyoruz mutfak caminin kenarında eşim camdan tarafta ben kosedeyim. Bir ara kafamı kaldırdığımda el salladigini gördüm ama hemen saklanıyor. Bugünde evimin tüm cephesi o tarafa baktığı için mutlaka gözüme carpiyor, maskesini takmış camdan bakıyordu. Aşağı indi arabasının orda bakıyor surrkli bizim daireye doğru tabi beni görmüyor perdenin arasından bakıyorum 10. Kattan. Deli galiba sürekli çocuğumla asagidayim hiç aşağıda karşılaşmadım inşallah karşılaşmamda. Eşime çok önce bahsettim daha dugrusu dik dik baktığını fark ettiğim ilk gün eşimi çağırdım odaya hemen geldi oda girdi içeri. Siz olsanız böyle bir durumda ne düşünürsünüz ne yaparsınız fikirlerinizi merak ettim. Şimdiden teşekkür ederim cevap verenlere. İyi akşamlar...
Aynı katlarda derken..adamin göreceği katlar sizin apartman. Siz de sizin apartmandaki katları göremezsiniz. Yani şöyle belinize kadar eğilip aşağı bakmadıkça. Yukarıyı görmeniz imkansız. Hiç ama.hic anlamadım orayı. Bir de bu evler ne kadar yakın ki sizin kata baktığına emin oluyorsunuz. Kadınlar anlar diye benim pek de inanmadığım bir laf ordan mı geliyor bu anlama.Evin babası karaktersiz iki çocuğundan da utanmıyor hayir anlamadığım sapiksa beni ordan tam görmesi beğenmesi zor evde albenili olan biride değilim saç baş dağınık çok paspalim aynı katlarda güzel hanimlar var baktım camlari da açık deli diye düşündüm o yüzden takıntıli gibi bugün dışarıdan geldikten sonra baktım camın dibinde oturuyor bakıyor sürekli bu tarafa tüm perdeler kapali benim evde Yani karisida demiyor mu ne bakiyon diye
Nesine şaşırdınız anlamdım eşimi gazlayip olay çıkmasına mi sebep olayım. Belki manyak takıntılı şizofren ne bilim hadi gitti eşim saldirdi inkar etti benim okulum da evin tam karsisi belki ordan bile rahatsız edebilir kafaya takınca. Bagirmakla olacak olsa bende burdan bagiririm olur biter. Amacimiz temkinli olmak. Ve psikolojik sorunu olduğunu düşündüğümüz için bu kadar temkinliyiz.Di mi? Ben de ona şaşırdım. Başka adam olsa o binayı yıkmıştı. Adam el sallıyor.